GRENAA

Erhvervsparken 1
8500 Grenaa

 

Tel +45 7266 7066 | E-mail: grenaa@elcon.dk

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

EL:CON Grenaa er en stærk lokal spiller på Djursland. Vi tilbyder et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede. Vi udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter.

Læs eksempler på opgaver EL:CON Grenaa har udført:

Typiske opgaver for Grenaa-afdelingen omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Grenaa omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Sikring

Fra vores afdeling i Grenaa udfører vi sikringopgaver på hele Djursland og op til Aalborg, Nordjylland og Himmerland for både private, erhverv og det offentlige,  og vi har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger:

 • AIA godkendelse: Vi er løser elektronisk overvågning professionelt.
 • ABA godkendelse: Vi er kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer.
 • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

  LÆS MERE OM SIKRING

Døgnservice

EL:CON Grenaa har altid en tekniker i nærheden - og vi har elektrikerdøgnvagt 24/7 på telefon 7266 7000.

ELCON laver alt inden for varmepumper

Varmepumper til private og erhverv

EL:CON Grenaa sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.  

  LÆS MERE OM VARMEPUMPER
Topbillede_1920x900_HVIDEVARER.png

Professionel hvidevareservice og reparation

Hos EL:CON reparerer vi alle mærker inden for:

 • Køle- og svaleskabe
 • Amerikaner køleskabe
 • Frysere
 • Komfurer
 • Mikrobølgeovne
 • Kogeplader
 • Ovne
 • Emhætter / emfang
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Opvaskemaskiner

Professionel rådgivning

Vi hjælper dig med en vurdering af, om det er økonomisk fordelagtigt at reparere maskinen. Ønsker du at få maskinen repareret, aftaler hvidevareteknikeren en tid for besøg. Hvis teknikeren ud fra din beskrivelse af problemet vurderer, at der skal bestilles reservedele, aftaler teknikeren først en tid med dig, når vi har reservedelen i huset.

  RING TIL OS
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Service & Sikring

Jacob Lundsgaard

Jacob Lundsgaard

Servicechef

+45 41222560

jaco@elcon.dk
Morten Kirkegaard Bendtsen

Morten Kirkegaard Bendtsen

Serviceleder

+45 4122 2465

mobe@elcon.dk
Kenneth Holst Pedersen

Kenneth Holst Pedersen

Serviceleder

+45 4122 2495

kehp@elcon.dk
Claus Laursen

Claus Laursen

Serviceleder

+45 4122 2466

cla@elcon.dk