HORSENS

Torstedsalle 1
8700 Horsens

 

Tel +45 7266 7000 | E-mail: horsens@elcon.dk

CVR: 1007 4185

  SEND OS EN MAIL

Vi servicerer primært vores Trafiksignal- og gadebelysningskunder i Sydøstjylland fra vores adresse i Horsens. Vi er ligeledes eksperter i fejfinding og udbedring af fejl på jordkabler.

Vi kan desuden tilbyde dig et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle og de højt specialiserede.

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring og brand- og datainstallation. Vi har stor erfaring med mindre serviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Typiske opgaver omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer. 

Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Trafik og vejbelysning

Trafik og vejbelysning
Palle Jørgensen

Palle Jørgensen

Funktionschef

Trafik og vejbelysning

pajo@elcon.dk