GLOSTRUP

Ejby Industrivej 2
2600 Glostrup

 

Tel +45 7266 7020 | E-mail: sjaelland@elcon.dk 

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

Med udgangspunkt i adressen i Glostup servicerer EL:CON kunderne i det østlige Danmark. Vi udfører alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi inden for automation. Afdelingens typiske opgaver omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer.

Produkt- og servicesortiment

Lig EL:CONs andre afdelinger tilbyder vi et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede - ét sted. Vores kerneområder er:

  • Alle former for stærk og svagstrømsopgaver, herunder traditionelle elinstallationer, serviceopgaver, serviceaftaler, netværk, KNX, CTS, termografialarmanlæg og video.
  • Energioptimering: EL:CON Sjælland hjælper vores kunder til at reducere energiregningen ved hjælp af energioptimering og installation af energirigtige løsninger, herunder LED lys. Afdelingen har desuden et stærkt samarbejde med en af Danmarks førende elbil-operatør CLEVER.

Akut elektriker døgnvagt​

EL:CON i Glostrup tilbyder 24-timers elektrikerdøgnvagt på telefon 7266 7000, der sikrer dig som kunde en hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet skulle være ude. 

  DØGNVAGT - RING 7266 7000
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Service

Morten Holm Madsen

Morten Holm Madsen

Servicechef

+45 4122 2880

mhma@elcon.dk
Flemming Hansen

Flemming Hansen

Serviceleder

+45 4122 2414

flha@elcon.dk
Morten Tietgen Lund Petersen

Morten Tietgen Lund Petersen

Serviceleder

+45 4122 2450

mtlp@elcon.dk
Jesper Andersen

Jesper Andersen

Serviceleder

+45 41222411

jsan@elcon.dk

Sikring

Flemming Jespersen

Flemming Jespersen

Projektleder

+45 6124 3517

flej@elcon.dk

Fiber Øst

Tonny Victor Riisgaard

Tonny Victor Riisgaard

Funktionschef, Fiber Øst

+45 4122 2449

tonr@elcon.dk