Bliv lærling i EL:CON

Vil du være lærling i EL:CON?

Så send os en uopfordret ansøgning

 

  ELEKTRIKERLÆRLING – UOPFORDRET ANSØGNING

lærling.jpg

Mød vores lærlinge 

Mød Andreas, Martin og Peder, der er elektrikerlærlinge i EL:CON.

Hør dem fortælle om, hvorfor de har valgt at blive lærlinge i EL:CON, det fede ved elektrikeruddannelsen, og om hvordan en arbejdsdag foregår.

 

  SE VIDEO HER

Vi søger engagerede lærlinge

Vi er altid på udkig efter engagerede og motiverede medarbejdere, og vi rekrutterer jævnligt nye lærlinge til vores afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Derfor kan du altid sende os en ansøgning om at blive elektrikerlærling.

Vi lægger vægt på at vores lærlinge brænder for elfaget, er klar til at yde en engageret indsats både på skoleforløbene og i virksomhedspraktikken samt bidrager med nysgerrighed, godt humør og en positiv indstilling.

Kan du nikke ja til dette, og drømmer du om en karriere i en landsdækkende installationsvirksomhed, så send os en ansøgning via knappen.

Her kan du også læse mere om at være elektrikerlærling i EL:CON, vores krav til kommende lærlinge samt få tips til din ansøgning.

Når du ansøger, gemmer vi din ansøgning i databasen. Du bliver kontaktet, hvis vi vil invitere dig til en samtale. Vær opmærksom på, at det ikke er sikkert, at der lige nu er en ledig stilling i den ønskede afdeling.  

  ELEKTRIKERLÆRLING – UOPFORDRET ANSØGNING