VORES LØSNINGER TIL

ADMINISTRATIVE BYGNINGER

Hos EL:CON vil vi være eksponent for det, der engang var dansk håndværks adelsmærke: God håndværksmæssig tradition! Og med det mener vi, at vi tænker længere end bare at løse den konkrete opgave.

Vi tænker løsningen ind i en helhed - din helhed.

Kommunikation, sikring, automation

Har du behov for et netværk til både telefoni og data, er vi specialister på området. Sammen med dig kan vi udarbejde et forslag til forbedringer eller til nye installationer.

Sikring er et andet af vores kerneområder, hvor vi kan hjælpe dig med både tyveri- og brandsikring.

Har du behov for en løsning til bygningsautomatik, hvor du gennem en central løsning kan betjene og overvåge installationerne, kan vi også hjælpe dig med det - ligesom løsninger til indeklima og energioptimering også er nogle af vores kompetenceområder.

Herunder kan du se et udsnit af de løsninger, som vi tilbyder til administrative bygninger og kontorer.

ELCON tilbyder eltekniske løsninger til alle

INGEN OPGAVE ER FOR LILLE

ELINSTALLATION

Uanset, om du er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave i offentlige administrations- og kontormiljøer, kan EL:CON hjælpe dig med elløsninger.

Alle løsningsstørrelser

Vi arbejder både på mindre opgaver, som en enkelt elektriker kan klare og på store projekter, hvor vi indgår som hoved- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

Vi tager kvalitet, kundetilfredshed og arbejdssikkerhed meget højtideligt, og vores kvalitetssystem er certificeret efter Sikkerhedsstyrelsens "Retningslinjer vedrørende SikkerhedsKvalitetsstyringsSystem" af Bureau Veritas.

 

VI KAN GIVE DIG OVERBLIK MED

BYGNINGSAUTOMATIK

Bygningsautomatik giver dig mange muligheder - også på offentlige kontorer og administration. Du kan eksempelvis hurtigt danne dig et overblik over bygningens forbrug af el, vand og energi. Vores specialister kan hjælpe dig med individuelle løsninger.

Styring, regulering og overvågning

Bygningsautomatik styrer, regulerer og overvåger de mange tekniske installationer i kontormiljøer som belysning, opvarmning, aircondition, solafskærmning, ventilation, alarmanlæg. I administrationsmiljøer er det aspekter, som er af stor betydning.

Ved at regulere lys, luft og varme i forhold til det konkrete behov spares der på energien, og du opnår samtidig et bedre indeklima.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores CTS-løsninger tager altid udgangspunkt i individuelle krav til anlægget, herunder struktur og datasikkerhed, så du får den løsning, som du har behov for.

I forbindelse med bygningsautomation og CTS-anlæg kan vi assistere med:

 • Projektering
 • Tilsyn
 • Fejlfinding
 • Programmering
 • Installation
 • Service og vedligeholdelse
  LÆS MERE HER OM BYGNINGSAUTOMATIK
Sikringsløsninger til dit behov

KOMPLETTE LØSNINGER INDEN FOR

SIKRING OG ALARM

Vi har stor erfaring i at rådgive i sikrings- og alarmspørgsmål, og vi har projekteret og installeret flere hundrede overvågnings- og alarmanlæg. Vores rådgivere og montører er specialister og har det faglige overblik til at anvise den rigtige løsning.

Vi tilbyder rådgivning og projektering inden for alle størrelser og typer af alarm- og sikringsanlæg såsom:

 • Tyveri- og brandsikring
 • Adgangskontrol
 • Tekniske alarmer
 • Videoovervågning

- og vi er selvfølgelig godkendt af forsikringsselskaberne.

  FIND DEN NÆRMESTE EL:CON-AFDELING

VI KAN GIVE DIG ET

SUNDT INDEKLIMA

EL:CON viser vejen til et godt indeklima med enkle og begrænsede tiltag i administrationen. For jo flere mennesker, der er samlet det samme sted, jo større risiko er der for, at kvaliteten af indeklimaet lider. 

Målinger, installation og service

Hos EL:CON Indeklima har vi mange års erfaring med indeklimaløsninger - lige fra målinger og gennemgang af den eksisterende situation, over udarbejdelse af løsningsforslag, til installation og hjælp til drift og service.

Frisk luft og velvære

Et godt ventilationsanlæg har tre forskellige virkninger:

 • For det første sørger det for at fjerne dårlig luft fra lokalerne
 • For det andet blæser anlægget frisk luft ind i lokalerne
 • For det tredje trives dine medarbejdere bedre og arbejder mere effektivt
  KONTAKT EL:CON INDEKLIMA

SPAR PENGE OG SKÅN MILJØET

FÅ STYR PÅ ENERGIFORBRUGET

Vi hjælper kunder over hele landet med alt fra gennemgang af bygningens energiforbrug over beregning af mulige besparelser til installering af nye løsninger, der er tilpasset de økonomiske rammer.

Automation og ventilation

Hvor en indsats for at sænke energiforbruget ved at forbedre klimaskærmen som regel har en tilbagebetalingshorisont på omkring 20 år, kan en indsats inden for automation og ventilation ofte være tjent ind på under 5 år.

Du kan endda lade din investering i energioptimering betale af den besparelse, du opnår på grund af det lavere energiforbrug. Når tilbagebetalingsperioden - der ofte er en kort årrække - er gået, vil besparelsen år efter år give positivt bidrag til din bundlinje.

  ENERGIRIGTIGE LØSNINGER

Udvalgte cases

Se hvordan vi har hjulpet andre

Vi kan også hjælpe dig

VI ER SPECIALISTER I

IT OG DATA

Kommunikationen i administrationsmiljøer er alfa omega. Vi ved, at en kommunikationsløsning er en langsigtet invenstinering. Derfor kan vi levere løsninger inden for alle former for netværk og baserer dem altid på en åben platform, så du er fremtidssikret.

Vær i kontakt

EL:CON kan levere løsninger inden for alle former for netværk, LAN, WAN og VPN. Med andre ord: Skal der installeres et lokalt netværk - trådløst eller kabelbaseret - i administrationen, eller skal flere lokale netværk kunne kommunikere med hinanden, har vi løsningen. Det gælder også, hvis medarbejderne har brug for at komme i kontakt med netværket, når de er på farten eller arbejder hjemme.

Fremtidssikret kommunikation

En løsning fra EL:CON er altid baseret på en åben platform, som kan integrere telefoni (både fastnet og mobil) og computer. Platformen består af et system, der kan moduleres og skaleres til dine behov uden, det påvirker systemets øvrige funktioner.

Din IT-afdeling

En IT-løsning er naturligvis langt mere end bare installation af et netværk. EL:CON påtager sig den fulde leverance samt dimensionering og konfiguration af:

 • Servere
 • Klientmaskiner
 • Mailsystemer

Vi kan hjælpe med at installere diverse applikationer og hjælpeprogrammer som backup, antivirus, antispyware og systemovervågning.

Faktisk kan vi være "din IT-afdeling", hvor vi løbende fjernovervåger dit IT-system og hjælper med driftsopgaver og opgraderinger. Vi yder også support til brugerne og deres eventuelle hjemmearbejdspladser.

  KONTAKT EL:CONS IT-AFDELING
Service og reparation døgnet rundt

LANDSDÆKKENDE

SERVICE OG REPARATION

Skulle uheldet være ude, eller trænger dine elinstallationer blot til almindelig vedligeholdelse, kan du hos EL:CON være sikker på hurtig og professionel hjælp.

Hurtig udrykning

Vi har en specialafdeling, der alene beskæftiger sig med elservice, og som er gearet til hurtig udrykning døgnet rundt.

Hos os er det muligt at oprette en serviceaftale, så du er sikret installationer, der fungerer 100 % optimalt døgnet rundt - året rundt.

  FIND DIN EL:CON-AFDELING