KOMPETENTE LØSNINGER INDEN FOR

SPILDEVAND OG VANDFORSYNING

At sikre forbrugerne forsyning af høj kvalitet, som tager hensyn til forsyningssikkerheden og naturen, og som drives på en effektiv måde, der er fremtidssikret og gennemskuelig er den overordnede målsætning for de fleste spildevands- og vandforsyningsvirksomheder.

 

 

Kontakt os 

Kontakt EL:CON Automation og hør nærmere om hvad vores stærke, landsdækkende kompetencecenter og lokale serviceafdelinger kan hjælpe din spildevands- eller vandforsyningsvirksomhed med.

  KONTAKT EL:CON AUTOMATION

 

Pumpestyring med tavle og PLC-program

BLIV FREMTIDSKLAR MED

FLEKSIBEL PUMPESTYRING

Der stilles stadig større krav til håndteringen af spildevand og regnvand hos danske spildevandsselskaber. Løbende renovering af eksisterende pumpestationer og etablering af nye for at sikre, at spildevandsselskaberne kan løse sine opgaver både nu og i fremtiden, er nødvendige tiltag.

EL:CON Automation A/S har udviklet en komplet pumpestyring med tavle og PLC-program med mulighed for videreudbygning samt specialudviklet et udendørsskab, der sikrer dit spildevandsselskab en løsning, som er funktionel, fleksibel og konkurrencedygtig på prisen. 

EL:CONS FLEKSIBLE PUMPESTYRING GIVER

FORDELE

EL:CONs komplette pumpestyring er konfigurerbar med op til fire pumper, frekvensomformere, spuleventil, bassinspulepumpe, renseprogram, reversering, alternering, nødstyring, visning af A og Hz. Desuden er styringen fuld konfigurerbar med analoge og digitale i ind- og udgange fra panelet. Fra PC, tablet og lign. er der via GPRS/internet mulighed for fjernkontrol af stationen uden tilhørende SCADA-system.

Pumpestyringen er blandt andet opbygget på Rockwell software, Logix5000 og Micro850 platforme, og findes i flere versioner alt afhængig af kundens ønsker til funktioner.

 

Fordele ved EL:CONs fleksible pumpestyring

  • PLC-system med mulighed for videreudbygning
  • Understøtter de fleste SCADA-systemer - blandt andet System 2000, IGSS, iFix og Rockwell
  • Konfigurerbar opsætning via operatørpanel
  • Datalogning (overløb, flow, nedbør samt pumpedata)
  • Mulighed for backup af stationens konfiguration til SD kort i PLC
  • Uafhængig af bestemte producenter og leverandører
  • Udendørsskab udviklet specielt til det danske spildevandsmarked- salttågetestet og tilpasset de klimatiske forhold
  • Konkurrencedygtige priser
Del- og totalleverandør for automations løsninger

EL:CON ER BÅDE

DEL- OG TOTALLEVERANDØR

EL:CON Automation A/S er et stærkt kompetencecenter med egenudvikling og -produktion af styretavler og programmering af software. EL:CON fungerer både som del- og totalleverandør inden for styring, regulerings- og overvågningsanlæg og elinstallation.

Ved selv at producere tavler på eget tavleværksted, udarbejde tilhørende software for dernæst at montere dem i samarbejde med en lokal EL:CON-afdeling, sparer du et led - det giver en billigere produktion og dermed en konkurrencedygtig pris på opgaven. Derfor kan vi fungere som både del- og totalleverandør.

  LÆS MERE OM EL:CON AUTOMATIONS LØSNINGER

Udvalgte cases

Se hvordan vi har hjulpet andre

Skal vi også hjælpe dig?