fiber

FIBER

VI LØSER ALLE DINE FIBEROPGAVER

Ingen opgave er for stor eller for lille, vi arbejder med fiber lige fra det knækkede fiberpachkabel, overgravning, et par fusionssplidsninger i dit rackskab eller fejlretning med OTDR (måler kvalitet af testen).

Er din internetløsning klar til fremtiden?

I EL:CON taler vi meget om IoT (Internet of Things), hvor vi oplever, at vores elektronik i hjemmet i stigende grad »går på nettet«, fx når vi streamer tv-serier, vi kommunikerer med mobilnettet, når vi fx styrer vores tyverialarm via smartphone. Vi kommer til at opleve, at vores stigende dataforbrug kræver en internetforbindelse, der kan følge med – og det kan fibernet.

  KONTAKT OS HER

 

 

KLIK PÅ VIDEOEN OG LÆR MERE OM EL:CONS KOMPETENCE INDEN FOR IT OG DATA

VIDEOPRÆSENTATION

FIBER

FIBERNET OVERTAGER BREDBÅNDSLØSNINGER

Hos EL:CON har vi teknikkerne til at løse helt små opgaver på dag-til-dag basis, og vi dækker hele landet med alle typer løsninger lige fra installering, reparationer, splidsning, fejlretning samt tests og målinger af dine fiberforbindelser.

Vi løser også de helt store projekter, hvor vi tilbyder dig assistance i både rådgivning, projektledelse samt udrulning af din fiberforbindelse.

En fremtidssikret fiberforbindelse 

Fibernet er nutidens og fremtidens kommunikationsvej. Det indgår i en eller anden form i næsten alle kommunikationsløsninger i dag: Som "backbone" mellem forskellige netværksafsnit i virksomheder, i industrielle net samt i større infrastrukturer og bredbåndsnet.

Alle typer løsninger

EL:CONs certificerede fiberteknikere med mange års erfaring behersker alle typer løsninger lige fra projektering og splidsning til avancerede målinger og test. Derfor kan vi både tilbyde både at stå for driften af løsningerne og yde teknisk support.

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre

Vi kan også hjælpe dig

Kontakt EL:CON

Skal EL:CON hjælpe dig med din fremtids fiberforbindelse? 

  KONTAKT EL:CON