Grøn omstilling

ELCON Logo

Energieffektive løsninger 

Grøn omstilling er et område, hvor du som kunde virkelig mærker fordelen ved en leverandør, der har så mange specialkompetencer, som vi har. 

Vi rådgiver hver dag kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om grøn omstilling og energireducerende løsninger, og vi sætter alle vores eltekniske og specialiserede kompetencer i spil for at sammensætte den absolut bedste løsning ved hjælp af teknologi og digitale services.

Vores løsninger spænder bredt fra udskiftning til LED-belysning, installation af solcelleanlæg og optimering af eksisterende installationer til samlede løsninger, der gør bygninger intelligente og omkostningseffektive.

Uanset hvilke behov I har, kan vi hjælpe med den optimale grønne løsning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Reducer energiregningen og skån miljøet

Langt det største besparelsespotentiale i energiforbruget findes i optimering af de tekniske installationer. 

Hos EL:CON kan vi hjælpe dig med at gennemskue mulighederne for at gennemføre energibesparende tiltag - lige fra gennemgang af dit energiforbrug over beregning af mulige besparelser til installering af nye løsninger, der er tilpasset dine økonomiske rammer.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav - kun på den måde kan vi sammensætte den teknisk ideelle og økonomisk rigtige løsning.

Giv din virksomhed en grøn profil

Hos EL:CON kan vi hjælpe din virksomhed med at få en grønnere profil. Vi er specialister i at udnytte naturens bæredygtige energikilder - sol, vind og jordens varme - således at din virksomhed både sparer penge og CO2

Med en grøn profil signalerer din virksomhed omtanke for miljøet både overfor medarbejdere og den øvrige omverden.  

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores grønne løsninger, der kan hjælpe jer godt på vej med jeres egen grønne omstilling. 

  FIND DIN EL:CON-AFDELING

 

Lær mere om energioptimering

Varmepumper

En luft-vand varmepumpe er en fremtidssikret løsning med lang levetid. Varmepumper er en særdeles økonomisk og klimavenlig løsning. For flere virksomheder er der mange penge at spare ved at skrotte de gamle varmeinstallationer til fordel for en moderne varmepumpe.

Få EL:CON til at bistå med rådgivning, projektering, produktion og montage af varmepumpe i din virksomhed. Vi har erfaring fra erhvervsvirksomheder i mange forskellige brancher.

Vi er VE installatør certificeret

VE er en forkortelse for 'vedvarende energianlæg', og er en samlebetegnelse for blandt andet varmepumper, solcelleanlæg og solvarmeanlæg.

Når en virksomhed er VE-godkendt betyder det, at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg. Det er din garanti for, at arbejdet udføres korrekt og at du får det største udbytte af anlægget. 

  SE LISTE OVER GODKENDTE VE INSTALLATØRER

Solceller

Installationen af solceller er ofte simpel, da mange virksomheder har en stor tagflade, hvor det er nemt at få den rigtige retning og hældning på anlægget. Dermed opnår man optimale udnyttelse.

EL:CONs eksperter hjælper dig hele vejen fra den første rådgivning, til solcellerne sidder på taget af din virksomhed - klar til at lave strøm.

Teknologisk Institut - KSO-ordningen

EL:CON er medlem af KSO-ordningen og har hos Teknologisk Institut opnået certifikat til i hele Danmark at installere solcelleanlæg i henhold til reglerne i Kvalitetssikringsordningen. Formålet med ordningen er, at installerede anlæg lever op til kvalitetsmæssige krav og at firmaerne, der er med i ordningen, kan dokumentere, at de er i stand til at gøre dette.

EL:CONs KSO-nummer er 386 

 LÆS MERE OM KSO-ORDNINGEN

Energioptimering 

Med EL:CON som samarbejdspartner har du altid adgang til den nyeste viden inden for energioptimering. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan opnå besparelser samtidig med, at du skåner miljøet. 

Optimering af belysning

Elspareskinner, LED-armaturer, automatisk tænd/sluk. Med helt enkelte midler kan din virksomhed opnå hurtige besparelser på driftsbudgettet. Derudover kan installation af intelligent styring af varme, lys, ventilation og sikring i virksomheden sænke energiforbruget yderligere. 

Investering i nye belysningsløsninger er ofte tjent hjem i løbet af få år.

Ventilation

Der er penge og CO2 at spare, når overskudsvarme fra køl og proces genbruges til rumopvarmning og varmt brugsvand. Er ventilationsanlægget indstillet forkert betyder det både dårligt indeklima og en betydelig udgift på driftsbudgettet.

Intelligent styring skaber bedre indeklima 

Lad komfort og lavt energiforbrug spille sammen. Med intelligent styring kan du nemt regulere lys, luft og varme efter behov. Du opnår bedre indeklima samtidig med, at du sparer på energien. 

  SE VORES LØSNINGER TIL INTELLIGENTE BYGNINGER

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre. Vi kan også hjælpe dig

SKAL VI KONTAKTE DIG ANG. GRØN OMSTILLING?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Udfyld en eller flere af nedenstående muligheder
Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger