Tyveri i din virksomhed skaber altid utryghed blandt medarbejderne. Både når det er natlige tyveknægte og andre, der har været på spil. Derfor er sikkerhed i virksomheden nødvendig for at opnå tryghed og tillid.

Sikring af dine medarbejdere

Tryghed og tillid skaber glade medarbejdere, som i fællesskab skal skabe resultater i virksomheden. I EL:CON kan vi hjælpe din virksomhed med at sikre medarbejderne. Få overblik over mulighederne her.

En effektiv tyverialarm med f.eks. en skalsikring betyder, at medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

 

Videoovervågning 

Banker og butikker har for længst taget videoovervågning i anvendelse, fordi det har vist sig at have en stor præventiv virkning. EL:CON hjælper også virksomheder, hvor varesvind eller indbrud er et problem. Videoovervågning bliver også mere og mere udbredt udendørs. Du flytter så at sige dørspionens øje helt ud til gadedøren. Så er det dig, der bestemmer, hvem der kommer ind i virksomheden, huset eller opgange.

I EL:CON kan vi tilbyde løsninger på flere stadier. Når stemmen alene ikke er nok, kan videodørtelefonen sikre, at eksempelvis børn ikke narres til at åbne for fremmede. Vi oplever også, at flere og flere virksomheder har fået øje for videotelefonens muligheder.

Ét af vores foretrukne brands inden for videoovervågning er DAHUA. 

DAHUA3

EL:CON sikring tilbyder vores kunder en bred pallette inden for sikringsløsninger - blandt andet DAHUA videoovervågning

DAHUA videoovervågning

Ét af vores foretrukne brands er »DAHUA«, vi mener, at DAHUA vidoeovervågning lever op til vores høje kvalitetskrav, repræsenterer det nyeste på området og er blandt markedets bedste leverandører af videoovervågningsudstyr både i forhold til hardware samt billedkvalitet.

EL:CON er guldpartner for den kinesiske producent DAHUA, og vores sikringsteknikere er klædt fuldt på til montering, tests samt service på installationerne.

Vores sikringseksperter udtaler: »DAHUA videoovervågning har kort leveringstid, udstyret er nemt og hurtigt at installere, og kvaliteten er i top«.

  RING TIL OS
DAHUA2

Overvågningskamera fra EL:CON 

Teknisk data DAHUA videoovervågning

 

Overvågningskameraerne fra EL:CON kommer med mange forskellige anvendelsesmuligheder samt udformninger.

  • Panorama view (overvågning i 360 grader – her er ingen blinde vinkler)
  • Ultra-zoom view (her er mulighed for at spotte flere detaljer, når en hændelse finder sted)
  • Thermal Detection (du får et pålideligt billede døgnet rundt – uanset vejrlig.

Se introduktionsvideo her på DAHUA overvågning 

DAHUA1

EL:CON sikringsteam er klar til at hjælpe dig videre

Skal vi sikre din virksomhed?

 

EL:CONs dygtige sikringsteknikere er klædt fuldt på til montering, tests samt service på installationerne.

EL:CONs sikringsanlæg bliver bygget efter DBI/F&P retningslinjer og regler. Alle projekterende medarbejdere i EL:CON er personcertificerede i den specifikke retningslinje.

Vi har afdelinger i hele Danmark - ring og få et uforpligtende tilbud eller sparring på dine sikringsinstallationer.

Skal vi kontakte dig vedr. videoovervågning eller anden sikring?

Udfyld formularen

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Udfyld en eller flere af nedenstående mulighederJeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger