Trafik

Vejbelysning, trafiksignaler og kabelfejlsøgning

Hos EL:CON Trafik er vi specialister. Vi rådgiver, etablerer, fejlfinder og vedligeholder inden for områder som vejbelysning, trafiksignaler og kabelfejl-søgning.

Vores kendskab til markedet og mange års erfaring er en fordel for dig – grønne løsninger, miljøet og sikkerhed for borgerne er i højsædet for os.

Trafik leverer gerne løsninger og vedligehold af private gadebelysningsanlæg.

Kontakt os

Mangler du svar på dine spørgsmål?

  KONTAKT OS HER
Trafikbelysning og signalanlæg

Rådgivning og lys i alle facetter

Vi har en særdeles bred erfaring inden for vejbelysning og signalanlæg.

Vi er med fra starten

EL:CON hjælper gerne i de indledende faser med økonomisk beregning, elprojektering og lysberegning. 

Vi kaster med andre ord lys over mange facetter, når det gælder gade- og signalbelysning. 

Vi har også stor erfaring med vedligehold af:

  • Tekniske kartoteker
  • Styring og overvågning
  • Nyanlæg og ombygning
  • Digital ledningsregistrering

Vi holder vagt

Vi tilbyder naturligvis også drift og vedligeholdelse, der blandt andet kan inkludere vagtordning. Og naturligvis er alle EL:CONs arbejdsprocedurer er beskrevet i vores kvalitetssikring.

Fejlsøgning på kabler

Fejlsøgning på kabler 

Hvis der opstår fejl eller brud på kabler i jorden, kan det betyde nedbrud af jeres installationer og måske tab af produktion. 

EL:CONs Trafikafdeling kan lokalisere bruddet med kabelsøgning og reparere fejlen, så nedetid og produktionsstop minimeres.

Vi finder fejlene og udbedrer dem

Vi har mange års erfaring med fejlfinding på 0,4 kV kabelnet. Derfor har vi naturligvis også både det store overblik og de nødvendige kompetencer, når det gælder udbedringen at de fejl, vi måtte finde på elkablerne.

Vores medarbejdere er højt specialiserede inden for kabelsøgning, og vi har udstyr til at anvende både kabelsøger, målebro, puls-ekkometer, stødspænding og jordmikrofon i processen.

Vi udfører effektiv fejlfinding for mange typer kunder

  • Erhverv: I er sikret hurtig hjælp, hvis uheldet er ude, men vi kan også planlægge reparationer efter jeres produktion. 
  • Offentlig: I forhold til gadelys og trafiksignaler er der ofte store besparelser ved at reparere en kabelfejl i stedet for at skifte hele strækningen under jorden.
  • Private: Der er ingen grund til at grave hele indkørslen op, når man kan nøjes med at grave et hul og reparere skaden.

Skal vi kontakte dig ang. fejlsøgning på kabler?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at sende yderligere kommentarer / beskrivelser til opgaven med. 

OBS: Skal du fejlmelde vejbelysningen i dit boligområde? Så skal du ikke bruge nedenstående formular, men i stedet udfylde en formular på denne side.

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger