NYHEDER

Årets Kollega 2021 er kåret

Årets kollega 2021

Kåringen af Årets Kollega er en tilbagevendende begivenhed i EL:CON, hvor vi udnævner en af vores dygtige medarbejdere, der på den ene eller anden måde har ydet en ekstra indsats, er gået foran eller på anden vis har været en rigtig god kollega.

Årets Kollega 2021 er Anders Baastrup, der arbejder som entrepriseelektriker i Entreprise Nord. Anders er kåret som Årets Kollega, fordi han er en humørbombe, der skaber et fantastisk sammenhold og kammeratskab blandt sine kolleger i sit team og i EL:CON. Anders er utrolig ansvarsbevidst, og det er tydeligt for enhver at se, at han går 100 % op i sit arbejde, og han er altid klar til at give den en ekstra skalle for at skabe det bedste resultat. Er der nogen, der hænger lidt med næbbet, eller er der udfordringer i sigte, gør Anders det til sin topprioritet at sikre, at alle har et smil på læben og er godt klædt på til at klare opgaverne, før de tager fat på arbejdsdagen. Anders er kort sagt verdensmester til sit job og en fantastisk kollega for sit team og for hele EL:CON.

Anders blev overrasket af sine kolleger og fejret med blomster, diplom, kage og tale fra adm. direktør Jesper Knudsen. 

Stort tillykke til Anders!

 

Årets Kollega 2019/2020 er kåret

Årets Kollega 2019/2020

I EL:CON kårer vi Årets Kollega, fordi vi anerkender den gode indsats og belønner de kollegaer, som går forrest, når det kommer til samarbejde, involvering og professionalisme. 

Årets Kollega 2019/2020 er Inga Laursen Albring, der til daglig arbejder som receptionist på EL:CONs hovedkontor i Tilst. Inga er kåret som årets kollega, fordi hun er en kæmpe hjælp for sine kolleger og for EL:CON som helhed. Inga er en humørspreder, der passer sine arbejdsopgaver med et smil, og får alle til at føle sig velkomne, så snart de træder ind ad dørene hos EL:CON. Hun er altid klar til at hjælpe sine kolleger, og ingen opgave er for stor eller for lille for Inga. Inga er kort sagt verdensmester til sit job, en højt værdsat kollega og en fantastisk ambassadør for EL:CON. 

Inga blev på dagen overrasket af sine kolleger og fejret med blomster, diplom, kage og tale fra Adm. direktør Jesper Knudsen. 

Stort tillykke med den flotte titel til Inga!

EL:CON følger myndighedernes anbefalinger

- vi bidrager til at inddæmme coronasmitten, og vi holder åbent i samtlige afdelinger

Corona: Sådan gør ELCON

I EL:CON tager vi ansvar og medvirker aktivt til at inddæmme coronasmitten. Vi følger hele tiden myndighedernes aktuelle retningslinjer og følger situationen meget tæt.

Siden 5. marts 2020 har vi løbende informeret samtlige medarbejdere omkring aktuelle retningslinjer vedrørende coronavirus og taget vores skærpede forholdsregler i forhold til fx Udenrigsministeriets rejsevejledninger, retningslinjer for karantæne og hjemmearbejde, Sundhedsstyrelsens hygiejneregler osv.

Vi holder åbent i alle afdelinger

På Regeringens pressemøde den 11. marts 2020 italesatte statsminister Mette Frederiksen situationens alvor. Hun opfordrede det private erhvervsliv til at holde samfundet kørende, så vi minimerer de økonomiske konsekvenser, der ligger i kølvandet på denne krise. Og den opfordring efterlever EL:CON. Vi kan garantere, at samtlige EL:CON-afdelinger vil holde åbent og udføre opgaver for vores kunder.

Fokus på hygiejne og tryghed

I mødet med vores kunder efterlever vi de sundhedsmæssige hygiejneforanstaltninger, og tager hensyn til både kunders og medarbejderes tryghed. Således standser vi arbejdet, hvis en af parterne, grundet utryghed, ønsker det.
Tillige har vi i dag sendt de af vores medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra, hjem og beskyttet de tilbageværende medarbejdere på vores kontorer ved at hindre adgang for eksterne henvendelser.
Vi har gjort det muligt for vores medarbejdere med børn at blive hjemme og passe disse og tillige gjort det muligt for svækkede og kronisk syge medarbejdere at arbejde hjemme eller blive hjemme.


Beredskabsgruppe og stærk organisation sikrer stabil drift

I EL:CON vil vi gøre alt, hvad vi kan for fortsat at levere rådgivning og gode eltekniske løsninger til vores kunder. Vi har i denne tid fuldt fokus på at sikre, at vores drift kører så stabilt som muligt. EL:CONs direktørgruppe fungerer som beredskabsgruppe og mødes dagligt via Skype, hvor vi gør status og søsætter nødvendige nye initiativer, der kommunikeres direkte til vores mange medarbejdere via nyheder på vores app samt via vores velfungerende ledelsessystem.


Venlig hilsen
Jesper Knudsen
Adm. direktør

EL:CON åbner nyt kontor i Struer

ELCON i Struer

I dag slår EL:CON dørene op til et nyt kontor i Kildegården i Struer. Afdelingen fungerer som en filial af Holstebro-afdelingen.

”Lokalmarkedet har gennem længere tid efterspurgt en mere synlig EL:CON repræsentation i Struer – en efterspørgsel vi nu har lyttet til og som vi er glade for at kunne efterleve. Det er forventningen, at vi med det nye kontor kommer tættere på vores kunder og derved opnår et større engagement i Struer og omegn”, siger Jesper Godsk, der til daglig er Servicechef i Holstebro-afdelingen og nu også bliver chef for afdelingen i Struer.

Fra afdelingen i Struer bliver der udført alle former for installationer fra mindre ændringer hos private til komplette industriinstallationer. EL:CON har bred erfaring inden for industriservice med alt fra automationsopgaver til drift og vedligehold på fabrikker. Vi er også med til at trække Danmark i en grønnere retning og rådgiver om energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services.

Øvrige EL:CON afdelinger, som Specialkompetencer, Projekt og Sikring vil ligeledes kunne tage afsæt i kontoret, når de har aktiviteter i området. EL:CON udfører for eksempel sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol.

Læs mere om EL:CON Struer 

Marcus er udlært og klar til flere udfordringer

Marcus Schmidt Christensen

Marcus Schmidt Christensen er udlært elektriker fra EL:CON i Roskilde d. 13. februar 2020.

Marcus har prøvet kræfter med både entreprise og service i løbet af sin læretid i Roskilde. Serviceleder Claus Andersen fortæller da også, at Marcus har været god til selv at opsøge de opgaver, han gerne vil arbejde med. ”Marcus ville gerne prøve at køre service, og derfor rakte han selv ud efter opgaverne. Han er en dygtig medarbejder, som er god til at tage selvstændigt ansvar og tage opgaverne på sig”, udtaler Claus.

Marcus har været glad for begge afdelinger og har især værdsat muligheden for at prøve flere ting af. ”Det har været fedt at være begge steder, men det er især spændende at køre service. Der er så mange forskellige opgaver, så der bliver man altid udfordret”, fortæller Marcus.

Fremtiden ser også ud til at byde på flere spændende udfordringer for Marcus. ”Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med CTS eller med Building Management System. Jeg har lært om det på skolen, og det lyder virkelig spændende, så jeg kunne godt se mig selv gå i den retning”, fortæller Marcus.

Opbakningen fra Roskilde har Marcus i hvert fald med sig: ”Han er rigtig dygtig og vellidt, så han har helt sikkert en anbefaling med sig fra os”, siger Claus.

Tillykke til Marcus!

Christian er udlært og fortsætter karrieren i EL:CON

Christian Scherwin

Christian Scherwin er d. 10. februar udlært elektriker ved EL:CONs afdeling i Roskilde.

I løbet af sin læretid har Christian stiftet bekendtskab med flere af afdelingerne i EL:CON Roskilde. ”Jeg har været tilknyttet Service, hvor jeg har løst en masse forskellige opgaver for industrikunder som Stena Recycling og BG Beton”, fortæller den nyudlærte elektriker. ”Jeg har også været en tur forbi Entreprise her i Roskilde, hvor jeg har arbejdet på en byggeplads”, fortsætter Christian, der har været glad for at kunne prøve flere opgaver af.

Også EL:CON Modul har været en positiv oplevelse for Christian, der gerne vil lære så meget som muligt. ”Det har været en god introduktion til mange af de områder, man kan arbejde med i EL:CON. Det giver et godt overblik over ens muligheder”, fortæller Christian.

Serviceleder Claus Andersen kan nikke genkende til Christians lærevillighed. ”Christian er en rigtig positiv medarbejder, som er dygtig til sine opgaver og gerne vil lære noget. Derfor er vi også glade for, at vi kan beholde ham i Service, hvor han skal fortsætte med at løse opgaver for vores industrikunder”, udtaler Claus.

Stort tillykke med svendebrevet Christian.

Niels Frederik er udlært med fagets medalje i bagagen

Niels Frederik Riddervold Thorsen

Niels Frederik Riddervold Thorsen er udlært fra EL:CON i Hornslet d. 10. februar 2020.

Under sin læretid har Niels Frederik været lærling ved EL:CON i Aarhus’ afdelinger for service, sikring og projekt, samt ved bygningsautomatik i Hornslet. Derfor har Niels Frederik prøvet kræfter med mange forskellige opgaver, og den nyudlærte elektriker lægger vægt på, at hver afdeling har budt på sit eget speciale i det el-tekniske fagområde. Blandt andet har arbejdet på Aarhus Teater samt Lisbjerg Kraftvarmeværk gjort sit indtryk. ”Det er altid interessant med nogle specielle rammer. At arbejde på så ikonisk en bygning som Aarhus Teater, og føle at man kravler steder, hvor intet menneske har været i 100 år, til at arbejde på en af de største energikerner i Aarhus, hvor kedlen altså er lidt større end derhjemme, har været store oplevelser. Det er opgaven, der giver rammerne, men det er altså alle de gode kollegaer, som giver den gode arbejdsoplevelse ”, fortæller Niels Frederik.

Niels Frederik har benyttet sig af mulighederne i EL:CON og har blandt andet været på rotation i CTS-afdelingen i Hornslet. Rotationen var så vellykket, at Niels Frederik ønskede at blive hos EL:CON i Hornslet efterfølgende og nu er blevet fastansat som CTS-tekniker.

Funktionschef Thomas Nejsum har da også været glad for at have Niels Frederik på sit team og beskriver ham som afdelingens nye håb. ”Niels Frederik er utrolig dygtig. Han er virkelig interesseret i faget og viser stor dedikation og stædighed – også når opgaverne er svære at løse”, fortæller Thomas og fortsætter: ”Han har fået fagets medalje for sin svendeprøve, hvor han begav sig ud i at lave CTS-styring. Det er så godt gået, og det viser jo bare, at han virkelig han virkelig har interessen det rette sted”.

Stort tillykke med svendebrevet og fagets medalje, Niels Frederik!  

 

Patrick er udlært elektriker fra EL:CON Middelfart

Patrick

Den 7. februar 2020 er Patrick Stage udlært elektriker fra EL:CONS afdeling i Middelfart.

Læretiden i Middelfart har budt på lidt af hvert for Patrick, som har nået at arbejde med både service, bygningsautomatik, projekt og sikring. Det har været et stort plus for Patrick, som holder af afveksling i arbejdet og kan lide, når hverdagen ikke er den samme. Derfor er det også en særlig opgave, der er favoritten. ”Jeg kan især godt lide at køre service, for der kommer man flere steder i løbet af dagen og skal løse mange meget forskellige opgaver”, fortæller Patrick.

Serviceleder Bjørn Pannach har været glad for at have Patrick med på teamet i Middelfart. ”Patrick er rigtig dygtig og en meget vellidt medarbejder. Han kan arbejde selvstændigt og stabilt, og man kan regne med, at han altid yder en god indsats”, fortæller Bjørn og fortsætter: ”Han har arbejdet med mange forskellige opgaver, mens han har været her, og han er altid klar på at prøve noget nyt”.

Patrick har ikke fastlagt sine planer for karrieren endnu, men overvejer om fremtiden skal byde på et arbejde ved et tavleværksted. Anbefalingen fra Middelfart er i hvert fald sikret: ”Vi havde gerne beholdt Patrick, så han har selvfølgelig en stor anbefaling med sig herfra”, fortæller Bjørn.

Stort tillykke med svendebrevet Patrick!

Kristian er udlært elektriker og fortsætter hos EL:CON

Kristian Bertelsen Nørfjand

Kristian Bertelsen Nørfjand har afsluttet sin læretid ved EL:CON i Holstebro d. 3. februar 2020 og kan nu kalde sig elektriker.

I løbet af sin læretid har Kristian prøvet kræfter med mange forskellige områder. ”Jeg har prøvet lidt af hvert og har både været med til at lave nybyggeri, industri, fiber og montere Clever ladestandere”, fortæller Kristian.

Afvekslingen i opgaverne er da også noget af det, der passer Kristian særlig godt, og som han glæder sig til at fortsætte med som svend ved EL:CON i Holstebro. For som han siger: ”Jeg kan faktisk lide det hele, så det er fedt, at jeg ikke behøver at vælge ét enkelt område".

Det kan Servicechef Jesper Godsk nikke genkendende til, og han fortæller, at Kristian har et stort gåpåmod og er nysgerrig på nye opgaver. Derfor er han også glad for at beholde Kristian i sin afdeling. ”Kristian er en god kollega, som er fleksibel og kan rigtig meget forskelligt. Han er lidt en Ole Opfinder og har selv opfundet noget af det værktøj, han har haft brug for. Derfor bliver han en slags schweizerkniv her i afdelingen, for han er god til at løse mange forskellige opgaver”.

Stort tillykke med svendebrevet til Kristian og tak for det store engagement i EL:CON!

Mark er udlært og fortsætter hos EL:CON i Aalborg

Mark Borring Bagger Jensen

Mark Borring Bagger Jensen er udlært elektriker fra EL:CONs afdeling i Aalborg den 31. januar 2020.

”Jeg har været rigtig glad for at være en del af afdelingen”, fortæller Mark. ”Jeg har prøvet virkelig mange forskellige ting af og været med på alt fra byggeprojekter til service, og det er der kommet mange spændende muligheder og meget erfaring ud af for mig som lærling”.

Serviceleder i Aalborg Jens-Ole Rørbæk har også været glad for at have Mark på holdet. ”Mark er pligtopfyldende og mødestabil, og så har han meget gåpåmod og er ikke bange for at få jord under neglene. Derfor er vi også glade for, at vi har fået overtalt Mark til at blive hos os som svend, for der er rift om sådan nogle som ham”.

Mark har især været glad for arbejdet i serviceafdelingen, hvor opgaverne veksler fra dag til dag. Derfor er det også her, han fortsætter som svend. ”Det med at møde kunderne i hverdagen – det er det, der fanger mig mest” fortæller Mark.

Stort tillykke med svendebrevet og tak for det gode engagement i EL:CON, Mark.