NYHEDER

EL:CON sender 25 nye eldrevne arbejdsbiler på gaden

Den landsdækkende el-installatør EL:CON fortsætter investeringerne mod en mere eldrevet vognpark med tilførslen af 25 nye elbiler.

ELCON sender 25 nye eldrevne arbejdsbiler på gaden

Gennem de seneste år har installationsvirksomheden EL:CON arbejdet intensivt med energioptimering og rådgivning til kunder om succesfuld omstilling til de bedste klimaneutrale løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services. Som led i EL:CONs eget bidrag til den grønne omstilling sendte virksomheden sidste år som de første i branchen de første 100 procent eldrevne arbejdsbiler på gaden. 

Elbilerne har været en intern succes, der giver værdi i de bynære områder og stor tilfredshed hos medarbejderne. Derfor er det ifølge Jesper Knudsen, administrerende direktør i EL:CON, også naturligt at investere yderligere i en eldrevet vognpark. Det sker med tilførslen af 25 nye CO2-neutrale elbiler, der fordeles rundt i afdelingerne på tværs af landet. 

"Vi er kommet langt inden for grøn omstilling og energieffektivitet. Det næste naturlige indsatsområde har været at kigge på vores vognpark, hvor vi allerede har taget de små spæde skridt i en mere energivenlig retning. Det har hele tiden været ambitionen, at vi løbende skal bygge ovenpå det samlede antal af elbiler som erstatning for diesel- og benzinbiler, fordi vi mener, at det er vigtigt, at vi virksomhed påtager os det ansvar at presse på udviklingen," siger Jesper Knudsen og fortsætter:

"I disse år sker der store teknologiske fremskridt, så elbilerne bliver fortsat mere konkurrencedygtige. Jeg tror på, at el-arbejdsbiler er fremtiden, og at de kan blive et reelt alternativ til de biler, der kører rundt i dag, men det kræver fortsat, at hele værdikæden arbejder mod det fælles mål." 

Flere elbiler i fremtiden
Jesper Knudsen nævner, at det gennem trepartsinitiativ mellem Arval, Ejner Hessel og EL:CON er lykkedes el-varebilen at nærme sig et konkurrencedygtigt alternativ. På nuværende tidspunkt er det dog endnu ikke realistisk at omlægge hele vognparken til at være eldrevet på én gang. Det skyldes dels økonomien forbundet med en totalomlægning, men også at lade-infrastrukturen fortsat skal udbygges til også i højere grad at dække uden for storbyerne. 

Sidstnævnte arbejder EL:CON selv med gennem et samarbejde med Clever, der leverer el-biler og ladestandere. I 2019 installerede EL:CON således 4.000 ladestandere rundt i landet, og det tal forventes at stige til 8.000 i 2020. 

"Incitamentet til at vælge el- og hybridbiler bliver løbende styrket, og speederen hos producenterne er i trykket helt i bund, når det gælder udviklingen af elmarkedet. Jeg tror på, at vi over de næste år vil se, at både lovgivningen, økonomien og hele lade-infrastrukturen til opladning gør det stadigt mere attraktivt at omlægge til elbiler og dermed bidrage til den grønne omstilling. Det gælder også for os selv, for der er ingen tvivl om, at det er den vej, vi vil," siger Jesper Knudsen. 

Elbilerne hos EL:CON er Mercedes-Benz eVito, der er den første elbil i sin klasse, og som kan køre op til 150 km på en enkelt opladning. Med en ladeeffekt på op til 7,2 kW oplades eVito fra 0 til 100 procent på cirka seks timer. 

 

Se video om elbilerne her

Jonas er udlært elektriker fra EL:CON Viborg

Jonas Weedfald Hansen

Jonas Weedfald Hansen er d. 18. januar 2020 udlært elektriker fra EL:CONs afdeling i Viborg.

I løbet af sin læretid har Jonas prøvet kræfter med lidt af hvert - servicechef René Edslev udtaler: ”Jonas har været god til at benytte sig af EL:CONs muligheder og har prøvet kræfter med elektrikerfaget både her i Viborg-afdelingen samt i EL:CONs afdeling i Roskilde.”

Jonas har været rigtig glad for at være i begge afdelinger, hvor han har arbejdet med serviceopgaver, industri og sikring. Specielt sikringsområdet har han været begejstret for: ”Det kunne helt sikkert godt være et område, jeg kunne se mig selv arbejde videre inden for,” fortæller Jonas.

Også EL:CON Modul, der er en del af EL:CONs lærlingeprogram, har været en god oplevelse i læretiden: ”Det har været super fedt at kunne møde lærlinge fra andre afdelinger og udveksle erfaringer og ideér,” udtaler Jonas.

Jonas har planer om at fortsætte sin karriere i elektrikerbranchen – og måske senere bygge videre på uddannelsen og læse til maskinmester.

Tillykke til Jonas!

Kasper er udlært og klar til mere læring

Kasper Rasmussen

Kasper Erik Ejby Rasmussen er udlært elektriker fra EL:CON i Roskilde den 10. januar 2020 og har fået overrakt et svendebrev med flotte karakterer.

Da Kasper skulle vælge uddannelse vægtede det højt, at faget skulle kræve noget af både hans hoved og hans hænder. Netop derfor fandt Kasper elektrikerfaget attraktivt.

Kasper har været i EL:CON i hele læretiden, hvor han blandt andet har været aktiv i virksomhedens Young Advisory Board – et organ af unge medarbejdere, der inspirerer direktørgruppen. Han har været glad for tiden i EL:CON og fortæller, at han har været særlig begejstret for at arbejde i projektafdelingen, hvor en episode fik stor betydning: ”Jeg gik på ombygningen af plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegård i Roskilde, da der en dag manglede en formand for projektet. Kækt meldte jeg mit kandidatur, og min chef stolede på, at jeg, til trods for at jeg ’bare’ var lærling, kunne løfte opgaven, der blandt andet bestod i at holde møder med bygherre og at sikre arbejdets udførelse. Det var virkelig motiverende at opleve tillid til mig og ansvar på mine skuldre”.

Serviceleder Claus Andersen har været glad for at have Kasper på hans hold: ”Kasper er altid glad, frisk og i godt humør – også da jeg udstationerede ham tre måneder til Bornholm, hvor vi stod for opførelsen af Campus Bornholm”, smiler Claus og fortsætter: ”Kasper har stor interesse og flair for el-faget og er god til at tale med mennesker, og netop derfor er han blevet en dygtig elektriker”.

Kasper hopper direkte videre til installatørstudiet, for som han siger: ”Jeg er slet ikke færdig med at lære”.

Tillykke til Kasper

EL:CON opkøber Frandsen El A/S

EL:CON A/S overtager alle aktierne i el-installationsforretningen Frandsen El A/S, der dækker el-opgaver primært i Storkøbenhavn. Frandsen El A/S med base i Glostrup fortsætter som selvstændigt selskab.

ELCON køber Frandsen El

Den landsdækkende el-installatør EL:CON har indgået en aftale med Frandsen El A/S om at overtage alle aktierne i selskabet. Med opkøbet styrker EL:CON sin position i Storkøbenhavn og understøtter samtidig virksomhedens vækstambition, der skal styrke forretningen på såvel specialkompetencerne som den geografiske repræsentation på tværs af landet og i storbyerne.

Selvom Frandsen El A/S nu bliver en del af EL:CON, fortsætter Glostrup-virksomheden som et selvstændigt selskab og under samme ledelse som hidtil med Peter Frandsen som direktør og Henrik Ramlov Hansen som COO. Det betyder, at kunderne også fremadrettet vil blive serviceret af de samme fagspecialister, som de altid har været vant til.

Med købet af Frandsen El A/S overtager EL:CON en veldrevet virksomhed med godt 200 ansatte, der netop har offentliggjort et stærkt årsregnskab. Frandsen EL har gennem de seneste år været igennem en flot udvikling, hvor det er lykkedes at vækste både omsætningen og indtjeningen.

”Frandsen El A/S er en yderst veldrevet el-installationsforretning, og derfor er jeg glad for, at vi er nået frem til en aftale, der sikrer, at vi i fællesskab bygger videre på mange års historie og en stærk lokal tilstedeværelse. Vi glæder os til at byde alle medarbejderne i Frandsen El A/S velkommen i EL:CON-familien, og jeg tror på, at vi hver især kan og skal lære meget af hinandens kompetencer og processer. Frandsen El A/S bringer stærke kompetencer inden for deres projektforretning med sig ind i EL:CON, mens vi i EL:CON med vores succesfulde servicekoncepter kan bidrage til en styrket serviceforretning i Frandsen El A/S,” siger Jesper Knudsen, adm. direktør i EL:CON.

Opkøb tilfører yderligere kompetencer på tværs af virksomhederne
Foruden en stærkere tilstedeværelse i Storkøbenhavn får EL:CON med opkøbet af Frandsen El A/S også tilført specialkompetencer inden for højspecialiserede automationsløsninger. Opkøbet giver således EL:CONs automationsafdeling i Aarhus med produktion og egenudvikling af styretavler og softwareprogrammering et brohoved til Sjælland.

”I de seneste par år har vi søgt efter en større installationsforretning i Storkøbenhavn. Det rigtige match har vi fundet hos Frandsen El A/S, hvor det yderligere er en gevinst, at de kan tilføre dygtige specialiserede forretningsenheder, som understøtter vores eksisterende setup,” siger Jesper Knudsen.

Også hos Frandsen El A/S glæder de sig over det nye setup og de muligheder, det giver begge virksomheder fremadrettet.

”Vi glæder os over, at vi fremover skal indgå i en ny stærk national konstellation, hvor vi skal bidrage til at positionere EL:CON stærkere i Storkøbenhavn samtidig med, at vi fortsætter med at have fokus på at videreudvikle kernekompetencerne i Frandsen og servicere kunderne som hidtil. På længere sigt ligger det som en naturlig del af aftalen, at vi skal fusionere og sammensmelte virksomhederne. Men det er hverken førsteprioritet fra dag ét eller ligger lige rundt om hjørnet. Vi har aftalt at give os god tid og være grundige, før vi iværksætter den del,” siger Peter Frandsen, direktør i Frandsen El A/S.

Han suppleres af COO Henrik Ramlov Hansen:

”Som to selvstændige selskaber, der fremadrettet skal samles som en fælles enhed, er det klart, at der er mange synergier, der over tid skal implementeres og forankres i begge virksomheder. Jeg ser frem til, at vi i Frandsen nu tager hul på, hvordan vi bl.a. kan styrke de interne processer ved at skele til og lære af EL:CON, så vi over tid kan forløse potentialet vores virksomheder imellem.”

I sidste kvartal af 2019 meldte EL:CON ud, at virksomheden havde overtaget aktiviteterne i NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg, samt aktierne i Espenhein’s Eftf. i Slagelse. Med disse opkøb har EL:CON nu rundet 1000 medarbejdere på landsplan.

EL:CON A/S køb af Frandsen El A/S er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Kasper er udlært og fortsætter sin karriere i EL:CON

Kasper Ålykke Jensen

Kasper Ålykke Jensen er udlært elektriker fra EL:CON i Middelfart den 28. december 2019.

”Elektrikerfaget er lige mig! Det er spændende, og gennem min læretid har jeg beskæftiget mig med lidt projekt men mest serviceopgaver. Jeg kan bedst lide at arbejde med serviceopgaver, for her ligner dagene ikke hinanden, og jeg ved aldrig rigtig, hvad der venter mig, når jeg kører ud til kunden. Det er spændende at søge fejl og udbedre dem, for så kan jeg med egne øjne se, værdien jeg skaber”, fortæller Kasper og fortsætter: ”Jeg har været i EL:CON gennem hele min læretid og været utrolig glad for lærlingeprogrammet. Jeg har været omgivet af gode kolleger og virkelig lært meget, for jeg har søgt ansvar og fået det”.

I EL:CONs afdeling i Middelfart har kollegerne været rigtig glade for at have Kasper med på holdet. Serviceleder Bjørn Pannach bekræfter: ”Kasper har i hele læretiden været yderst mødestabil og dybt engageret i det eltekniske fagområde. Han er dygtig og videbegærlig og har den sidste del af læretiden kørt alene og arbejdet selvstændigt med opgaverne. Kasper er meget vellidt blandt kolleger og kunder, så jeg har selvfølgelig bestilt en arbejdsbil til ham og tilbudt ham fast stilling”.

Kasper har takket ja til at fortsætte sin karriere i EL:CON Middelfart.

Tillykke med svendebrevet og tak for engagementet i EL:CON, Kasper.

Emil er udlært i EL:CON og får fagets medalje

Emil N. Pedersen

Emil Nalholm Pedersen er d. 15. december 2019 udlært elektriker fra EL:CONs afdeling i Hornslet.

Allerede i august var Emil til svendeprøve på Den jydske Haandværkerskole, hvor det gik så godt, at han har fået fagets medalje, som gives ved karakteren 12/12.

I løbet af sin læretid har den nyudlærte elektriker benyttet sig af nogle af de tilbud, som findes i EL:CONs lærlingeprogram. ”Det er fedt, at EL:CON har så mange forskellige afdelinger, hvor man kan få lov til at komme i rotation, og på den måde afprøve forskellige specialer,” udtaler Emil, der var i rotation i både EL:CONs forsyningsafdeling samt tavleværksted.

Emil har også arbejdet med elopgaver inden for boligområdet, men har i sidste ende fundet ud af, at det er industrisegmentet, der trækker. ”Jeg vil meget gerne forsætte med at løse industriopgaver hos EL:CON de næste par år, og så kan det godt være, at jeg i fremtiden vil læse videre til stærkstrømsingeniør,” fortæller Emil.

I afdelingen i Hornslet glæder de sig også over, at Emil bliver hos dem – nu som svend. ”Emil er utrolig dygtig og vellidt i afdelingen, og vi er glade for at have ham med på holdet. Jeg er desuden rigtig stolt over, at vi endnu en gang har en lærling i EL:CON Hornslet, som får fagets medalje,” udtaler servicechef Erik Haislund Lemming.

Når Emil har fri, slår han sine folder i Randers, hvor en af de store interesser fodbold. Han har selv spillet, men nu bliver der mest heppet ivrigt på lokalholdet Randers FC foran fjernsynet og på stadion. 

STORT tillykke til Emil!

EL:CON opkøber Espenheins Eftf. og styrker positionen på Sjælland

EL:CON A/S overtager el-installationsforretningen Espenheins Eftf. A/S i Slagelse og sikrer sig dermed en styrket position på Sjælland.

Opkøb Espenheins Eftf.

Den landsdækkende el-installatør EL:CON har oplevet vækst de seneste år. En del af vækststrategien er opkøb, der sikrer en udvidelse af de el-tekniske servicekompetencer og en forstærket lokal tilstedeværelse. For at sikre en endnu stærkere geografisk dækning på Sjælland har EL:CON netop indgået aftale med el-installationsforretningen Espenheins Eftf., der holder til i Slagelse, om et opkøb.

Et vigtigt element i opkøbet er, at den nuværende ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen, efter opkøbet forbliver den daglige leder af forretningen og de godt 30 medarbejdere. Espenheins Eftf. fortsætter indtil videre uændret den daglige forretningsdrift i nuværende navn.

»Vi har haft et ønske om at øge vores lokale tilstedeværelse på Sjælland, og Espenheins Eftf. er den helt rigtige partner for os. Det er en ejerledet virksomhed, der er yderst veldrevet, og som næsten udelukkende har fokus på service, som er et vigtigt fokusområde for os i området. Hertil får vi med opkøbet tilførsel af mange dygtige medarbejdere med lokalt kendskab, der er en væsentlig styrke«, siger Palle Egelund Jensen, regionsdirektør i EL:CON.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

»Jeg glæder mig til, at Espenheins Eftf. bliver en del af EL:CON og til at drage nytte af den synergi, vi sammen kan skabe. Jeg ser frem til at kunne servicere markedet i endnu højere grad end tidligere – et mangeårigt ønske, som nu bliver en realitet«, siger ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen.

Lokal tilstedeværelse har høj prioritet

For nyligt meldte EL:CON ud, at virksomheden også overtager aktiviteterne NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg. Med flere opkøb de seneste år har EL:CON nu rundet 850 medarbejdere på landsplan, ligesom virksomheden har sikret en større geografisk dækning og tilføjet specialistkompetencer til forretningen.

»Vi er en national virksomhed, der er lokalt forankret. Det giver os agilitet og sikrer, at vi altid kan levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift. Med tilføjelsen af endnu en stærk spiller til vores forretning er vi endnu bedre rustet til fremtiden og et skridt nærmere i indfrielsen af vores strategi, som blandt andet indeholder en målsætning om at løfte omsætningen til +1 mia. kr.«, siger administrerende direktør i EL:CON, Jesper Knudsen.

På billedet ses regionsdirektør i EL:CON Palle Egelund Jensen (tv), ejer af Espenheins Eftf. Lars Rasmussen og adm. direktør i EL:CON Jesper Knudsen (th).

Klaus har kæmpet for at blive elektriker – nu modtager han fagets medalje

Klaus Kjær Haagensen kæmper hver dag med en ADHD-diagnose samt ordblindhed. Derfor er det en stor sejr at han den 1. november 2019 kan kalde sig udlært elektriker hos EL:CON i Viborg – og det endda med fagets medalje for sin svendeprøve.

Klaus Kjær Haagensen udlært i Viborg

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

Faktisk syntes det længe ventede svendebrev næsten uopnåeligt. Hele fire gange har Klaus forsøgt sig med uddannelsen, og de tre første forsøg lykkedes ikke: »Jeg kunne ikke følge med på skolen på grund af min ordblindhed, jeg blev mobbet af de andre, så kunne jeg ikke finde en læreplads, og endelig opfyldte jeg ikke kriterierne for skolepraktik«.

Men Klaus holdt hele vejen igennem fast i sin drøm om at blive elektriker. Han opsøgte en mulighed for at komme i praktik hos EL:CON. Forløbet førte til en læreplads, og endelig er drømmen lykkedes til fulde: »Jeg kniber mig selv i armen over min flotte svendeprøve. Ingen i min afdeling – og slet ikke mig selv - har nogensinde forventet, at det ville gå så godt. Jeg er så glad og stolt og fuld af taknemmelighed over for EL:CON og især min chef Poul Henrik, som har bidraget med mange ressourcer og støttet mig hele vejen«.

Serviceleder Poul Henrik Vestergaard understreger, at selv om EL:CON har brugt mange ressourcer på at få Klaus gennem sin læretid, er indsatsen bestemt ikke er givet dårligt ud: »Klaus har udviklet sig til en rigtig dygtig elektriker, og han kan godt lide sit arbejde. Jeg er virkelig glad for, at han er kommet gennem sin læretid med så flot et resultat, for han har måttet slås for det – og det har vi som virksomhed også«.

Gode redskaber og maleri
Klaus fortæller, at en uheldig situation med en kollega nærmest fik ham til at opgive at gennemføre sin læretid. Men igen var Poul Henrik og kollegaerne i EL:CON klar med en redningskrans i form af et forløb på en landbrugsskole for autister: »Vi var fem personer (chef, lærling og afdelingens buddyer), der tog afsted i håb om at få redskaber til at håndtere et arbejdsfællesskab med sådan én som mig, hvis man kan formulere det sådan. Dét har hjulpet os frem til at forstå, hvordan vi får det bedste frem hos hinanden«, siger Klaus.

En anden ventil i forhold til sin ADHD-diagnose har for Klaus været at male i sin fritid. Også her fik han et brugbart tip fra chefen for EL:CONs afdeling i Viborg: »Han foreslog, at jeg skulle skitsere mine problemer på lærredet og fortælle om mine frustrationer i forhold til mig selv og mine kollegaer. Så det gjorde jeg, og det er blevet mit bedste maleri til dato. Jeg er heldigvis også fuld af fis og ballade, så det fik jeg også flettet ind i dét maleri«, slutter en tilfreds udlært elektriker, der håber at kunne fortsætte som svend i EL:CONs Bygningsautomatik, hvor han er i rotation i øjeblikket: »I min svendeprøve fik jeg lavet en samlet, innovativ løsning med KNX, varme og ventilation, der kunne styres via telefonen. Derfor håber jeg, at programmering og bygningsautomatik bliver fremtiden for mig«.

Et ekstra stort tillykke til både Klaus og EL:CON for det gode samarbejde og resultat:-)

Generationsskifte i EL:CON Bygningsautomatik

Generationsskifte i Bygningsautomatik

Efter syv år på posten som chef i EL:CON Bygningsautomatik har funktionschef Jørgen Kildahl Josefsen besluttet sig til at træde et skridt tilbage og overlade roret til den yngre generation.

»Jeg har ud over de syv år som chef i EL:CON været ansvarlig for diverse CTS-afdelinger i over 25 år, og med mine snart 69 år er det på tide at få nye, yngre kræfter til«, forklarer Jørgen.

Fra den 1. november 2019 overtager Thomas Tørngren Nejsum derfor posten som funktionschef for afdelingen Bygningsautomatik. Thomas, der er uddannet elektriker og el-installatør, har været i EL:CON Bygningsautomatik i fire år - først som tekniker og senere på forskellige lederposter og sidst som driftschef med ansvar for den daglige drift.

Jørgen forlader ikke EL:CON men skal fremover tage sig af salget til landsdækkende kunder, servicekontrakter, hostingaftaler og udvalgte kunder, samt opsøgende salg.
Bygningsautomatik har oplevet at gå fra otte til 40 medarbejdere over den syvårige periode, Jørgen Klidahl Josefsen har været chef for afdelingen.

EL:CON samler forretningen under ét tag i Aalborg

Fra november sætter den landsdækkende el-tekniske virksomhed EL:CON for alvor Aalborg på landkortet. Det sker, når forretningens aktiviteter i det Nordjyske samles og rykker ind i nye lokaler.

ELCON ny samlet lokation i Aalborg

For få uger siden overtog EL:CON A/S aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service ApS i et opkøb, der skal sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye kunder, både lokale og landsdækkende. Nu samler EL:CON så alle sine aktiviteter i Aalborg i et nyt domicil på Atletikvej 11 i Svenstrup, der bliver arbejdssted for mere end 50 medarbejdere.

»Med vores nye afdeling skaber vi et kraftværk i det nordjyske, der kan servicere kunderne inden for et bredt felt af el-tekniske kompetencer,« siger regionsdirektør Michael Hemicke og fortsætter:

»Aalborg er en driftig by i vækst. Her står byggekranerne tæt, og i byens moderne virksomheder er der efterspørgsel efter faglig rådgivning og fremtidssikrede el-tekniske løsninger og ikke mindst almindelig god service. Netop derfor glæder vi os meget til at udvide vores netværk i Aalborg.«

Tre afdelinger under samme tag

Når EL:CON i november flytter ind i det nye domicil, vil tre afdelinger med hver sin kernekompetence få til huse under samme tag. Blandt andet en lokalforankret serviceafdeling, der primært beskæftiger sig med el-service samt opgaver inden for industri, landbrug, byggeri og bygningsinstallation samt en forsyningsafdeling, der flytter fra sin nuværende lokation i Støvring, og en afdeling for bygningsautomatik, der gør bygninger intelligente via styring, regulering og overvågning.

»Med overtagelsen af NT El-Services 30 medarbejdere har vi sammen med vores eksisterende afdelinger skabt fundamentet for et nyt nordjysk flagskib, der sikrer kunderne i lokalområdet adgang til velkendte fagspecialister. Jeg glæder mig over, at vi kan samle hele forretningen et sted og sætte yderligere skub i målsætningen om at være en markant landsdækkende aktør med en stærk lokal tilstedeværelse,« siger Michael Hemicke.

FAKTA
EL:CON A/S er en landsdækkende aktør på det el-tekniske marked med mere end 800 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus. EL:CON er en del af NRGi-koncernen. Den nye afdeling bliver arbejdssted for mere end 50 EL:CON-medarbejdere og kommer til at rumme tre afdelinger:

• En lokal serviceafdeling, som EL:CON for få uger siden overtog fra NT El-Service ApS
• En forsyningsafdeling, som vi flytter fra den nuværende adresse i Støvring
• EL:CONs nordjyske afdeling for bygningsautomatik, der har adresse i Aalborg.