NYHEDER

Hansen & Udesen A/S skifter navn til EL:CON Vejle A/S

Hansen & Udesen A/S i Vejle har siden den 1. januar 2008 været en del af EL:CON Gruppen A/S. Siden fusionen har virksomheden fortsat under det hidtidige firmanavn, Hansen & Udesen, men vil fra den 1. oktober 2009 officielt hedde EL:CON Vejle A/S.

Understregning af tilhørsforhold

- Vi gør det for at understrege, at vi ved at indtræde i EL:CON Gruppen er blevet styrket væsentligt inden for vores hidtidige kompetencer som elinstallation, IT-service og sikring, siger Per Nørgård Nielsen, afdelingschef for EL:CON Vejle A/S. - Samtidig har vi fået tilført helt nye kompetencer inden for bl.a. energioptimering, indeklima, automation og IT og data.

Danskernes fokus på energioptimering

Særligt forventer Per Nørgård Nielsen, at energioptimering vil være på dagsordenen blandt masser af både private og offentlige virksomheder og institutioner.

- Langt de fleste tænker på varme, isolering og brændselsforbrug, når man taler om energioptimering, påpeger Per Nørgård Nielsen. - Ikke mange tager totalenergiforbruget i betragtning. Det er her EL:CON kan gøre en stor forskel. Vi kan hjælpe med alt lige fra gennemgang af energiforbruget over beregning af mulige besparelser, installering af nye løsninger og til en finansieringspakke, der er tilpasset de økonomiske rammer.

Synonym med elarbejde i Vejle

Historien for Hansen & Udesen A/S går tilbage til 1912, og virksomheden har i flere årtier nærmest været synonymt med elarbejde i Vejle. Per Nørgård Nielsen lover, at de trofaste kunder ikke bliver skuffede - tværtimod vil de opleve en endnu stærkere virksomhed:

- Kunderne hos Hansen & Udesen har været meget loyale, og de har været vant til en god service. Den gode service ændrer vi ikke på, men vi tilbyder nu langt flere muligheder til både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.