NYHEDER

Leif Ballegård fejrer 40 års jubilæum hos EL:CON

Montør Leif Ballegård kunne mandag den 1. januar 2018 kalde sig for 40 års jubilar hos EL:CONs Trafik og infrastrukturafdeling i Horsens

Leif Ballegård 40 års jubilæum

Montør Leif Ballegård kunne mandag den 1. januar 2018 kalde sig 40 års jubilar hos EL:CONs Trafik og infrastrukturafdeling i Horsens – og han fortsætter ufortrødent i afdelingen.

»Mine kollegaer og jeg mødtes lige til et rundstykke efter nytår for at fejre, jeg nu har 40 år på bagen på forsyningsområdet i Horsens – kun virksomhedsnavn og opgaverne har forandret sig gennem årene. De sidste ti år har jeg været beskæftiget med gadelys for EL:CON,« fortæller Leif.

Funktionschef Palle Jørgensen er da også rigtig glad for, at det netop er Leif, som er fast »Luftskipper« på kurvevognen på de daglige opgaver i Horsens, Skanderborg, Hedensted og Vejle: »Leif er god til at finde løsninger på daglige udfordringer og bestemt ikke sådan at slå ud af kurs.«

Svenskere uden strøm
Med 40 års erfaring inden for sit fag har Leif da også oplevet lidt af hvert: »Jeg husker især en storm i 2005, der nedlagde al strømforsyning i de sydlige Sverige. Svenskerne bad os i naboselskaberne om hjælp til at udbedre skaderne, og folk ankom fra flere nabolande. Jeg husker, at vi i alt ca. 2.500 mand arbejdede mindst 12 timer dagligt i flere uger på at få strømforsyningen op at køre igen. Vi boede på hotel og var kun hjemme i Danmark hver anden weekend,« griner Leif.

Han supplerer med oplysningen om, at der faktisk gik hele fem uger, inden alle i Sydsverige igen havde strøm.

Det var en helt anden storm, der rasede, dén januardag i 1978 for 40 år siden, da Leif startede hos dengang BHHH (Bjerre Hatting Herreds Højspændingsanlæg): »Vi var 5-10 mand, der trak bryderkabler i Ølsted under en hylende snestorm. Jeg tænkte, at dét her holder jeg ikke til,« griner jubilaren.

Men dét gjorde han! Og Leif tilføjer, at han ikke vil bytte sit udendørs arbejde med et inden for, når fx foråret står for døren og dagene bliver lyse.

Fra luft til jord
I begyndelsen af sin karriere arbejdede Leif og kollegaerne med vedligeholdelse af luftledningsanlæg.

»Dengang borede vi selv hullerne i jorden og udskiftede master løbende. Først senere kom der entreprenører ind over boreprocessen,« forklarer han.

Den 1. januar 1997 fusionerede BHHH og Horsens Belysningsvæsen og blev til Energi Horsens, der nogle år senere skiftede logo til EL:CON. Og Leif har været fast mand i virksomheden hele vejen igennem.

»Nu har vi efterhånden arbejdet i mange år med at lægge luftledningerne i jorden – men vi er endnu ikke helt færdige,« fortæller jubilaren.

I dag kører Leif fast med sin makker med kurvevognen i Horsens og omegn: »Jeg har altid været glad for min arbejdsplads og opgaverne, der er fulgt med og har ændret sig i løbet af årene – ellers havde jeg nok heller ikke været her så længe,« griner han.

»Leif er en meget påskønnet medarbejder, og han er værdsat af alle sine kollegaer. Ikke mindst på grund af hans altid positive og imødekommende indstilling. Vi er stolte af, at han har valgt at arbejde hos os i 40 år,« slutter Palle Jørgensen.

På billedet ses: 40 års jubilar Leif Ballegård bliver fejret af sine EL:CON-kollegaer. Og et kig til »Luftskipperen« i sin kurv.

EL:CON køber Intelligent Bygningsautomatik

EL:CON har købt virksomheden Intelligent Bygningsautomatik med base i Odense

EL:CON køber Intelligent Bygningsautomatik

EL:CON har købt virksomheden Intelligent Bygningsautomatik med base i Odense. EL:CON styrker hermed kompetencerne inden for de tekniske specialområder bygningsautomatik og CTS, og øger dermed mulighederne for at tilbyde kundetilpassede energi- og miljøoptimerende løsninger til det professionelle marked.

EL:CON har netop indgået aftale om overtagelse af virksomheden Intelligent Bygningsautomatik. Med købet styrker EL:CON sin eksisterende forretning inden for bygningsautomatik, digitalisering, Internet Of Things og industri 4.0.

Ifølge administrerende direktør Jesper Knudsen kommer opkøbet kunderne til gode: »Vi bliver landsdækkende med afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, og kan således tilbyde kunderne løsning af alle typer opgaver inden for bygningsautomatik samt el-tekniske totalleverancer. Vi kan nu i langt højere grad imødekomme alle behov hos vores kunder - uanset om det er meget tekniske og komplicerede løsninger eller mere traditionelle opgaver inden for energioptimering,« fortæller Jesper Knudsen.

Endvidere understreger direktøren, at de teknologinære kompetencer udgør en afgørende del af væksten fremover, og at købet derfor er en central del af EL:CONs strategi, om at kunne tilbyde kunderne komplette el-tekniske løsninger med innovation i højsædet.

»Vi bliver endnu bedre rustet til at løse specialopgaver inden for bygningsautomatik, nu over hele landet, og derved tilbyde vores kunder endnu bedre energioptimerende og ressource-besparende løsninger, som understøtter den grønne omstilling,« siger Jørgen Kildahl Josefsen, funktionschef for CTS hos EL:CON.

Intelligent Bygningsautomatik har i dag 12 specialiserede medarbejdere inden for bygningsautomatik med primært fokus på Fyn og Sjælland. Med opkøbet bliver EL:CONs samlede CTS-afdeling et af de største TREND Technology Centre i Danmark.

De nuværende ejere i Intelligent Bygningsautomatik, Morten Bang Holmtoft og Ebbe Andersen, fortsætter som henholdsvis salgschef og teknisk chef i EL:CON CTS afdeling.

På billedet ses fra venstre: Fra ELCON A/S funktionschef Jørgen Kildahl Josefsen, regionsdirektør Jens Christian Lundholt, adm. direktør Jesper Knudsen og fra Intelligent Bygningsautomatik indehaverne Ebbe Andersen og Morten Bang Holmtoft

Niklas er udlært elektriker hos EL:CON – og får fagets medalje

Niklas Bo Sieborg er udlært elektriker hos EL:CON i Hornslet den 5. januar 2018 – og det med to gange 12-taller

Niklas Bo Sieborg

Niklas Bo Sieborg er udlært elektriker hos EL:CON i Hornslet den 5. januar 2018 – og det med to gange 12-taller, og dermed får han medalje for svendeprøven som elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik.

Niklas har været i voksenlære som elektriker hos EL:CON, og her bliver han som svend med opgaver i industrien. Før sin lærlingetilværelse prøvede han kræfter med andre fagområder: »Men jeg er ikke i tvivl om, at jeg har valgt den rette hylde som elektriker – med industriinstallationer som omdrejningspunkt.«

Niklas startede sin løbebane på arbejdsmarkedet som ufaglært datatekniker. Interessen for teknik var intakt, da han efterfølgende søgte ind på maskinmesteruddannelsen – og gennemførte første semester, men det var alligevel ikke lige »dét.«

»Jeg ville bruge hænderne samtidig med, at jeg kunne arbejde med teknik. Derfor søgte jeg ind til EL:CON som elektrikerlærling inden for områderne data og kommunikation i Aarhus-afdelingen,« fortæller den nybagte elektriker.

Efter det første år i Aarhus fandt Niklas ud af, at hans faginteresser gik i en lidt anden retning: »Jeg var mere interesseret i styring og regulering inden for industrien. Og heldigvis har EL:CON det hele, så jeg fik tilbud om at komme til Hornslet med mulighed for at arbejde med installationer på fabrikker. Dét var det helt rigtige, så det fortsætter jeg med,« griner Niklas.

»Vores industrikunder er super glade for Niklas. Han er fagligt dygtig og meget vellidt blandt kollegaerne, så vi er glade for, han har valgt at fortsætte her hos os i EL:CON,« fortæller serviceleder Jesper Bjørnkilde.

Han fortæller videre, at Niklas gennem hele sin læretid har bestræbt sig på at opnå gode karakterer på skoleforløbene: »Den flotte svendeprøve er blot endnu et bevis på, vi har uddannet en rigtig dygtig elektriker med høje ambitioner.«

Vintage hi-fi
Interessen for at bruge sine hænder til noget med teknik lægger den nyudlærte elektriker sørme ikke på hylden, når han forlader jobbet hos EL:CON og tager hjem til sin lille familie ved Låsby.

»Jeg nørkler med vintage hi-fi i min fritid. Altså gamle musikanlæg jeg reparerer og installerer hjemme hos mig selv,« griner Niklas.

Men det er altså kun, når sønnerne på to og seks år ikke kræver al deres fars opmærksomhed, understreger han.

EL:CON et godt sted at være lærling
»Jeg tøver ikke med at anbefale EL:CON som et godt sted at være lærling. Skræddersyede moduler på Den jydske Håndværkerskole og rotationsordningen er blot nogle af de tiltag, EL:CON tilbyder os lærlinge,« fortæller Niklas.

Og hvordan har arbejdsdagene været for dig som lærling, spørger jeg?

»Opgaverne har været de bedste og meget forskellige, ligesom jeg møder vidt forskellige kunder. Jeg har haft mulighed for at udtænke løsninger på opgaverne og planlægger selv min arbejdsdag – og dét er lige sådan, jeg gerne vil have det,« slutter en tilfreds elektrikersvend.

Stort tillykke Niklas:-)

EL:CON nomineret til Prisen for Social Ansvarlighed

Viborgegnens Erhvervsråd har nomineret EL:CON i kategorien: »Prisen for Social Ansvarlighed«

Award kage

Tirsdag den 28. november 2017 løber årets største fest for erhvervslivet i Viborg Kommune af stablen. Her uddeler Viborgegnens Erhvervsråd priser til byens erhvervsliv – og EL:CON er nomineret i kategorien: »Prisen for Social Ansvarlighed.«

»Ud af de 17 virksomheder, der oprindeligt var indstillet til prisen, er EL:CON blandt de tre udvalgte, der går videre i dysten om den fornemme titel,« fortæller serviceleder Per Eriksen.

I 2017 bliver der i særlig grad lagt vægt på inklusion. At virksomheden er rummelig og gør plads til forskelligheder, og at virksomheden tager et synligt socialt ansvar og bidrager til at fastholde, uddanne, træne, oplære og/eller opkvalificere sine medarbejdere.

»Jeg kommer i Viborgs erhvervsnetværk, og her fortæller jeg gerne og ofte om blandt andet EL:CONs Lærlingeprogram. Det er blevet hørt og taget til efterretning, og blandt andet derfor er vi nu nomineret til den flotte titel,« forklarer Per.

Kriterier for nomineringen
Per fortæller videre, at ud over EL:CONs Lærlingeprogram er det engagement af tidligere kriminelle unge samt dét, at vores afdeling i Viborg er villige til at tage kommunale praktikanter med særlige udfordringer, der danner grundlag for nomineringen.

På Viborgegnens Erhvervsråds side står der desuden om Prisen for Social Ansvarlighed, at den gives til den virksomhed, der gennem sit sociale engagement er med til:

  • At sikre medarbejderne et godt arbejdsmiljø
  • Igangsætte initiativer til involvering af ledige på kanten af arbejdsmarkedet (evt. i samarbejde med andre aktører)
  • At tage særlige hensyn til medarbejdere med særlige behov
  • At gøre en dedikeret indsats i forhold til at udvikle sine medarbejderes kompetencer.

Vi krydser fingre for, at vores kollegaer i Viborg modtager den fornemme pris i slutningen af november:-)

EL:CON med på HI-Messe for første gang

I dagene 3. – 5. oktober 2017 deltog EL:CON på industrimessen i Herning for første gang.

ELCON_HI_Messe 2017

Vores flotte stand, bemandet med engagerede medarbejdere, repræsenterede løsninger rettet mod industrien.

EL:CONs stand var velbesøgt af tekniske nørder og beslutningstagere fra mange spændende virksomheder. De kom blandt andet for at høre EL:CONs bud på Industri 4.0-begrebet. Et nyt begreb, vi forsøger at bringe ned på elinstallatørplan – ét, som vore kunder kan forholde sig til, og EL:CON kan arbejde med, når vi ved hjælp af dataopsamling tilbyder industriløsninger til energi-, produktions- og forbrugsoptimeringer.

EL:CONs mål med deltagelse på messen var at præsentere os som ét samlet EL:CON, og gøre vores brede pallette af kompetencer mere synlige for industrikunder som en »One-Stop-Shop,« hos EL:CON får de alle varer og ydelser ét sted.

Vi tog fra messen med mange leads – både i forhold til potentielle kunder og potentielle medarbejdere og lærlinge.

Især EL:CONs Lærlingeprogram bliver bemærket og omtales som unikt for branchen.

Tal fra HI-Messen 2017
Udstillende virksomheder: 700
Gæster: 21.000
Besøgende virksomheder: 6.600

Dansk Byggeboom dræner markedet for elektrikere

»Dansk byggeboom dræner markedet for elektrikere,« lyder overskriften i Børsen.

JEKN i Børsen_september 2017

Nye tal for kommende store byggeprojekter viser fremgang på boligbyggerier. Det giver travlhed hos leverandører som fx elektrikere, hvis ledighed er i bund. EL:CON giver i artiklen sit bud på, hvordan vi imødekommer travlheden på markedet.

»Vi har fuld beskæftigelse til alle vores medarbejdere, og vi ansætter flere og flere,« siger adm. direktør Jesper Knudsen til Børsen.

I EL:CON ansætter vi også mange lærlinge for at imødekomme den stigende efterspørgsel på elektrikere. Siden midten af 2016 har vi ansat 100 medarbejdere, så vi nu er godt 700 ansatte – 90 af dem er lærlinge: »Vi ansætter mange lærlinge og er med til at fostre vores kommende medarbejdere. Vi ser lærlinge som kommende medarbejdere og en langsigtet investering,« siger adm. direktør Jesper Knudsen.

Læs hele artiklen i Børsen eller i denne PDF-fil

 

EL:CON med i film om ungeindsats i Holstebro

Tim Pindstofte med i film Holstebro

Det er ikke kun i Hollywood, man producerer de store film! Faktisk gør Holstebro Kommune det samme… Og endda med EL:CON i hovedrollen!

»Holstebro Kommune kontaktede os, fordi de havde hørt om vores positive samarbejde med Jobcentret og Ungeindsatsen i kommunen om praktikforløb i EL:CON for unge mennesker,« forklarer servicechef Tim Pindstofte.

Han tilføjer: »Derfor har de produceret en film, hvor vi får mulighed for at profilere os sammen om opgaven med at hjælpe de unge tilbage på, eller ind på, arbejdsmarkedet.«

Og det er så hér, EL:CON kommer ind i film-billedet.

»Vi har derfor netop medvirket i filmoptagelser på lokationen - SundhedsCentret i Holstebro. Her er én af hovedrolleindehaverne, og den ene af vores to praktikanter, Thomas, efter et 13 ugers praktikforløb nu ansat som arbejdsmand under Projektafdelingen i Aarhus. Og dét forløb fortæller han om i filmen,« fortæller Tim.

En film bliver til
Praktikant Thomas Thomasen bliver spurgt om baggrunden for, hvorfor han er i praktik hos EL:CON, alt imens kameraet snurrer.

Dernæst kommer han ind på sin oplevelse af forløbet fagligt, socialt og i forhold til EL:CON som arbejdsplads.

»Ja, så er det min tur til at spille en rolle. Jeg bliver filmet uden for SundhedsCentret, og svarer på, hvorfor EL:CON gør, som vi gør, og hvad det er, vi gør,« forklarer Tim.

Tim fortæller videre, at filmen også er lavet med håb om, at flere lokale virksomheder lader sig inspirere af EL:CONs fortælling, og forhåbentlig tager del i et socialt ansvar efter samme model.

Den anden praktikant, Michelle, har været i et 26 ugers praktikforløb hos EL:CON i Holstebro: »Det er gået så godt, at vi netop har indgået en uddannelsesaftale med hende, så hun starter hos os som lærling efter endt grundforløb i januar 2018. Hun medvirker dog ikke i filmen,« siger Tim.

Videoen ligger på Holstebro kommunes hjemmeside – se med

 

Nu er vi over 700 medarbejdere

I EL:CON har medarbejderstaben længe talt lige knap 700 medarbejdere – men nu har vi rundet medarbejder nummer 700.

Ole Larsen medarbejder nr. 700

Det skete i juli måned, hvor tekniker Ole Larsen fra Trafik og Infrastruktur i Aarhus tiltrådte sin stilling.

»EL:CON er i vækst. Vores omsætning stiger, kundeporteføljen udvides og medarbejderstaben vokser. Det er en positiv udvikling, som jeg er glad for, særligt fordi den skal ses i lyset af, at markedet på mange måder er i høj acceleration, og der er fuld beskæftigelse i el-branchen,« fortæller adm. direktør Jesper Knudsen, der her overrækker en lille erkendtlighed til Ole Larsen, som blev noget overrasket, da han pludselig blev kaldt ind på kontoret og direktøren stod foran ham.

Ole har faktisk tidligere været ansat i EL:CON indtil 2013, hvor han fik lyst til at prøve kræfter med offshore-opgaver hos Fiberman. Her var han dog kun i fire måneder, og fik så job hos Intego: »For at sige det, som det er, så har jeg savnet mine gode kollegaer i EL:CON. Så jeg er rigtig glad for at være tilbage i fiberafdelingen,« smiler vores kollega nummer 700.

Velkommen tilbage Ole og tillykke:-)

Medalje til Rasmus - udlært elektriker hos EL:CON

Rasmus Kokholm Henriksen er udlært elektriker hos EL:CON i Holstebro den 12. juli 2017 - og dét så flot, at han har modtaget fagets medalje.

Rasmus Kokholm Henriksen

»Det var mit mål at få fagets medalje til min svendeprøve. At det så også lykkedes er bare fedt,« fortæller den nybagte elektrikersvend.

Rasmus har i løbet af sin læretid som en del af EL:CONs Lærlingeprogram valgt tre måneders rotation hos sine kollegaer i sikringsafdelingen i Roskilde: »Jeg fik smag for sikring i afdelingen her i Holstebro. Og med rotationsordningen fik jeg mulighed for at fordybe mig i opgaverne på området i Roskilde.«

I Roskilde kom han blandt andet med på opgaver, lige fra installering af nye alarmanlæg, tv-overvågning samt service- og fejlopgaver.

Rasmus fortæller, at han har været så heldig, at han har fået lov til at fortsætte som svend i sikringsafdeling hos EL:CON Holstebro.

Serviceleder Jesper Godsk supplerer: »Vi er ikke i tvivl om, at vi har ansat en dygtig, ung mand – én, der igennem hele sin læretid har udvist stor interesse og engagement inden for sit fag. Han gør det super godt, og har endda opnået fagets medalje. Derfor er vi også glade for, han vil blive hos os som svend.«

Erhvervspraktik ændrede alt
Rasmus var i en uges erhvervspraktik hos EL:CON i Holstebro, da han gik i 10. klasse – og fik lige en ekstra praktikuge derefter.

»Jeg blev overrasket over, hvor spændende det var at arbejde som elektriker. Derfor var jeg lige én uge ekstra hos EL:CON, for at være helt sikker i min sag,« smiler Rasmus.

Og dét med at være sikker i sin sag, dét blev han.

»Jeg var allerede optaget på HHX (handelsskole), men de to ugers erhvervspraktik ændrede alt. Jeg annullerede min ansøgning og startede i stedet for på grundforløbet på elektrikeruddannelsen – og det har jeg bestemt ikke fortrudt,« fortæller Rasmus.

Han fortæller om flere årsager til, at elektrikeruddannelsen er det rigtige valg for ham: »Jeg kan lide kundekontakten og dét, at jeg kommer ud og sælger min arbejdskraft og hjælper kunden. Jeg kan lide håndværket og de små finesser og detaljer, jeg er med til at sætte mit præg på.«

Trivslen i afdelingen i Holstebro er i top: »Jeg har altid fået lang line i mit job her i EL:CON, og jeg er glad for variationen i opgaverne. At jeg så oven i købet kan få lov til at udføre sikringsopgaver som svend – dét er jeg super glad for.«

Svendegildet er planlagt, invitationerne er sendt ud, og lokalet er booket: »I august bliver fadølshanerne åbnet, og en gris smidt på grillen,« griner lærlingen, der nu er udlært elektrikersvend.

Stort tillykke Rasmus:-)

Årets Kollega i EL:CON - Jesper Mathiesen

Først et par uger efter kåringen af Årets Kollega i EL:CON – elektriker Jesper Mathiesen – har han rent faktisk tid til et interview. Han har nemlig haft rigtig travlt med aflevering af netop dét projekt, han var i gang med, da vi overraskede ham en formiddag og kårede ham til Årets Kollega 2016/2017.

Årets Kollega Jesper Mathiesen

»Vi afleverede Rømerhus i Aarhus den 31. maj efter godt tre års hårdt, udfordrende men spændende arbejde,« fortæller Årets Kollega Jesper Mathiesen.

Jesper er valgt til Årets Kollega blandt de i alt 30 kandidater, der var indstillet til titlen i år. I indstillingen af Jesper lød det blandt andet: »Jesper samler op på tingene og har øje for detaljer fagligt og økonomisk, og man véd med sikkerhed, at han leverer et førsteklasses stykke arbejde. Ud over at være pladsformand og have ansvaret for op mod 18 kollegaer, tager Jesper teten i forhold til andre faggrupper på pladsen.«

Fagligt kæmperyk og avancerede installationer
»Rømerhus-projektet har givet mig et kæmperyk fagligt. Det har været sjovt fra starten, fordi det har været så anderledes udfordrende og fyldt med avancerede elektriske installationer,« supplerer Jesper.
Og i forhold til dét med at tage teten i forhold til andre faggrupper, fortæller Jesper, at projektet blev styret af arkitekter – ikke af ingeniører, som ofte er kutymen: »Det har krævet en del, at få arkitekterne til at forstå, at de elektriske installationer af og til måtte laves anderledes i forhold til deres tegninger, hvis de også skulle være lovlige. Vi måtte indgå kompromiser, så vi alligevel fik installationerne til at matche de oprindelige termer for høj standard trods småændringer,« griner han.

Jesper og kollegaerne på Rømerhus-projektet kan da også klappe sig selv godt og grundigt på skuldrene for et veludført stykke arbejde. Bestseller, som er bygherre på prestigeprojektet, har udnævnt Rømerhus som flagskib inden for moderne modehuse udstyret med metal, granit, kunst – og spændende belysning ude og inde.

»Vi har nu arbejdet på projektet i ca. tre år. Oprindeligt skulle vi aflevere stuen og 1. sal som rå lokaler, men på baggrund af vores gode samarbejde med arkitekterne bag projektet, fik EL:CON mulighed for at byde på installationerne i butikken, og vi fik den,« fortæller Jesper.

17 år i EL:CON
»Jeg syntes, Årets Kollega-kampagnen er et rigtigt godt initiativ. Det er dejligt, at nogen giver sig tid til at give en kollega et stort skulderklap i form af en nominering – og jeg er rigtig stolt af titlen,« understreger Jesper.

Han fortæller, at titlen som Årets Kollega har affødt mange positive reaktioner både blandt venner, familie og kollegaer – ja, sågar blandt kollegaer fra andre faggrupper på pladsen.

»Det er heller ikke uden grund, at jeg nu har været i EL:CON i 17 år. Jeg er glad for EL:CON og det ansvar, virksomheden giver mig som pladsformand – og Buddy for EL:CONs lærlinge. Der er altid opbakning »hjemmefra,« uanset at man kommer til at tage en mindre god beslutning, dét er i sig selv et kæmpe skulderklap. Samarbejdet fungerer rigtigt godt – både med mine faste folk på pladsen og med min projektleder,« fortæller Jesper.

Endelig ferie
Lige nu lægger Jesper en hånd på de sidste rettelser i tegningerne, der skal kvalitetssikre Rømerhus-installationerne med blandt andet beskrivelser af gruppenumre på hver enkelt stikkontakt.
»Og så skal jeg holde hele fire ugers sommerferie – dét har jeg aldrig prøvet før,« griner Årets Kollega.

Han har da også haft lange arbejdsdage på Rømerhus inden afleveringen: »Der har været tryk på, og dage hvor jeg ikke nåede at se ungerne derhjemme, men nu skal jeg nyde 14 dase-dage i Tyrkiet med min kone og børnene på syv og tre.«

Gavekortet til et weekendophold, der fulgte med udnævnelsen som Årets Kollega, må vente til senere på året. Men det er dejligt at have noget at se frem til, fortæller Jesper.

Tak for snakken og stort tillykke Jesper:-)