Og vinderen blev ...

Årets kollega 2022


I ELCON kårer vi hvert år Årets kollega. Klik på videoen og se, hvordan vi den 20. maj 2022 overraskede Årets Kollega 2022 i ELCON.

Årets Kollega 2022

Et kæmpe stort tillykke skal der lyde til industrielektriker Thomas Bruun Henriksen fra ELCON Holstebro, der i fredags løb med titlen som Årets kollega 2022. Thomas kåres til Årets kollega, fordi han er en kæmpe holdspiller og meget vellidt af alle i afdelingen. Thomas’ kolleger beskriver ham som en behagelig, rolig og humoristisk person at arbejde sammen med, og en af hverdagens helte, der altid står klar med en hjælpende hånd, når det hele brænder på.

Thomas formår at holde hovedet koldt og et smil på læben selv i pressede situationer, og så har han stor erfaring inden for sit fag og en viden, der ligger ud over det normale, hvilket kommer både kunder og kolleger til gode.  

Vi fejrer vores kollegaer

I ELCON samarbejder vi målrettet om at gøre vores arbejdsplads endnu bedre. Vi tror fuldt og fast på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder.

Dét medarbejderne kan og gør, er det, som adskiller ELCON fra konkurrenterne. Derfor vil vi sammen fejre vores succeser, anerkende en god indsats og belønne de kollegaer, som går forrest i forhold til ELCONs kunder, ELCON som forretning og ikke mindst er gode kollegaer.

Vi kårer derfor Årets Kollega i ELCON.

Se tidligere års vindere