Job og karriere

Sådan er hverdagen i ELCON


Hør hvad nogle af vores medarbejdere fortæller om deres arbejdsdag - hvem ved, måske er det dine kommende kolleger.

Rasmus Jensen, Serviceelektriker i ELCON

Elektriker - service

Mød Rasmus, der har mange års erfaring som elektriker i Aarhus, og hør ham fortælle om, hvorfor han brænder for sit arbejde med serviceopgaver.

Se video

Elektriker - ladepunkter

Mød Johannes, der arbejder for den grønne omstilling og for at skabe glade kunder, som montør af ladepunkter til elbiler.

Se video
Christoffer er Fibertekniker i ELCON

Fibertekniker

Bliv klogere på, hvorfor der er fremtid i fibernet og mød Christoffer, der i effektivt samarbejde med dygtige kolleger leverer internet til danske husstande.

Se video
Sikringstekniker

Sikringstekniker

Mød Michael, der er uddannet industritekniker og fandt vejen til sikringstekniker, og hør ham fortælle om hverdagen som sikringstekniker på både store og små projekter.

Se video
Mand taler i telefon

Vil du hellere ringe eller sende en sms til os?

Har du spørgsmål til et konkret job, specifik afdeling eller er du nysgerrig på at høre, hvordan det er at arbejde i ELCON?

DSC 6983

Hvem er vi?

I ELCON er vi på landsplan over 1.100 medarbejdere fordelt på afdelinger inden for blandt andet elinstallation, sikring, CTS, forsyning, termografi og trafik.

Vi er ejet af andelsselskabet NRGi, der i dag er en af Danmarks største energikoncerner, og sammen er det vores ambition at være med til at skabe et velfungerende og mere bæredygtigt samfund. 

I ELCON bliver du en del af et stort netværk af engagerede og dygtige kolleger, der arbejder sammen om fælles mål på tværs af landsdele og kompetencer.