Webinar tirsdag d. 14. november fra kl. 10-11

Opnå energi­besparelser i din bygnings­drift

ELCON CTS-tekniker

Deltag i webinaret den 14/11 kl. 10-11

Intelligent bygningsautomatik kan give dig langt mere end energibesparelser. Det spiller også en vigtig rolle i at forbedre komforten for de mennesker, der anvender bygningen.

Godt indeklima, optimal ventilation og velfungerende lysstyring er vigtige elementer for trivslen i en bygning. Derudover stiller en ny lov højere krav til nye og eksisterende bygninger, når det kommer til styring af tekniske anlæg.

Du har derfor al mulig grund til at gå i gang med at drage nytte af alle fordelene ved intelligent bygningsautomatik. Spørgsmålet er bare, hvordan du kommer i gang med dette i praksis?

Kom med til webinar tirsdag d. 14 november, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du opnår rentable energibesparelser ved hjælp af intelligent bygningsautomatik.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig her

Hvis du ikke kan på selve dagen, hvor webinaret finder sted, så tilmeld dig alligevel — vi sender optagelsen til dig efterfølgende.

Samtykke til persondata*
Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev?*
Some 1080X1080

Mød din vært

Mit navn er Thomas Tørngren Nejsum, og jeg er chef for bygningsautomatik og CTS i ELCON. 

Hos ELCON har vi stor erfaring med at implementere bygningsautomatik både i mindre og større skala - og på webinaret kan du blive klogere på, hvordan du opnår besparende energioptimeringer.

ELCON er en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi kan levere den optimale løsning og den samme gode service i hele landet takket være vores landsdækkende net af lokale afdelinger.