Artikel

Alarmsystem til erhverv


Hold tyven ude med en sikker alarm til erhverv. Vi fører alarmsystemer fra anerkendte mærker som Ajax og Nox, og vi dækker hele landet.

Professionelt alarmsystem til erhverv

Det bedste alarmsystem til erhverv er det, der matcher dine og virksomhedens behov. Det mener vi i hvert fald hos ELCON. Vi ønsker, at du skal være mest mulig tilfreds. Derfor tilbyder vi skræddersyede erhvervsalarmer til mindre virksomheder, så værdier og tryghed ikke går tabt. Uden krav om at du skal være koblet op med et alarmfirma.

Alarmsystem til erhverv

Bliv mere tryg med en indbrudsalarm

Hvis du vil holde indbrudstyvene fra virksomheden, har du brug for en god indbrudsalarm til erhverv. Med den kan du bedre jage tyve væk og skabe større tryghed for din mindre virksomhed. Samtidig sørger du for, at du lever op til de forsikringskrav, der skal til, hvis der kommer indbrud.

Hos ELCON tilbyder vi det trådløse alarmsystem fra Ajax, der er godkendt af Forsikring & Pension samt Dansk Brandteknisk Institut. Alarmsystemet hører under klasse to, som dækker sikringsniveau 20-40. Niveauerne udtrykker den risiko, som din virksomhed har for indbrud. Du kan fastlægge niveauet ud fra de varer, du har til salg, og værdien af det it-udstyr, din virksomhed selv bruger.

Hvad enten du ejer en lille butik eller styrer en mindre produktion, så tilbyder vi både rådgivning, installation og drift af din indbrudsalarm. Har du brug for vejledning til at bruge den gratis app, der følger med, klarer vi også dette. Sådan er du sikret et godt alarmsystem, der lever op til dine krav, og som er nem at betjene.

Læs mere om AJAX alarmsystem
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Alarmsystemer af ELCON

Justér din trådløse tyverialarm til erhverv

Når virksomheder skal vælge en god tyverialarm, vil de typisk blive mødt af mange forskellige alarmsystemer på markedet. Fælles for alle systemerne er målet om at skabe tryghed og bedst muligt forebygge indbrud på arbejdspladsen.

Alligevel er det ikke sikkert, at alle alarmsystemer passer til netop dig. Ikke to virksomheder er ens. Dermed varierer behovene også. Heldigvis tilbyder vi en professionel alarm til erhverv, du nemt kan tilpasse efter dine ønsker.

Du kan for eksempel supplere dit alarmsystem med:

  • Combi Detektor (bevægelsesdetektor og glasbrud)
  • Udendørs detektor (IP55)
  • Branddetektor med sirene
  • Vanddetektor
  • Betjeningspanel
  • Overfaldstryk
  • Indendørs og udendørs sirene med blink
  • Smart 230v. stik
  • Relæboks til 3. parts-systemer (f.eks. varmepumper i sommerhuse)

Og mere endnu. De mange muligheder gør, at du kan sammensætte et omfattende sikkerhedssystem baseret på dine behov og ønsker. Samtidig slipper du for dyre abonnementer og skjulte tillægspriser. Hos os behøver du nemlig ikke være koblet op med et alarmfirma.

Hvad enten du ejer en lille butik eller styrer en mindre produktion, så tilbyder vi både rådgivning, installation og drift af din indbrudsalarm.

6 fordele ved Ajax tyverialarm

Alarmsystemet fra Ajax er udviklet med fokus på funktion og brugervenlighed, så du nemt kan opsætte panel og de trådløse enheder. Det giver dig fordele, såsom:

1 - Få hurtigt besked

Systemet sender dig en alarm direkte på din smartphone, hvis der sker uventet aktivitet

2 - Fleksibelt abonnement

Du bestemmer selv, om du vil betale for et månedligt abonnement hos en alarmcentral eller ej

3 - skalérbart system

Hvis virksomheden vokser, eller hvis der er ombygning, kan du nemt skalere og konfigurere alarmsystemet

4 - Videoovervågning

Du har mulighed for at få videoovervågning fra DAHUA og dermed større sikkerhed på arbejdspladsen

5 - Trådløst sikkerhedssystem

Da vores sikkerhedssystem er trådløs, undgår du kabler og ledninger, der flyder rundt på gulvet

6 - Overblik via app

Der medfølger en brugervenlig app, så du hurtigt har overblik og kontrol over dit sikkerhedssystem lige ved hånden

Alarmsystemer af ELCON

Professionel installation af alarmsystemer

Som erhvervskunde hos ELCON er du sikret en professionel samarbejdspartner i enhver bestilling. En af vores missioner er blandt andet, at alle opgaver og projekter bliver afleveret i den aftalte kvalitet inden for den aftalte tid og til den aftalte pris. Det gælder også opgaven til din virksomhed.

Derudover har vi over 1.100 lokale eksperter i én national virksomhed. Det betyder, at du som kunde får samme høje niveau af service og ydelser på tværs af alle vores afdelinger i de forskellige byer. Det er en særlig fordel for dig med afdelinger i flere byer. Når du vælger alarmsystem hos os, kan du derfor regne med ordentlighed og godt arbejde. Uanset hvor du befinder dig i landet.

Vi bistår med både vejledning, installation og service. Vi skræddersyer i tæt dialog med dig, så du får den rigtige løsning, der passer til dine ønsker, behov og sikringsniveauer. Med andre ord: vi er med dig hele vejen.

Og det er ikke kun indbrudstyve, vi sikrer dig mod. Har du behov for en løsning til eksempelvis intelligent bygningsautomatik, kan vi også hjælpe dig. Her kan du gennem en central løsning betjene og overvåge bygningens tekniske installationer. Det giver dig fordele, såsom færre udgifter på energi og et bedre indeklima.

Læs mere om intelligente bygninger
Videoovervågningskamera

Sådan kan du også sikre virksomheden

Udover at installere en god tyverialarm til erhverv kan det sagtens betale sig for din virksomhed at kombinere alarmen med flere præventive tiltag. Sådan lyder det fra Det Kriminalpræventive Råd. Det er nemlig ikke alle indbrudstyve, der lader sig skræmme af en tyverialarm.

En oplagt mulighed er videoovervågning til både indendørs- og udendørs brug. Med den kan du holde øje med, hvem der kommer ind i virksomheden – og dermed øge sikkerheden for dine medarbejdere. Desuden kan en alarm med et indbygget kamera hurtigt give dig direkte besked, hvis der er uventet besøg.

Derudover kan intelligente løsninger – såsom automatisk lys og sensorer – være til gavn. Da indbrudstyve sjældent ønsker at blive set, kan lyset nemlig være med til at stresse den ubudne gæst. Samtidig kan du spare penge ved at regulere lyset efter behov.

Hos ELCON mener vi, at de mange smarte funktioner er med til at skabe nogle af de bedste alarmsystemer til private såvel som til erhverv. Er du særligt interesseret i mulighederne for at skabe en tryg arbejdsplads, hjælper vi dig gerne.

ELCON er en landsdækkende virksomhed med en helt særlig vision: at levere unikke energi- og miljørigtige løsninger til erhverv og private. Hvad enten det drejer sig om elinstallation, bygningsautomatik eller indeklima.
Kontakt ELCON

Kontakt ELCON for at få rådgivning om alarmsystemer 

Med hjælp fra Ajax kan du få et trådløst alarmsystem, som du nemt kan styre via Ajax Security System-appen til smartphone. Hvis alarmen går, vil push-meddelelser, SMS’er eller opkald hurtigt give dig besked om de ubudne gæster. Bagefter kan du på få sekunder nemt tilkalde hjælp og dermed skræmme tyvene væk.

Har du brug for rådgivning omkring, hvad der giver mening at inkludere i dit alarmsystem? Vi vejleder, installerer og monterer det rette alarmsystem for dig.

Kontakt ELCON sikring

Vi er din stærke samarbejdspartner

Her er sikring til erhverv et af vores kerneområder, hvor vi kan hjælpe din virksomhed med både tyveri- og brandsikring. Desuden har vi masser af erfaring med overvågning og adgangskontrol på kontorer. Har du brug for rådgivning og projektering om dette, vil vi med glæde finde den rigtige løsning.

Samtidig stiller vi store krav til vores tekniske indsigt, faglige dygtighed og projektstyring. Det ses blandt andet ved, at vi fastholder og løbende videreuddanner de bedste medarbejdere. På den måde lever de op til markedets højeste krav.

Som kunde kan du dermed trække på tekniske specialister og store ressourcer inden for en bred vifte af enkle installationer til komplekse løsninger. Tøv ikke med at få et uforpligtende tilbud eller sparring hos din nærmeste ELCON-afdeling.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Ofte stillede spørgsmål om alarmsystemer

Læs også

DSC 3029

Skal vi sikre din virksomhed med NOX alarm?

ELCON kan sikre din virksomhed med NOX alarm fra ARAS, som er et kombineret system, hvor du kan forene alarm, adgangskontrol, video og meget mere i samme alarm.

06.05.2022

Ajax2

AJAX alarmsystem til mindre erhvervs­virksomheder

Med et alarmsystem fra Ajax får du en professionel erhvervsalarm, der er velegnet til den mindre virksomhed.

06.05.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.