Artikel

Få installeret ABA-anlæg i dag


Med et ABA-anlæg sikrer du din virksomhed bedst muligt. Vi beskytter din virksomhed, dine medarbejdere og sørger for hele installationen af anlægget. Herefter kører vi adskillige kvalitetstest.

Få hjælp til effektiv varsling

Med et ABA-anlæg sikrer du din virksomhed på bedst mulig vis. Vi beskytter din virksomhed, dine medarbejdere og sørger for hele installationen af anlægget. Vi sikrer herefter igennem flere tests at det virker. 

Hvis der opstår en brand i din virksomhed, så er det vigtigt at der er mulighed for alarmering og derfor er der også meget høje sikkerhedskrav inden for området. Alle ELCONs montører er DBI-certificeret og vi kan derfor hjælpe med at installere og servicere anlægget. Vores ABA-anlæg overholder naturligvis også alle gældende sikringsklasser og regler (DS, ISO, IEC, EN).

ABA-anlæg installation

ABA-Anlæg: beskytter hele døgnet

Et ABA-anlæg er et automatisk brandalarmanlæg, der opfanger røg eller brand meget hurtigt. I tilfælde af brand vil anlægget sende øjeblikkelig varsling til en vagtordning, der sørger for beredskab hurtigst muligt.

ABA-anlæg har til modsætning til en almindelig brandalarm flere fordele. Det opfanger blandt andet røg og brand hurtigere og har flere justeringsmuligheder, så det kan tilpasses efter dit behov. 

Automatiske muligheder med ABA-anlæg: 

  • Styring af elektricitet og ventilationsanlæg 
  • Alarmering direkte til brandvæsnet
  • Styring af iltniveau i serverrum
  • Alarmering over højtalere
  • Styring af sprinkleranlæg

ABA-anlæg har mulighed for at integrere med alle andre typer anlæg og tekniske dele. Hvis din virksomhed eksempelvis er beskyttet bag porte, så har anlægget også mulighed for at blive kombineret med adgangskontrollen dertil, så det kan sørge for at åbne portene op i tilfælde af brand. Dette gør det hurtigere og nemmere for brandvæsnet, at afværge en nødsituationen.

Læs om Automatisk brandanlæg (ABA)
Opsætning af ABA

Bred kompetencevifte

Hos ELCON har vi de nødvendige kompetencer og uddannelser til at udføre komplette løsninger inden for brandalarm og brandsikring. I nogle tilfælde kan det også betale sig at have et certificeret anlæg, da du her vil kunne spare betydelige penge i forhold til din forsikring og vi er naturligvis godkendte af forsikringsselskaberne.

Kontakt ELCON sikring
Viser Alle

Læs også

(2)

DSC 0016

ESMI brandcentral kan tilpasses til alle bygninger

Med vores ESMI brandcentral får du et yderst brugervenligt, fleksibelt, skalerbart og ekstremt sikkert brandanlæg.

05.05.2022

DSC 3144

Automatisk varslingsanlæg (AVA)

Find hurtige varslingsanlæg som et AVA-anlæg til din virksomhed. Vi har en bred erfaring i sikringsløsninger.

05.05.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.