Artikel

Derfor er godt indeklima vigtigt


Når man tilbringer størstedelen af livet inden døre, i boligen og på arbejdet, har indeklimaets kvalitet stor betydning. Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger.

ELCON medarbejdere i servicerum

Godt indeklima er vigtigt

Når man tilbringer størstedelen af livet inden døre, i boligen og på arbejdet, har indeklimaets kvalitet stor betydning. Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger. Via målinger med eget udstyr kan vi screene lokaler og bygninger eller installere bygningsautomatik, så du selv får overblikket.

Kom dårligt indeklima i forkøbet

Jo flere mennesker og maskiner, der er samlet det samme sted, jo større risiko er der for dårligt indeklima. På mange arbejdspladser kommer indeklimaet først i søgelyset, når det giver åbenlyse problemer med symptomer hos en stor del af medarbejderne.

Det kan undgås, hvis man i tide sætter ind over for et dårligt indeklima ved eksempelvis at optimere ventilation og klimaanlæg. Vi hjælper dig med rådgivning og planlægning, så problemerne tages i opløbet.

Se produkt
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Vi har eksempler på, at institutioner og virksomheder med ventilationsanlæg har sparet op til 50 % af udgifterne til el og varme ved at justere eksisterende anlæg.
Optimér dit eksisterende anlæg og spar penge
Klimatekniker med måleudstyr

Vejen til et bedre indeklima  

Der er flere måder, hvorpå du kan forbedre dit indeklima. Ofte kan enkle og begrænsede tiltag forebygge problemer med indeklimaet.

Hos ELCON kan du altid få råd og vejledning om de forskellige løsninger, og vi finder den løsning, der passer bedst til dine behov.

Vi tænker naturligvis både på det miljømæssige og det økonomiske aspekt. Derfor arbejder vi kun med anerkendte fabrikater og metoder, så vi sikrer lang levetid på de løsninger, vi installerer.

To medarbejdere i kontorbygning

Køl

Hos ELCON arbejder vi med service, reparation og montage af alle former for komplette vand- og luftbårne kølesystemer til komfort, klima og procesanlæg, løsninger til serverrum samt køle-/fryserumslagre.

Ventilation og klimaanlæg

Velvære giver energi og øger dermed effektiviteten. Det er en af de klare fordele, din virksomhed får med ventilation og klimaanlæg.

Et godt ventilationsanlæg har tre forskellige virkninger:

  • Fjerner dårlig luft
  • Giver optimal komfort med frisk luft
  • Øger dine medarbejderes trivsel, så de arbejder mere effektivt

Vi kan tilbyde nogle af markedets bedste løsninger, og din virksomhed kan få et klimaanlæg, der præsterer langt ud over det sædvanlige. Når anlægget er taget i brug, kan du sige det samme om dine medarbejdere.

Indeklimatekniker med måleudstyr

Tryghed i samarbejdet

Alle vores specialister i indeklima er uddannede, og besidder de nødvendige certificeringer inden for deres specialer - og vi rådgiver, projekterer og monterer.

Elektriker monterer lidt-til-luft varmepumpe i sommerhus

Varmepumper

Med en varmepumpe får du et mærkbart bedre indeklima med en behagelig temperatur - uanset vejret udenfor. En varmepumpe opsamler energi fra omgivelserne og transporterer varmen ind i bygningen.

En varmepumpe kan opsamle og udvinde varme både fra jorden eller luften hele året rundt - selv i frostvejr. Varmepumpen er derfor et særdeles effektivt supplement til traditionelle varmekilder. 

Den opsamlede varme kan anvendes direkte som:

  • Varm luft til rumvarme
  • Opvarmning af vand i centralvarmesystemet

ELCON sælger, monterer og installerer både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper til private boliger, ferieboliger, industri og virksomheder. 

Kontakt Indeklima

Fokus på totalløsninger

I ELCON slipper vi dig helst ikke, når vi har monteret dit indeklimaanlæg. Vi tilbyder også at være din serviceleverandør. Hos ELCON får du effektiv landsdækkende service på indeklima. 

Vores indeklimafolk arbejder tæt sammen med ELCONs lokale serviceafdelinger og øvrige specialafdelinger. Det betyder, at vi tilbyder totalløsninger med én fast kontaktperson til tekniske funktionsløsninger i både bygninger og industri. 

Skræddersyede løsninger

Hos ELCON tager vi altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav. Kun på den måde kan vi sammensætte den teknisk ideelle og økonomisk rigtige løsning. Når vi projekterer og installerer løsninger tænker vi langsigtet, så den efterfølgende service kan foregå på en enkelt måde.

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.