Artikel

Eltjek


Vores eltjek sikrer, at dine elinstallationer er funktionsdygtige samt uden fejl. Kontakt os, og få en god pris. Et eltjek er ikke lovpligtigt.

Få et grundigt eltjek i din bygning

Med et professionelt eltjek fra ELCON får du hurtigt svar på, om din bygnings elinstallationer er sikre. Vi foretager nemlig en grundig gennemgang af alle de elektriske installationer. Dermed kan du bedre sikre, at dine elinstallationer er funktionsdygtige samt ikke giver brandfare og stød. 

Et eltjek er ikke lovpligtigt, men det er en rigtig god idé. Er der fejl i dine elinstallationer, kan det nemlig få fatale konsekvenser, hvis ikke de bliver opdaget i tide. Få derfor udført et eltjek af ELCON, så du kan undgå ubehagelige overraskelser og økonomiske tab.

Hvad er et eltjek?

Et eltjek er det samme som et eleftersyn. Det vil sige, at en fagperson gennemgår din virksomheds elinstallationer og sikrer, at de overholder alle krav og lovgivninger. Når fagpersonen er færdig med eltjekket af bygningens elinstallationer, får du en rapport med information om eventuelle fejl og forslag på forbedringer.

Det er ikke lovpligtigt at få et eltjek, men du burde stadig få set på dine elinstallationer. Er der eventuelle skader og fejl, så kan du nemlig lettere skifte dele af installationen og undgå eksempelvis brand. Samtidig kan et eltjek være årsagen til, at du får optimeret virksomhedens energiforbrug.

Eltjek af eltavle

Ønsker du et gratis eltjek? Få et uforpligtende tilbud

Din virksomhed bruger energi hver dag. Det kan være belysning, opvarmning eller nedkøling af lokaler, ventilation og andre tekniske elinstallationer. Elinstallationerne skal være lovlige og ikke i fare for at få funktionsfejl.

Hos ELCON sikrer vi en høj sikkerhed ved blandt andet få undersøgt bygningens:

  • Eltavle og fejlstrømsafbrydere
  • Fordeling af belastning på grupperne
  • Synlige elmateriale, såsom afbrydere og stik
  • Indbygningsarmaturer

Vi tilbyder ikke et gratis eltjek. Til gengæld giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud, som du altid kan sige nej tak til. Dermed får du et overblik over dine muligheder, og vi vil med glæde skræddersy løsningen til netop din virksomhed. 

Find din nærmeste afdeling, eller lad os kontakte dig. Vi er landsdækkende, så du altid kan få undersøgt eventuelle fejl og ulovlige forhold i din elinstallation. Er det tilfældet, så hjælper vi dig naturligvis også med at udbedre fejlene.

Find din lokale afdeling
Lokal service elektriker

Mød erfarne elteknikere i hele landet

Som kunde hos ELCON kan du være sikker på, at du samarbejder med en stærk aktør på det eltekniske marked. Siden ELCON blev grundlagt i Aarhus i 1984, har det været en vision at levere løsninger, der både er gennemtænkte, korrekt udførte og de rigtige for vores kunder. 

Sådan er visionen også i dag, og nu består virksomheden af cirka 1.100 medarbejdere fordelt i hele landet. Det betyder, at du som kunde kan trække på et stort netværk af dygtige specialister indenfor el og store ressourcer.

Vi udfører alt arbejde inden for blandt andet elinstallation og har gjort det i mange år; fra små opgaver af elservice til store projekter for industri, erhverv og offentlige kunder. De mange kompetencer og vores erfaring gør os til en pålidelig partner, du kan regne med.

Energireducerende løsninger til ethvert behov

Ønsker du også at energioptimere? Så kan vi selvfølgelig også være til gavn. Hos ELCON hjælper vi nemlig dagligt virksomheder med at udnytte deres ressourcer bedst muligt. 

Det indebærer for eksempel professionel rådgivning om energireducerende løsninger og optimering af bygningens tekniske installationer. Således kan din virksomhed i højere grad opnå en grøn profil - og du kan spare penge samt CO2. 

Viser Alle

Læs også

(2)

Lyn På Himlen

Derfor forebygger du skader med transientbeskyttelse

Hvis uheldet er ude og lynet slår ned, kan det for virksomheder have ubehagelige og dyre konsekvenser i form af brandskade, elektronikskade og driftsstop.

Læsetid

27.04.2022

APP Årets Kollega 29.7 X 21 Cm

Eltjek i sommerhus

Eltjek er en formalitet ved boligsalg. Skal du ikke sælge dit sommerhus, giver det stadig god mening med et eltjek, da fejl i elinstallationer kan få fatale konsekvenser, hvis ikke de opdages i tide.

Læsetid

04.05.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.