Artikel

Lad os tage os af dit forsyningsanlæg


Vi kan hjælpe dig med nedgravning og samling af kabler samt opstilling og montering af transformerstationer. Endelig har vi mange metoder til fejlfinding på alle slags kabler.

Tranformerstation og forsyningsteknikere ved varevogn

Service af forsyningsanlæg

Hos ELCON hjælper vi ejerne af forsyningsanlæg med at nå målsætningen om at give forbrugerne en stabil og sikker strømforsyning.

Er de almindelige procedurer for servicering og vedligeholdelse af anlæggene tilstrækkelige, eller burde de ændres? Det er her ELCON kan hjælpe. Vi har materiel, personel og erfaring til at kunne stå for servicering og vedligeholdelse af elforsyningsanlæg i alle størrelser.

Se produkt

Skal vi tage en snak om forsyning?

Skriv til os eller giv os et kald - vi er altid klar på at tale om dine specifikke behov.

Ole Leth Frisenvad

Funktionsleder

M:+45 4122 2263 E:olfr@elcon.dk

Martin Blomberg Hansen

Funktionschef

M:+45 6197 2830 E:mblh@elcon.dk
Vi kan hjælpe dig med nedgravning og samling af kabler samt opstilling og montering af transformerstationer. Endelig har vi mange metoder til fejlfinding på alle slags kabler.
Grave- og kabelarbejde
9L7A8586
Lorem ipsum dolor sit amet

At finde fejlene og udbedre dem

Vi har mange års erfaring med fejlfinding på 0,4 kV-60 kV kabelnet. Derfor har vi naturligvis også både det store overblik og de nødvendige kompetencer, når det gælder udbedringen at de fejl, vi måtte finde på elkablerne.

Men ELCON er ikke blot i besiddelse af meget kompetente medarbejdere. Vi har også avanceret søge- og fejlfindingsudstyr, der sikrer din virksomhed optimal sikkerhed og service.

Vi står altid parat til at hjælpe din virksomhed med:

  • Påvisning af fejl
  • Skadesudbedring af kabler
Forsyningsmedarbejder fra ELCON

Eftersyn, udbedringer og vedligehold

Hos ELCON kan vi hjælpe dig igennem hele processen. Lige fra ophængning, nedgravning og samling af kabler til opstilling og montage af stationer.

Derudover kan vi hjælpe med periodiske, skemalagte eftersyn, som vi dokumenterer i udførlige rapporter, der sikrer dig et godt overblik over anlæggets tilstand. Er der behov for udbedringer og vedligeholdelsesarbejder, har vi også kompetencerne og materiellet til at klare disse opgaver.

Vi kan tilbyde assistance hele vejen fra projektering over tegningsudarbejdelse til udførelse i fag- eller hovedentreprise. Vi har over 30 års erfaring med montagearbejde på stationsanlæg fra 0,4 kV-60 kV.

Er du ejer af et elproducerende anlæg eller højspændingsinstallationer?

ELCON tilbyder driftansvarsaftaler på forsyningsanlæg, og dermed sørger vi for at dit anlæg drives og vedligeholdes i overensstemmelse med gældende bekendtgørelse, fabrikantens anvisning og vores store erfaring på området. Se mere her

Vi arbejder naturligvis kun med afprøvet og godkendt materiel såsom:

  • Kurvevogne til 35 meters højde
  • Sikkerhedsudstyr
  • Entreprenørmateriel til nedgravning af kabler
Forsyningsmedarbejder

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en forsyningsopgave?

Viser Alle

Læs også

(2)

Elcon ved aarhus Lufthavn

Forsyning til nye flyholdepladser i Aarhus Lufthavn

ELCON Forsyning var det naturlige og sikre valg, da Aarhus Lufthavn skulle vælge samarbejdspartner til et nyt projekt, der fordobler antallet af flyholdepladser i lufthavnen.

Læsetid

22.04.2022

Kronospan

Nye forsyningsløsninger hos Kronospan

Et mangeårigt samarbejde med Kronospan har resulteret i flere store forsyningsprojekter, hvor ELCON løbende har tilpasset forsyningen af høj- og lavspænding til Kronospans voksende produktionsforhold.

Læsetid

22.04.2022