Artikel

Grøn omstilling


Vi kan hjælpe din virksomhed med at få en grønnere profil. Langt det største besparelsespotentiale i energiforbruget findes i optimering af de tekniske installationer.

ELCON medarbejdere i servicerum

Energieffektive løsninger 

Grøn omstilling er et område, hvor du som kunde virkelig mærker fordelen ved en leverandør, der har så mange specialkompetencer, som vi har. 

Vi rådgiver hver dag kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om grøn omstilling og energireducerende løsninger, og vi sætter alle vores eltekniske og specialiserede kompetencer i spil for at sammensætte den absolut bedste løsning ved hjælp af teknologi og digitale services.

Vores løsninger spænder bredt fra udskiftning til LED-belysning, installation af solcelleanlæg og optimering af eksisterende installationer til samlede løsninger, der gør bygninger intelligente og omkostningseffektive. Uanset hvilke behov I har, kan vi hjælpe med den optimale grønne løsning. 

Reducer energiregningen og skån miljøet

Langt det største besparelsespotentiale i energiforbruget findes i optimering af de tekniske installationer. 

Hos ELCON kan vi hjælpe dig med at gennemskue mulighederne for at gennemføre energibesparende tiltag - lige fra gennemgang af dit energiforbrug over beregning af mulige besparelser til installering af nye løsninger, der er tilpasset dine økonomiske rammer.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav - kun på den måde kan vi sammensætte den teknisk ideelle og økonomisk rigtige løsning.

Læs om Grønne løsninger
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Luft-til-vand varmepumpe

Varmepumper

En luft-vand varmepumpe er en fremtidssikret løsning med lang levetid. Varmepumper er en særdeles økonomisk og klimavenlig løsning. For flere virksomheder er der mange penge at spare ved at skrotte de gamle varmeinstallationer til fordel for en moderne varmepumpe.

Få ELCON til at bistå med rådgivning, projektering, produktion og montage af varmepumpe i din virksomhed. Vi har erfaring fra erhvervsvirksomheder i mange forskellige brancher.

Vi er VE installatør certificeret

VE er en forkortelse for 'vedvarende energianlæg', og er en samlebetegnelse for blandt andet varmepumper, solcelleanlæg og solvarmeanlæg.

Når en virksomhed er VE-godkendt betyder det, at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg. Det er din garanti for, at arbejdet udføres korrekt og at du får det største udbytte af anlægget. 

Se godkendte VE installatører
To mænd taler sammen på et kontor

Giv din virksomhed en grøn profil

Med en grøn profil signalerer din virksomhed omtanke for miljøet både overfor medarbejdere og den øvrige omverden.

Solceller på tag

Solceller

Installationen af solceller er ofte simpel, da mange virksomheder har en stor tagflade, hvor det er nemt at få den rigtige retning og hældning på anlægget. Dermed opnår man optimale udnyttelse.

ELCONs eksperter hjælper dig hele vejen fra den første rådgivning, til solcellerne sidder på taget af din virksomhed - klar til at lave strøm.

Teknologisk Institut - KSO-ordningen

ELCON er medlem af KSO-ordningen og har hos Teknologisk Institut opnået certifikat til i hele Danmark at installere solcelleanlæg i henhold til reglerne i Kvalitetssikringsordningen. Formålet med ordningen er, at installerede anlæg lever op til kvalitetsmæssige krav og at firmaerne, der er med i ordningen, kan dokumentere, at de er i stand til at gøre dette.

ELCONs KSO-nummer er 386 

Læs om KSO ordningen

Energioptimering 

Med ELCON som samarbejdspartner har du altid adgang til den nyeste viden inden for energioptimering. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan opnå besparelser samtidig med, at du skåner miljøet. 

Se vores cases

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.