Artikel

Energibesparende løsninger


For mange erhvervs- og industrivirksomheder ligger der et stort potentiale for at spare på energiforbruget ved at optimere de eksisterende tekniske løsninger.

Solceller på tag

Hos ELCON rådgiver vi hver dag kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services.

For mange erhvervs- og industrivirksomheder ligger der for eksempel et stort potentiale for at spare på energiforbruget ved simpelthen at optimere de eksisterende tekniske løsninger. Ligeledes er der for de danske kommuner et stort potentiale for energioptimering alene ved optimering i den offentlige bygningsmasse.

Se produkt
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Ved optimering af de nuværende elløsninger kan man typisk spare helt op til 50% på energiforbruget, og investeringen er derfor tjent hjem inden for få år.
Elektriker henter værktøj i varevogn

Én fast lokal kontaktperson

ELCON er en landsdækkende virksomhed og vores specialkompetencer går på tværs af hele landet. Det betyder, at selv om vi også er stærkt lokalforankret med lokale folk og et stort lokalkendskab, så er du altid sikret én lokal kontaktperson uanset hvilke kompetencer, opgaven kræver.

Det gør selv store energioptimeringsopgaver nemme og gnidningsfrie for dig som kunde.

Kontakt os

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.