Artikel

Lever du op til et lovpligtig brandeftersyn?


Du skal ikke tænke yderligere over dit brandtekniske anlæg med vores serviceeftersyn. Vi tjekker, at alle alarmerne virker i tilfælde af brand, så dine medarbejdere kan føle sig trygge.

Lever du op til et lovpligtig brandeftersyn?

Du skal ikke tænke yderligere over dit brandtekniske anlæg med vores serviceeftersyn. Her kan du i stedet fokusere udelukkende på virksomhedens drift. Vi gør nemlig dit arbejde nemmere og sikrer, at alle alarmerne virker i tilfælde af brand, så dine medarbejdere kan føle sig trygge.

Brandeftersyn

Få professionel hjælp til dit lovpligtige brandsyn

ELCON sørger for, at dit brandtekniske anlæg er optimeret til drift året rundt.

Vores montører er DBI-certificeret, og derfor sikrer de, at din virksomheds anlæg overholder lovgivning, jævnfør DBIs retningslinjer. Med vores professionelle løsninger er din virksomhed dermed 100 procent sikker på, at brandsystemerne altid er funktionsdygtige og lever op til myndighedernes krav til brandsikkerhed.

Vores høje serviceniveau betyder også, at vi hjælper dig fra installationen af dit brandtekniske anlæg, til kvalitetstjek og helt til de efterfølgende år, hvor vi sikrer, at anlægget er optimeret til drift året rundt. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed. For selvom installationen er slut, så er det altid godt med en professionel hånd, som kan gøre din virksomheds drift nemmere.

Læs mere om automatisk brandanlæg (ABA)

Hvad betyder det, at brandeftersynet er lovpligtigt?

At et brandeftersyn er lovpligtigt, betyder, at alle dine materialer til brand og sikkerhed er bundet op på myndighedernes krav. Du skal derfor tjekke, at din bygning, brandsystemer, og brandmateriel er funktionelle. Hvis brand udbryder i din virksomhed, er det nemlig vigtigt, at alt brandmateriel og alle brandtekniske anlæg er funktionelle, så alle bliver evakueret og ilden slukket hurtigst muligt. Det er derfor lovpligtigt at få foretaget brandsyn minimum én gang årligt, så du er sikret at alle brandredskaber er optimale i tilfælde af brand. Med vores serviceaftale slipper du for at tjekke, da vi sikrer, at alt er funktionsdygtigt.

Ulemper ved et afvist lovpligtig brandeftersyn

Du kan risikere, at brandmyndighederne trækker din byggetilladelse tilbage, hvis dine brandtekniske anlæg ikke lever op til kravene under brandeftersynet. Derudover kan det kommunale redningsberedskab, under visse forudsætninger, være nødsaget til at lukke virksomheden, indtil brandsikkerhed er bragt i orden. Det kan forstyrre din drift og service.

Eftersyn af brand-anlæg

Bliv klar til et lovpligtig brandeftersyn

Hos ELCON kan du vælge en samhandelsaftale inklusiv en fast serviceaftale. Det betyder, at vi kontakter dig, når det er tid til et eftersyn, så du ikke skal bruge yderligere tid på anlægget. Med vores serviceaftale foretager vi de årlige lovpligtige inspektioner samt servicerer dit brandsikringsanlæg, så det køre på fulde funktion.

Med vores serviceaftale får du:

  • Årlig eftersyn af din virksomheds AVA-, ABV-, ABDL-, ABA-anlæg og sikkerhedsbelysning. Hvis ikke det årlige eftersyn dækker din virksomheds behov, så tilbyder vi også et månedlig eller kvartalsvis eftersyn.
  • Dokumentation af alle ændringer og udskiftninger på anlæggene.
  • Systematisk vedligeholdelse. Vi udfører vedligeholde med faste intervaller for eftersyn. Hvilket betyder, at du kommer til at mindske store omkostninger til reparationer og undgå fejlalarmer
  • Dokumentation på overholdelse af lovpligtige eftersyn, herunder dokumentation i henhold til DBIs retningslinjer samt producentens anvisninger.
  • 24/7 vagtordning med døgnbemandet vagtcentral. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine problemer.

Hvis du ønsker at gøre vedligeholdelsen af dit brandtekniske anlæg nem og tryg, så kontakt os, og få din serviceaftale i dag.

Kontakt sikring

Læs også

DSC 3068

Få installeret ABA-anlæg i dag

Med et ABA-anlæg sikrer du din virksomhed bedst muligt. Vi beskytter din virksomhed, dine medarbejdere og sørger for hele installationen af anlægget. Herefter kører vi adskillige kvalitetstest.

05.05.2022

DSC 3144

Automatisk varslingsanlæg (AVA)

Find hurtige varslingsanlæg som et AVA-anlæg til din virksomhed. Vi har en bred erfaring i sikringsløsninger.

05.05.2022

DSC 3029

Skal vi sikre din virksomhed med NOX alarm?

ELCON kan sikre din virksomhed med NOX alarm fra ARAS, som er et kombineret system, hvor du kan forene alarm, adgangskontrol, video og meget mere i samme alarm.

06.05.2022

Ajax2

AJAX alarmsystem til mindre erhvervs­virksomheder

Med et alarmsystem fra Ajax får du en professionel erhvervsalarm, der er velegnet til den mindre virksomhed.

06.05.2022

DSC 0016

ESMI brandcentral kan tilpasses til alle bygninger

Med vores ESMI brandcentral får du et yderst brugervenligt, fleksibelt, skalerbart og ekstremt sikkert brandanlæg.

05.05.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.