Artikel

Udendørs overvågningskamera


Få et udendørs overvågningskamera med Wi-Fi til dit erhverv. Vores trådløse videoovervågning sikrer pålidelige billeder fra alle vinkler.

Mødelokale

Installér udendørs overvågningskamera med Wi-Fi

Hos ELCON tilbyder vi professionel videoovervågning med Wi-Fi til udendørs brug. De vandtætte kameraer sørger for, der ikke er nogen blinde vinkler. De kommer nemlig med forskellige anvendelsesmuligheder og udformninger, så ubudne gæster altid bliver opdaget.

De trådløse, udendørs overvågningskameraer fra ELCON sikrer dig også på, at du overholder reglerne om brug af udendørs overvågning. Vi har nemlig installeret mange hundrede overvågningsanlæg. Det har givet os en del års erfaring i at rådgive om, hvordan du sikrer dig lovlig videoovervågning.

Bliv klogere på vores sikring, og få installeret trådløst overvågningskamera til udendørs brug og i den absolut bedste kvalitet. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne.

Læs mere om sikring og alarm

Udendørs videoovervågning kan stoppe tyveri og hærværk

Hvis du hurtigt vil opdage og stoppe indbrud, så kan et godt, udendørs overvågningskamera være en vigtig hjælp. Med kameraet kan du nemlig skræmme ubudne gæster og holde øje med, om nogen prøver at bryde ind. Overvågningen gør, at du bedre kan nå at standse indbrudstyve, så du ikke får stjålet varer fra din virksomhed eller butik. Er uheldet alligevel ude? Så kan optagelserne være til gavn for politiet, da de lettere kan finde indbrudstyvene og bruge billederne som bevis. Samtidig hjælper udendørs overvågningskameraer med at forebygge hærværk mod bygningens facade. Optagelserne giver dig nemlig en bedre fornemmelse af, hvad der sker på virksomhedens grund, og de ubudne gæster har ikke lyst til at blive set. Installerer du et godt udendørs kamera til erhverv, får du altså både en økonomisk gevinst, og du kan skabe mere tryghed. Både når dine medarbejdere er på arbejde, og når virksomheden holder lukket.

Installér et alarmsystem til erhverv, og skræm tyve væk

Det er ikke kun udendørs kameraer, der kan give tyve kolde fødder. Har du en effektiv indbrudsalarm til erhverv, så vil der straks lyde en alarm, hvis tyvene bryder ind. Det får typisk til at stikke af i panik – hvis de da ikke allerede er skræmt væk af alarmskiltet. Desuden sender alarmsystemet hurtigt en besked til din smartphone om, at der muligvis er indbrud. På den måde hjælper alarmsystemet med at jage tyve væk og skabe større tryghed for din virksomhed. Samtidig sørger du for at leve op til de forsikringskrav, der skal til, hvis der kommer indbrud. Fordelen ved vores indbrudsalarm er, at du kan sænke skuldrene og koncentrere dig om at drive din virksomhed, mens dine ansatte og virksomhedens værdier er i gode hænder. Læs mere om vores trådløse alarmsystem, der er godkendt af Forsikring & Pension samt Dansk Brandteknisk Institut.

Læs mere om alarm til erhverv
Lorem ipsum dolor sit amet

Lad ELCON stå for opsætning og installation

Hos ELCON står vi klar med både rådgivning, installation og drift af din udendørs overvågning med Wi-Fi. Vi er nemlig specialister i, hvordan man bruger og må placere sine udendørs overvågningskameraer på arbejdspladsen. 

Som erhvervsdrivende må du for eksempel godt:

  • Overvåge indgang og facade, selvom der er forbipasserende
  • Overvåge medarbejdere, så længe de får besked
  • Gemme optagelserne, hvis du sletter dem efter 30 dage

Det er krav som disse, som vi har 100 procent styr på, så din trådløse videoovervågning overholder alle regler om overvågning – både indendørs og udendørs. Ønsker du hjælp til installation og vores rådgivning, skal du derfor bare kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål om udendørs overvågning med Wi-Fi

At vælge den rigtige videoovervågning til udendørs brug kan virke forvirrende. Er det bedst med ledning eller som trådløs? Bør du have en eller flere overvågningskameraer? Og hvor må du overhovedet sætte overvågningskamera op? Alt det og mere kan vi gøre dig klogere på.

Viser Alle

Læs også

(7)

DSC 3029

Skal vi sikre din virksomhed med NOX alarm?

ELCON kan sikre din virksomhed med NOX alarm fra ARAS, som er et kombineret system, hvor du kan forene alarm, adgangskontrol, video og meget mere i samme alarm.

Læsetid

06.05.2022

Ajax2

AJAX alarmsystem til mindre erhvervs­virksomheder

Med et alarmsystem fra Ajax får du en professionel erhvervsalarm, der er velegnet til den mindre virksomhed.

Læsetid

06.05.2022

DSC 3144

Automatisk varslingsanlæg (AVA)

Find hurtige varslingsanlæg som et AVA-anlæg til din virksomhed. Vi har en bred erfaring i sikringsløsninger.

Læsetid

05.05.2022

DSC 3068

Få installeret ABA-anlæg i dag

Med et ABA-anlæg sikrer du din virksomhed bedst muligt. Vi beskytter din virksomhed, dine medarbejdere og sørger for hele installationen af anlægget. Herefter kører vi adskillige kvalitetstest.

Læsetid

05.05.2022

DSC 0069

Skab tryghed med videoovervågning

Få overvågningskamera med pålidelig billedkvalitet til erhverv. ELCON rådgiver om og monterer tyverialarmer med kamera i hele landet.

Læsetid

17.05.2022

DSC 3138

Alarmsystem til erhverv

Hold tyven ude med en sikker alarm til erhverv. Vi fører alarmsystemer fra anerkendte mærker som Ajax og Nox, og vi dækker hele landet.

Læsetid

17.05.2022

Lever du op til et lovpligtig brandeftersyn?

Du skal ikke tænke yderligere over dit brandtekniske anlæg med vores serviceeftersyn. Vi tjekker, at alle alarmerne virker i tilfælde af brand, så dine medarbejdere kan føle sig trygge.

09.11.2022

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.