Artikel

Skab tryghed med videoovervågning


Få overvågningskamera med pålidelig billedkvalitet til erhverv. ELCON rådgiver om og monterer tyverialarmer med kamera i hele landet.

Som kunde hos os tilbyder vi en bred vifte indenfor sikringsløsninger – heriblandt videoovervågning til erhverv. Med denne løsning kan du bedre opdage eventuelle indbrudstyve og dermed sikre, at dine varer ikke bliver stjålet.

Kameraerne kommer med forskellige anvendelsesmuligheder og udformninger. Det giver dig blandt andet overvågningskameraer uden blinde vinkler og pålidelige billeder døgnet rundt.

Bliv klogere på vores sikring, og få installeret videoovervågning i den absolut bedste kvalitet. Vi er selvfølgelig godkendt af forsikringsselskaberne.

Videoovervågning

Derfor er en tyverialarm med kamera gavnlig

Bliver der begået mange indbrud tæt på din butik eller i det område, dit firma ligger i? Et alarmsystem med kamera kan være en stor fordel for både store og små virksomheder.

Med overvågning kan dine ansatte bedre holde øje med eventuelle ubudne gæster. Desuden kan overvågningen sikre din virksomhed mod eksempelvis indbrud og hærværk. Og hvis din butik eller arbejdsplads alligevel får uventet besøg, kan optagelserne fra kameraerne indeholde vigtigt bevismateriale.

Gode kameraer kan dermed få dine ansatte til at sænke skuldrene og skabe en tryggere hverdag. Samtidig kan du få følelsen af bedre kontrol med virksomheden – også når du ikke er på arbejde.

Find din lokale afdeling og få rådgivning
Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.

Videoovervågningskamera

Specialister i regler for brug af overvågningskamera

Det er ikke ligegyldigt, hvor du installerer et synligt eller skjult overvågningskamera. Hvad enten det er til udendørs eller indendørs brug.

Ifølge Lov om TV-overvågning må privatpersoner blandt andet ikke have optagelser af naboens grund, omkringliggende fortove eller lignende steder, der bliver brugt til almindelig færdsel. Som erhvervsdrivende må du dog godt overvåge eksempelvis virksomhedens indgang og facade, selvom der kan komme forbipasserende.

Det er samtidig tilladt for virksomheder at overvåge deres medarbejdere, så længe de får besked om dette. Men alarmsystemet må ikke have til formål at overvåge medarbejdernes effektivitet. Hvis du lagrer optagelserne, skal de som udgangspunkt også blive slettet efter 30 dage.

Lyder det forvirrende? Det forstår vi godt. Lad os derfor stå for opsætning og installation af videoovervågning på arbejdspladsen. Vi har projekteret og installeret flere hundrede overvågningsanlæg. Det har givet os en del års erfaring i at rådgive om alt fra tyverialarmer og adgangskontrol til alarmsystemer og videoovervågning.

Læs mere om alarm til erhverv
Test af videoovervågning

Lad os sikre dig god videoovervågning til erhverv

Ønsker du også bedre sikkerhed i form af et skjult overvågningskamera eller en alarm med videoovervågning? Med mange års erfaring i sikringsløsninger til private og erhverv tilbyder vi effektive pakkeløsninger, der opfylder netop din virksomheds behov.

I samråd med dig finder vi frem til den bedste løsning for din virksomhed og medarbejdernes tryghed. Bagefter vil vores erfarne team og teknikere hjælpe med både montering, tests samt service på installationerne.

Et af vores foretrukne brands er blandt andet DAHUA videoovervågning, der er nem og hurtig at installere. Deres kameraer fungerer godt til eksempelvis butikker, kontorer og lagerhaller men også til udendørs brug. Dermed får du et bedre overblik af, hvad der sker helt ud til gadedøren. Desuden har du mulighed for overvågning med sensor.

Ofte stillede spørgsmål om alarmsystem med kamera

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Når du kontakter ELCON A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.