Middelfart

Damgårdsvej 4

5500 Middelfart

 

Tel +45 7266 7080 | E-mail: middelfart@elcon.dk

CVR: 1007 4185

  SKRIV TIL OS

Mange forskellige typer elopgaver 

Hos EL:CON Middelfart udfører vi alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. Se eksempelvis her: 

Som del af EL:CON tilbyder vi dig et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede - ét sted. Typiske opgaver omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser, og vi laver eksempelvis også alle stikkontakter for elbiler til CLEVER

Speciale i alarmer 

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmer og adgangskontrol. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid. 

  LÆS MERE OM SIKRING

Akut elektriker døgnvagt 

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en elektriker døgnvagt, og vores medarbejdere er klar til at rykke ud 24-7. 

  DØGNVAGT - RING 7266 7000
ELCON_varmepumpe_

Varmepumper til private og erhverv

EL:CON Middelfart sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.   

  LÆS MERE OM VARMEPUMPER

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Ledelse

Jens Christian Lundholt

Jens Christian Lundholt

Regionsdirektør, Syd

+45 4122 2264

jelu@elcon.dk
Morten Nørgaard

Morten Nørgaard

Projektchef, Syd

+45 4122 2304

morn@elcon.dk

Service

Bjørn Pannach

Bjørn Pannach

Serviceleder

+45 4122 2302

bpa@elcon.dk

Sikring

Jens Christian Lundholt

Jens Christian Lundholt

Regionsdirektør, Syd

+45 4122 2264

jelu@elcon.dk

Projekt

Morten Nørgaard

Morten Nørgaard

Projektchef, Syd

+45 4122 2304

morn@elcon.dk
Finn Gudmundsson

Finn Gudmundsson

Seniorprojektleder, Syd

+45 4122 2246

figu@elcon.dk
Ejvind Rasmussen

Ejvind Rasmussen

Projektleder, Syd

+45 4122 2860

ejra@elcon.dk
Jan Rathenborg Hauge

Jan Rathenborg Hauge

Projektleder, Syd

+45 4122 2734

jarh@elcon.dk