Middelfart

Middelfart

ELCON Middelfart

Mange forskellige typer elopgaver 

Hos ELCON Middelfart udfører vi alle typer elopgaver fra små serviceopgaver til store projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. Se eksempelvis her: 

  • Elentreprisen for citycenteret Borgen Sønderborg
  • Videoovervågning og kontrolmodul på Ejby Bibliotek, som sikrer selvbetjening på biblioteket
  • Teknisk entreprise ved opførsel af Middelfart Sparekasses nye domicil

Som del af ELCON tilbyder vi dig et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver - både de mere traditionelle og de højt specialiserede - ét sted. Typiske opgaver omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser, og vi laver eksempelvis også alle stikkontakter for elbiler til CLEVER. 

ELCON tekniker

Speciale i alarmer 

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmer og adgangskontrol. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid. 

Akut elektriker døgnvagt 

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en elektriker døgnvagt, og vores medarbejdere er klar til at rykke ud 24-7.

CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Varmepumpe ELCON

Varmepumper til private og erhverv

ELCON Middelfart sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.  

Læs mere om varmepumper
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Middelfart.