ODENSE

Magnoliavej 12B
5250 Odense SV

 

Tel +45 7266 7088 | E-mail: elcon@elcon.dk 

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

EL:CON i Odense tilbyder et omfattende produkt- og servicesortiment til kunderne. Med egen projekt- og serviceafdeling er det muligt for kunden at samle alle elopgaver ét sted. Det gælder både traditionelle og højt specialiserede løsninger – fra små serviceopgaver til store entrepriser. 

Alle former for servicearbejde

Vi udfører alle typer elopgaver og servicearbejde såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Odense omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Vores serviceafdeling har base i hjertet af Odense og er en del af en landsdækkende virksomhed med en bred kompetencepalette. Vi deler lokationen i Odense med vores afdeling for bygningsautomatik, der huser specialister inden for blandt andet styring, regulering og overvågning af varme-, ventilations- og køleanlæg. Vi skræddersyer løsninger og assisterer din virksomhed fra start til slut i processen.

Speciale i alarmer

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmeradgangskontrol og videoovervågning. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid.

  LÆS MERE OM SIKRING

Ring til vores døgntelefon

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en døgntelefon. Ring 7266 7000 - så vil vores velkvalificerede medarbejdere hjælpe dig.

  DØGNVAGT - RING 7266 7000
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

Service & Sikring

Rasmus Bodin Larsen

Rasmus Bodin Larsen

Servicechef, Syd

+45 72667393

rbla@elcon.dk
Bjørn Pannach

Bjørn Pannach

Serviceleder

+45 4122 2302

bpa@elcon.dk
Michael Bødker

Michael Bødker

Serviceleder

+45 4122 2850

mbod@elcon.dk
Christian Ploug Mose

Christian Ploug Mose

Sikringsleder

+45 4122 2842

chpm@elcon.dk

Fiber Øst

Tonny Victor Riisgaard

Tonny Victor Riisgaard

Funktionschef, Fiber Øst

+45 4122 2449

tonr@elcon.dk