Odense

Odense

ELCON i Odense tilbyder et omfattende produkt- og servicesortiment til kunderne. Med egen projekt- og serviceafdeling er det muligt for kunden at samle alle elopgaver ét sted. Det gælder både traditionelle og højt specialiserede løsninger – fra små serviceopgaver til store entrepriser. 

ELCON elektriker foran ELCON elbil

Alle former for servicearbejde

Vi udfører alle typer elopgaver og servicearbejde såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for ELCON i Odense omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Vores serviceafdeling har base i hjertet af Odense og er en del af en landsdækkende virksomhed med en bred kompetencepalette. Vi deler lokationen i Odense med vores afdeling for bygningsautomatik, der huser specialister inden for blandt andet styring, regulering og overvågning af varme-, ventilations- og køleanlæg. Vi skræddersyer løsninger og assisterer din virksomhed fra start til slut i processen.

Installation af alarm

Speciale i alarmer

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmeradgangskontrol og videoovervågning. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid.

Ring til vores døgntelefon

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en døgntelefon. Ring 7266 7000 - så vil vores velkvalificerede medarbejdere hjælpe dig.

Læs mere om sikring og alarm
CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Odense.