Esbjerg

Lillebæltsvej 14

6715 Esbjerg

 

Tel +457266 7000 | E-mail: elcon@elcon.dk

CVR: 1007 4185

  SEND OS EN MAIL

Elopgaver af alle typer

Hos EL:CON i Esbjerg er vi lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik. Typiske opgaver for EL:CON i Esbjerg omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer. 

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. Dermed får du fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted.

I Esbjerg deler vi lokation med vores Trafik & infrastrukturafdeling, der etablerer, renoverer og servicerer trafiksignaler og vejbelysning for Esbjerg Kommune.

Speciale i alarmer

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmeradgangskontrol og videoovervågning. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid.

Ring til vores døgntelefon

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en døgntelefon. Ring 7266 7000 - så vil vores velkvalificerede medarbejdere hjælpe dig.

  DØGNVAGT - RING 7266 7000
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER
ELCON laver alt inden for varmepumper

Varmepumper til private og erhverv

EL:CON Esbjerg sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.   

  LÆS MERE OM VARMEPUMPER

 

Service

Brian Ørum Hansen

Brian Ørum Hansen

Servicechef

+45 4122 2210

brrh@elcon.dk

Sikring

Rasmus Bodin Larsen

Rasmus Bodin Larsen

Servicechef, Sikring Syd

+45 72667393

rbla@elcon.dk
Bjørn Pannach

Bjørn Pannach

Serviceleder

+45 4122 2302

bpa@elcon.dk
Christian Ploug Mose

Christian Ploug Mose

Sikringsleder

+45 4122 2842

chpm@elcon.dk