esbjerg

Esbjerg

ELCONs domicil i Esbjerg

Elopgaver af alle typer

Hos ELCON i Esbjerg er vi lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik. Typiske opgaver for ELCON i Esbjerg omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer. 

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. Dermed får du fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted.

I Esbjerg deler vi lokation med vores Trafikafdeling, der etablerer, renoverer og servicerer gadebelysning for Esbjerg Kommune.

ELCON elektriker ved varevogn

Speciale i alarmer

Vi er specialiserede i alarmer, som dækker over tyveri- og brandalarmeradgangskontrol og videoovervågning. Sikring er et område i vækst, og vi oplever stor interesse fra både private, det offentlige og erhverv. Og for os handler det i bund og grund om tryghed og tillid.

Ring til vores døgntelefon

Vi sætter service i fokus og kan altid hjælpe dig. Derfor har vi en døgntelefon. Ring 7266 7000 - så vil vores velkvalificerede medarbejdere hjælpe dig.

Elektriker monterer varmepumpe

Varmepumper til private og erhverv

ELCON Esbjerg sælger, monterer og installerer både luft-til-luftpumper og luft-til-vandpumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt. På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.   

Læs om Varmepumper
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Esbjerg.