HOLSTEBRO

Gartnerivej 16
7500 Holstebro

 

Tel +45 7266 8050 | E-mail: holstebro@elcon.dk 

CVR: 1007 4185 

  SEND OS EN MAIL

EL:CON i Holstebro tilbyder alle former for tekniske installationer med vores 40 velkvalificerede medarbejdere. Det betyder, at du trygt kan henvende dig til os, når du har en elopgave, der skal løses.

Vi udfører alle former for installationer fra mindre ændringer hos private til komplette industriinstallationer. Vi har bred erfaring inden for industriservice med alt fra automationsopgaver til drift og vedligehold på fabrikker.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Holstebro omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. 

Sikring

Vi udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger:

  • AIA godkendelse: Vi er løser elektronisk overvågning professionelt.
  • ABA godkendelse: Vi er kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer.
  • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

  LÆS MERE OM SIKRING

Vi dækker bredt: Data og fiber

Vi dækker mange områder. Vi opbygger datainstallationer med PDS kabler, trådløse anlæg og fiberinstallationer, og vi er eksperter i forsikringsopgaver.

Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder vi fiberinstallationer og trådløse netværk. Vi leverer og servicerer omstillingsanlæg, både analogt og digitalt.

Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

 

KLIK PÅ FILMEN OG SE HVAD VI TILBYDER

SE FILM OM EL:CON HOLSTEBRO

Service

Jesper Godsk

Jesper Godsk

Servicechef

+45 4174 4097

jego@elcon.dk
Jeppe Toft

Jeppe Toft

Serviceleder

+45 4174 4044

jept@elcon.dk
Flemming Skov

Flemming Skov

Serviceleder

+45 6124 3491

flsk@elcon.dk

Sikring

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Servicechef, Sikring Midt-Vest

+45 4174 4080

heje@elcon.dk