Holstebro

Holstebro

ELCON Holstebro

Illustration lavet af Gråkjær

ELCON i Holstebro tilbyder alle former for tekniske installationer med vores 40 velkvalificerede medarbejdere. Det betyder, at du trygt kan henvende dig til os, når du har en elopgave, der skal løses.

Vi udfører alle former for installationer fra mindre ændringer hos private til komplette industriinstallationer. Vi har bred erfaring inden for industriservice med alt fra automationsopgaver til drift og vedligehold på fabrikker.

Elopgaver af alle typer

Vi udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder. Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for ELCON i Holstebro omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

Vi har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi. 

ELCON Sikring i Danmark

Sikring

Læs mere om sikring
Fibertekniker ved vogn

Vi dækker bredt: Data og fiber

Vi dækker mange områder. Vi opbygger datainstallationer med PDS kabler, trådløse anlæg og fiberinstallationer, og vi er eksperter i forsikringsopgaver.

Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder vi fiberinstallationer og trådløse netværk. Vi leverer og servicerer omstillingsanlæg, både analogt og digitalt.

CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Holstebro.