Viborg

Fabrikvej 17

8800 Viborg

 

Tel +45 7266 8000 | E-mail: viborg@elcon.dk 

CVR: 1007 4185 

Elopgaver af alle typer

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik Typiske opgaver for afdelingen i Viborg omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer. Men vi er også eksperter på andre områder:

Sikring

EL:CON Viborg udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger:

  • AIA godkendelse: Egen AIA godkendelse med stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV og adgangskontrol.
  • ABA godkendelse: Egen ABA godkendelse gør os til kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer
  • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

  LÆS MERE OM SIKRING
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling.

Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres.

Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER

 

Elevatorservice

Vi tilbyder servicering og reparation af alle former for person- og vareelevatorer i Viborg og omegn. Med en fast serviceaftale er du garanteret at leve op til de lovpligtige krav til sikkerhed. Vi kommer ud med faste intervaller og tjekker alt igennem, smører dele, tjekker alarmen og sørger for, at sikkerheden er i top. Er der fejl eller skader på elevatoren udbedrer vi med det samme. Skulle der opstå et akut behov, har vi døgnvagt året rundt. Vi udfører desuden lovpligtige faldtest. 

Døgnservice

EL:CON Viborg har altid en tekniker i nærheden - og vi har service døgnet rundt.

  DØGNVAGT 7266 8000

Netværk/kommunikation

Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder EL:CON Viborg fiberinstallationer og trådløse netværk.

Solceller

EL:CONs eksperter fra Viborg hjælper dig hele vejen fra den første rådgivning, til solcellerne sidder på taget af din bygning - klar til at lave strøm. Samtidig nyder du godt af EL:CONs solide erfaring som solcelleleverandør. Vi har altid kunden i fokus og står klar til at finde det optimale anlæg.

KUKA robotter

Overlad ansvaret for vedligeholdelse af din KUKA robot til certificerede specialister - EL:CON Viborg udfører service på KUKA robotter.

Se film om EL:CON Sikring i Midt- og Vestjylland

Klik på filmen og se hvad vi tilbyder

Service & Sikring

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Servicechef

+45 4174 4080

heje@elcon.dk
René Sjørup Nielsen

René Sjørup Nielsen

Serviceleder

+45 4174 4014

rsjn@elcon.dk