Viborg

Viborg

ElCON Viborg

Elopgaver af alle typer

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationersikring, brand- og datainstallation og bygningsautomatik.  Typiske opgaver for afdelingen i Viborg omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder diverse installationer. Men vi er også eksperter på andre områder:

ELCON Sikring i Danmark

Sikring

Læs mere om sikring
CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
ELCON tekniker

Elevatorservice

Vi tilbyder servicering og reparation af alle former for person- og vareelevatorer i Viborg og omegn. Med en fast serviceaftale er du garanteret at leve op til de lovpligtige krav til sikkerhed. Vi kommer ud med faste intervaller og tjekker alt igennem, smører dele, tjekker alarmen og sørger for, at sikkerheden er i top. Er der fejl eller skader på elevatoren udbedrer vi med det samme. Skulle der opstå et akut behov, har vi døgnvagt året rundt. Vi udfører desuden lovpligtige faldtest. 

Døgnservice

ELCON Viborg har altid en tekniker i nærheden - og vi har service døgnet rundt.

Solceller fra ELCON

Netværk/kommunikation

Inden for kommunikation etablerer og fejlfinder ELCON Viborg fiberinstallationer og trådløse netværk.

Solceller

ELCONs eksperter fra Viborg hjælper dig hele vejen fra den første rådgivning, til solcellerne sidder på taget af din bygning - klar til at lave strøm. Samtidig nyder du godt af ELCONs solide erfaring som solcelleleverandør. Vi har altid kunden i fokus og står klar til at finde det optimale anlæg.

KUKA robotter

Overlad ansvaret for vedligeholdelse af din KUKA robot til certificerede specialister - ELCON Viborg udfører service på KUKA robotter.

Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Viborg.