SLAGELSE

Holbækvej 12
4200 Slagelse

 

Tel +45 7266 7035 | E-mail: slagelse@elcon.dk

CVR: 1007 4185

  SEND OS EN MAIL

Hos EL:CON i Slagelse tilbyder vi dig et omfattende produkt-og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle inden for elservice og de højt specialiserede.

Elopgaver af alle typer

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, tele- og datainstallation for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder samt boligforeninger.

Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Slagelse omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

EL:CON Slagelse har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Sikring

Vi udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger:

 • AIA godkendelse: Vi er løser elektronisk overvågning professionelt.
 • ABA godkendelse: Vi er kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer.
 • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

  LÆS MERE OM SIKRING
Få hjælp til en grøn omstilling

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

  SE VORES GRØNNE LØSNINGER
Service og reparation på dine hvidevarer

Professionel hvidevareservice og reparation

Hos EL:CON reparerer vi alle mærker inden for:

 • Køle- og svaleskabe
 • Amerikaner køleskabe
 • Frysere
 • Komfurer
 • Mikrobølgeovne
 • Kogeplader
 • Ovne
 • Emhætter / emfang
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Opvaskemaskiner

Professionel rådgivning

Vi hjælper dig med en vurdering af, om det er økonomisk fordelagtigt at reparere maskinen. Ønsker du at få maskinen repareret, aftaler hvidevareteknikeren en tid for besøg. Hvis teknikeren ud fra din beskrivelse af problemet vurderer, at der skal bestilles reservedele, aftaler teknikeren først en tid med dig, når vi har reservedelen i huset.

  RING TIL OS
Service og reparation døgnet rundt

Tidligere Espenheins Eftf. A/S i Slagelse

Med opkøbet af Espenheins Eftf. A/S vil EL:CON sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen er Espenheins Eftf. A/S’ 30 medarbejdere blevet en del af EL:CON.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

Akut elektriker døgnvagt

EL:CON Slagelse har altid en tekniker i nærheden - og vi har elektrikerdøgnvagt 24/7 på telefon 7266 7000.

  DØGNVAGT - RING 7266 7000

Service

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Servicechef

+45 2819 4656

lras@elcon.dk
Heino Bagger Høgh

Heino Bagger Høgh

Serviceleder

+45 2819 4654

hebh@elcon.dk
Jonas Blicher

Jonas Blicher

Serviceleder

+45 6124 3450

jbli@elcon.dk

Sikring

Flemming Jespersen

Flemming Jespersen

Projektleder

+45 6124 3517

flej@elcon.dk

Fiber Øst

Tonny Victor Riisgaard

Tonny Victor Riisgaard

Funktionschef, Fiber Øst

+45 4122 2449

tonr@elcon.dk