EL:CON SLAGELSE

Hos EL:CON i Slagelse tilbyder vi dig et omfattende produkt-og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle inden for elservice og de højt specialiserede.

Tidligere Espenheins Eftf. A/S i Slagelse

Med opkøbet af Espenheins Eftf. A/S vil EL:CON sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen er Espenheins Eftf. A/S’ 30 medarbejdere blevet en del af EL:CON.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

Nummer 1 inden for grønne eltekniske løsninger

I EL:CON går vi forrest og sætter standarden for den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling.

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning.

Elopgaver af alle typer

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, tele- og datainstallation for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder samt boligforeninger.

Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for EL:CON i Slagelse omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

EL:CON Slagelse har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Sikring

Vi udfører sikringsopgaver for private, erhverv og det offentlige og har stor erfaring med tyverialarmer, tågekanoner, ITV, videoovervågning og adgangskontrol. Vi er certificeret som følger:

 • AIA godkendelse: Vi er løser elektronisk overvågning professionelt.
 • ABA godkendelse: Vi er kompetente samarbejdspartnere med projektering, installation og service af godkendte brandalarmer.
 • Lovpligtige eftersyn af ABDL-døre, varslingsanlæg, røgventilation samt nød- og panikbelysningsnanlæg.

Desuden leverer og servicerer vi skydedøre og slagdøre samt projekterer og monterer trend CTS-anlæg.

Døgnservice

EL:CON Slagelse har altid en tekniker i nærheden - og vi har elektrikerdøgnvagt 24/7 på telefon 7266 7000.

Hvidevarer.png (1)

PROFESSIONEL HVIDEVARESERVICE OG REPARATION

Hos EL:CON reparerer vi alle mærker inden for:

 • Køle- og svaleskabe
 • Amerikaner køleskabe
 • Frysere
 • Komfurer
 • Mikrobølgeovne
 • Kogeplader
 • Ovne
 • Emhætter / emfang
 • Vaskemaskiner
 • Tørretumblere
 • Opvaskemaskiner

Professionel rådgivning

Vi hjælper dig med en vurdering af, om det er økonomisk fordelagtigt at reparere maskinen. Ønsker du at få maskinen repareret, aftaler hvidevareteknikeren en tid for besøg. Hvis teknikeren ud fra din beskrivelse af problemet vurderer, at der skal bestilles reservedele, aftaler teknikeren først en tid med dig, når vi har reservedelen i huset.

  RING TIL OS

Ledelse

Palle Jensen

Palle Jensen

Regionsdirektør, Øst

+45 4122 2232

peje@elcon.dk

Salg

Kenneth Savnik Adamsen

Kenneth Savnik Adamsen

Salgschef Region Øst

+45 4122 2276

kesa@elcon.dk

Service

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Servicechef

+45 2819 4656

lras@elcon.dk
Dan Vollertzen

Dan Vollertzen

Serviceleder

+45 9282 1330

davo@elcon.dk