Slagelse

Slagelse

ELCON Slagelse

Hos ELCON i Slagelse tilbyder vi dig et omfattende produkt- og servicesortiment, så du får fordelene af at kunne samle alle dine elopgaver ét sted - både de mere traditionelle inden for elservice og de højt specialiserede.

Elopgaver af alle typer

Vi er lokalt forankret og vores elektrikere udfører alle typer elopgaver såsom elinstallationer, sikring, tele- og datainstallation for et bredt udsnit af erhvervs-, industri- og kommunale kunder samt boligforeninger.

Vi sætter en ære i at opbygge langvarige samarbejdsrelationer og sikre tilfredse kunder. Typiske opgaver for ELCON i Slagelse omfatter elentrepriser i forbindelse med renoveringer eller nyopførelser samt serviceaftaler, hvor vi løbende tilser og vedligeholder installationer.

ELCON Slagelse har både stor erfaring med mindre elserviceopgaver og større projekter, som også kan indeholde udviklingsarbejde og anvendelse af den nyeste teknologi.

Tekniker fra ELCONs Kabel- og Vejteknikafdeling reparerer gadebelysning

Gadebelysning - etablering og service

ELCON har en særdeles bred erfaring inden for vejbelysning og signalanlæg. 

Vi har stor erfaring med:

  • Etablering af nye målere og tændskabe
  • Service af gadelysanlæg
  • Samt energirenovering
Find kontaktperson
ELCON Sikring i Danmark

Sikring

Læs mere om sikring
Ikon for kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Find kontaktpersoner i vores afdeling i Slagelse.

ELCON tekniker monterer varmepume i sommerhus

Varmepumper til private og erhverv

ELCON Slagelse sælger, monterer og installerer både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper til private boliger, ferieboliger og virksomheder. En varmepumpe anvender luftens naturlige varme og producerer dermed varmeenergi hele året rundt.

På lang sigt er en varmepumpe den billigste og mest energibesparende løsning, der garanterer store besparelser på elregningen.   

Læs om varmepumper
CTS-tekniker fra ELCON

Nummer 1 inden for energibesparende eltekniske løsninger

Vi er eksperter inden for grønne løsninger - og vi går foran i den grønne omstilling. Vi rådgiver om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services - blandt andet ved at præsentere vores kunder for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling. 

Vi beregner for eksempel energibesparelser og kommer med forslag til profitable ændringer med eksempelvis varmepumper, solceller og ventilation, og vi er den førende leverandør, når bygninger skal gøres intelligente, så energiforbruget minimeres. Det gør vi ved at sammentænke hele installationen fra elforsyning over indeklima til adgangskontrol og overvågning. 

Læs mere om grøn omstilling
ELCON elbil

Tidligere Espenheins Eftf. A/S i Slagelse

Med opkøbet af Espenheins Eftf. A/S vil ELCON sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen er Espenheins Eftf. A/S’ 30 medarbejdere blevet en del af ELCON.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

Akut elektriker døgnvagt

ELCON Slagelse har altid en tekniker i nærheden - og vi har elektrikerdøgnvagt 24/7 på telefon 7266 7000.