Ajax alarmsystem

til mindre erhvervsvirksomheder

  RING TIL OS
Beskyt værdigenstande og skab tryghed

Professionelt alarmsystem fra Ajax

Det sikre valg til mindre erhverv

Sikring handler både om at sikre virksomhedens værdier, men i lige så høj grad også om at skabe tryghed blandt virksomhedens medarbejdere. Derfor er det vigtigt at have en effektiv alarmløsning. Med alarmsystemet fra Ajax får du en professionel erhvervsalarm, der er velegnet til den mindre virksomhed.

Systemet styres via Ajax Security System-appen til smartphone (iOS eller Android).

Ajax sender advarsler ved hjælp af push-meddelelser, sms-beskeder eller opkald til systemejeren. 

Det er nemt at tilføje og fjerne systembrugere, og systemet tillader mange brugere på én gang, både internt i virksomheden, og hvis du ønsker at tilkoble et eksternt sikkerhedsfirma. Uanset antallet af tilsluttede enheder er Ajax-systemet let at administrere og al information fra detektorerne er tilgængelig i appen.

Alarmsystem i moderne design

Professionel sikring i moderne design

Systemets dele er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet og i et moderne, men diskret design. Security Hubens trådløse Jeweller teknologi gør, at trådløse enheder sikkert kan overvåges med en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security Huben.

Sikringsniveau

Ajax systemet er godkendt F&P klasse 2.

EL:CON er godkendt af F&P (Forsikring & Pension) og DBI (Dansk Brandteknisk Institut) til at foretage projektering, installation og drift af alarmanlæg, og vi er med i Tekniqs sikringsgruppe.

Sikringsløsninger til dit behov

Skalerbart alarmsystem

Udbyg din Ajax alarm med flere enheder

Det er nemt at koble flere andre enheder på dit Ajax alarmanlæg via appen. På den måde kan du sammensætte et omfattende system baseret på dine behov og ønsker. Du kan supplere dit Ajax alarmsystem med disse enheder:

 • Combi Detektor (Alm. bevægelsesdetektor og Glasbrud)
 • Gardindetektor
 • Combi magnetkontakt (Alm. magnet og Vibration)
 • Glasbruddetektor
 • Udendørsdetektor (IP55)
 • Branddetektor med sirene
 • Brand- og gasdetektor med sirene
 • Vanddetektor
 • Betjeningspanel
 • Overfaldstryk
 • Indendørssirene
 • Udendørssirene med blink.
 • Smart 230v. stik
 • Relæboks til 3. parts systemer (f.eks. varmepumper i sommerhuse)

Se mere info om alarmsystemet i videoen  

Klik på filmen og se de mange fordele ved Ajax

 

Derfor skal du vælge Ajax

Fem fordele ved dette alarmsystem

 1. Systemet sikrer mindre virksomheder effektivt døgnet rundt. Du får direkte besked på din smartphone og/eller sendt direkte besked til en F&P godkendt alarmcentral, hvis du har tilkøbt denne ydelse (det er ikke nødvendigt at være koblet op med et alarmfirma - en af de mange fordele ved Ajax systemet er netop, at du ikke har yderligere udgifter til et månedligt abonnement).

 2. Alarmsystemet kan nemt skaleres i takt med, at virksomheden vokser. Pågår der ombygning er det desuden let at konfigurere systemet.

 3. Ajax alarmsystemet understøtter videoovervågning, så du nemt via appen kan integrere tredjepartskameraer fra for eksempel DAHUA. På den måde kan du opbygge et omfattende sikkerhedssystem, der stadig styres gennem en enkelt app.

 4. Systemet er trådløst, så der skal ikke trækkes kabler - det er derfor nemt og hurtigt at installere.

 5. Med appen har du altid overblikket og kontrollen over dit sikkerhedssystem lige ved hånden. 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen nedenfor

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem eller anden form for sikring til virksomheden? Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Udfyld en eller flere af nedenstående mulighederJeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger

KONTAKT OS


Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.

  FIND DIN LOKALE AFDELING