Grønne løsninger

Til erhverv, industri og det offentlige

Hos EL:CON rådgiver vi hver dag kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services.

For mange erhvervs- og industrivirksomheder ligger der for eksempel et stort potentiale for at spare på energiforbruget ved simpelthen at optimere de eksisterende tekniske løsninger. Ligeledes er der for de danske kommuner et stort potentiale for energioptimering alene ved optimering i den offentlige bygningsmasse. Ved optimering af de nuværende elløsninger kan man typisk spare helt op til 50% på energiforbruget, og investeringen er derfor tjent hjem inden for få år.

Én fast lokal kontaktperson

EL:CON er en landsdækkende virksomhed og vores specialkompetencer går på tværs af hele landet. Det betyder, at selv om vi også er stærkt lokalforankret med lokale folk og et stort lokalkendskab, så er du altid sikret én lokal kontaktperson uanset hvilke kompetencer, opgaven kræver. Det gør selv store energioptimeringsopgaver nemme og gnidningsfrie for dig som kunde.

  SEND OS EN MAIL

 

VI FINDER DEN OPTIMALE LØSNING TIL JER

Uanset hvilke behov du og din virksomhed har, kan vi hjælpe med den optimale grønne løsning. Nedenfor finder du alle vores grønne løsninger til erhverv, industri og det offentlige.

Du kan også downloade info om vores grønne løsninger som pdf - klik på ikonet.

 

 

Udvalgte cases

Se de grønne løsninger, vi har lavet for andre

Vi kan også hjælpe jer

KONTAKT OS


Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe jer

  FIND DIN LOKALE AFDELING