Virtuel energirådgiver

Vil du have overblik over din virksomheds energiforbrug?

Vi er netop nu i gang med at udvikle et tilbud om virtuel energirådgivning. 

>> Derfor vil vi i en periode gerne tilbyde 20 domicilkunder med flere kontorbygninger produktet gratis << 

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du gerne vil have en gratis energirådgivning. Vi trækker lod blandt alle interesserede og giver svar på mail.

  UDFYLD FORMULAR

Den virtuelle energirådgiver

Med den virtuelle energirådgiver får I kortlagt virksomhedens energiforbrug samt overblik over hvad I kan forbedre og hvor. Vi peger på de største potentialer for jer, og I får dokumentation på, hvad jeres forbedringer forventeligt vil give af konkrete besparelser.

Så nemt foregår det

  • Du giver adgang til virksomhedens elmålerdata (via Energinet) - du skal logge på med virksomhedens NemID, ikke dit personlige.

  • Vi analyserer dine tilgængelige energidata med vores intelligente algoritmer og makrodata, som f.eks. data om vejr, åbningstider med mere og samler alt sammen i en analyse.

  • Vi ringer til dig og gennemgår analysen, og giver dig feedback på virksomhedens elforbrug samt fortæller 1) hvor de nemmeste forbedringer ligger og 2) de forventede besparelser.

  • Du får samtidig adgang til et dashboard i 14 dage, hvor alt er samlet på en overskuelig måde, så det nemt kan formidles videre internt i jeres virksomhed.  

Vil du høre mere?

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores virtuelle energirådgiver og svare på dine spørgsmål.

Du er meget velkommen til at ringe til Bo Overgaard på hverdage mellem 8-16.

 

  RING 4122 2206

3 simple trin til energibesparelser

 

Trin 1

Forbind jeres energidata i vores online proces.  

Trin 2

Forstå nuværende situation og potentielle forbedringer.  

Trin 3

Implementer verificerede forbedringer.

Tomgangsforbruget kan spille en stor rolle

Kundecase: Fik stoppet højt tomgangsforbrug

Er man på jagt efter hurtige og nemme elbesparelser, er det en rigtig god ide at kigge på energiforbruget under tomgang.

Tomgangselforbruget forekommer blandt andet i udstyr og maskiner, der ikke bruges - for eksempel før og efter flaskehalse i produktionen, men også i helt almindelige kontorlokaler, hvor man ikke lige får slukket lys / ventilation / elvarmere osv., som ikke er i brug. Og det er bestemt ikke småbeløb, det drejer sig om.

Det har en af vores kunder ved selvsyn konstateret, da de testede vores nye virtuelle energirådgiver. Her kunne vi med det samme finde og dokumentere en energibesparelse til dem.

Et markant fald i tomgangsforbruget hos testkunden sikrer nu, at virksomheden leverer på sin egen strategiske dagsorden om at finde CO2-besparelser samtidig med, at de har opnået en stor besparelse på driftsbudgettet.

Få et bedre overblik med vores energirådgivning

Du er få klik væk fra et energioverblik 

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil have en gratis energirådgivning. Vi trækker lod blandt alle interesserede. Du hører fra os i løbet af en uges tid.

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger