Energirådgivning

til erhverv

Få overblik over din virksomheds energiforbrug

Din virksomhed bruger energi hver dag. Det kan være belysning, opvarmning eller nedkøling af lokaler, ventilation og andre tekniske installationer.

Desværre kan der let opstå spild af energi, hvis du ikke ved, hvordan du kan bruge energien rigtigt. 

Hos ELCON har vi stor ekspertise i målrettet energieffektivisering. Med de rette værktøjer og vores energirådgivning til erhverv står du derfor stærkere.

Ønsker du at finde mulige energibesparelser hurtigst muligt? Find din afdeling, eller udfyld vores kontaktformular nedenfor eller giv os et ring.

  UDFYLD FORMULAR   RING 72667000

En erfaren energirådgiver til dig som kunde 

Uvildig energirådgivning fra ELCON kan hjælpe dig ​​med at træffe energibesparende tiltag, som passer bedst til din virksomhed. Gennem målrettet rådgivning opnår din virksomhed dermed grønne energibesparelser. 

Vores energirådgivning kortlægger virksomhedens energiforbrug samt giver overblik over, hvad virksomheden kan forbedre og hvor. Vi peger på de største potentialer for dig, og du får dokumentation på, hvad en energioptimering vil give af konkrete besparelser. 

Med den rette rådgivning kan din virksomhed altså spare mange penge på el, vand og varme og stadig have et optimalt indeklima. Det gavner i sidste både økonomien såvel som klimaet. 

Og vores brede erfaring bygger ikke på ingenting. Hver dag arbejder vi nemlig målrettet på at optimere energiforbruget hos flere virksomheder.

Samtidig vægter vi den grønne omstilling højt, da fremtiden kræver, at det danske erhverv udvikler og implementerer bæredygtige løsninger. Det vil vi naturligvis gerne bidrage til.

Derfor er den Virtuelle energirådgiver smart

Se i videoen nedenfor (i alt 1:37 minutter) mere om, hvordan den virtuelle energirådgiver kan hjælpe dig og din virksomhed med at spare på energiforbruget. 

Vi kortlægger potentialerne

Energioptimering til erhverv kan hjælpe med at systematisere og tydeliggøre din virksomheds klimaindsats. Desuden er der ofte mange penge at spare, når dit energiforbrug og bygningen bliver kigget efter i sømmene.

Med en energirenovering sparer du altså både penge og får en langt bedre komfort.

Det hele foregår ved: 

  • Du giver adgang til virksomhedens elmålerdata (via Energinet). Du skal logge på med virksomhedens MitID - ikke dit personlige.
  • Vi analyserer dine tilgængelige energidata med vores intelligente algoritmer og makrodata. Det kan for eksempel være data om vejr, åbningstider med mere. Det sammen samler vi i en analyse. 
  • Vi ringer bagefter til dig og gennemgår analysen, hvor du får feedback på virksomhedens elforbrug. Derudover fortæller vi dig om, hvor de nemmeste energiforbedringer ligger og de forventede besparelser (kWh, CO2, DKK). 
  • Du får samtidig adgang til et dashboard i 14 dage, hvor alt er samlet på en overskuelig måde, så det nemt kan formidles videre internt i virksomheden.

 

Tomgangsforbruget kan spille en stor rolle

Kundecase: Fik stoppet højt tomgangsforbrug

Er man på jagt efter hurtige og nemme elbesparelser, er det en rigtig god ide at kigge på energiforbruget under tomgang.

Tomgangselforbruget forekommer blandt andet i udstyr og maskiner, der ikke bruges - for eksempel før og efter flaskehalse i produktionen, men også i helt almindelige kontorlokaler, hvor man ikke lige får slukket lys / ventilation / elvarmere osv., som ikke er i brug. Og det er bestemt ikke småbeløb, det drejer sig om.

Det har en af vores kunder ved selvsyn konstateret, da de testede vores nye virtuelle energirådgiver. Her kunne vi med det samme finde og dokumentere en energibesparelse til dem.

Et markant fald i tomgangsforbruget hos kunden sikrer nu, at virksomheden leverer på sin egen strategiske dagsorden om at finde CO2-besparelser samtidig med, at de har opnået en stor besparelse på driftsbudgettet.

Sådan kan din virksomhed spare energi 

Den grønne omstilling behøver ikke være dyr eller uoverskuelig at gå til. Du behøver nemlig hverken omlægge hele måden, virksomheden producerer og forbruger energi på. Ved hjælp af nogle simple, konkrete tiltag kan du finde besparelser her og nu.

  • En mulighed er for eksempel at optimere medarbejdernes forbrug af el, vand og varme i dagligdagen. Det kan være ved at slukke eller sætte timer på udstyr og belysning. Har du et CTS-anlæg, kan du nemt styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i bygningen.
  • Der er også mange fordele ved at gøre bygningen intelligent. Gennem optimering af funktioner og ressourceforbrug, herunder energiforbrug og vedligeholdelse, kan den intelligente bygning nemlig blive omkostningseffektiv.
  • For at lykkes med at få medarbejderne til at få en grønnere adfærd er det vigtigt, at det er naturligt og nemt for dem. Gør for eksempel mere brug af videomøder, når du skal tale med eksterne samarbejdspartnere. Med videomøder sparer du både tid og energi. 

Har du brug for ELCONs service og energirådgivning til erhverv, står vi med glæde til tjeneste.

Ofte stillede spørgsmål om energirådgivning til erhverv og industri

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når det kommer til energirådgivning.
Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden - så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

1. Hvad koster energirådgivning hos ELCON?

Det er muligt at få energirådgivning hos ELCON. Vi tilbyder nemlig virtuel energirådgivning for kun 7.500 ekskl. moms.

Med den virtuelle energirådgiver får I kortlagt virksomhedens energiforbrug samt overblik over hvad I kan forbedre og hvor. Derudover er vi altid åbne for en uforpligtende og gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld vores formular på hjemmesiden, så vi kan kontakte dig hurtigst muligt.

2. Hvad er indeholdt i energirådgivning fra ELCON?

Når du køber energirådgivning hos ELCON, er følgende dele indeholdt i prisen (7.500 kr. ekskl. moms):

  • Analyse af jeres live data (elforbrug) i systemet
  • Online møde med tilbagelæsning af besparelsespotentialer
  • Adgang til virtuel energirådgiver i 14 dage. 

 

3. Hvad hjælper en energirådgiver fra ELCON med?

Vores erfarne energirådgiver fra ELCON gør dig klogere på, hvordan virksomheden kan forbedre sig i energiforbruget og dermed spare penge.

Det gør vi blandt andet ved at analysere virksomhedens tilgængelige energidata. Ud fra dette fortæller vi dig om de nemmeste og hurtigste forbedringer, og hvor meget du kan forvente at spare. Naturligvis med dokumentation.

4. Hvorfor skal min virksomhed energioptimere?

Der er mange fordele ved at energioptimere en virksomhed. Du får nemlig en bedre udnyttelse af energien, hvilket giver et billigere forbrug af el, vand og varme.

Derudover udleder du mindre CO2, og ejendommens værdi stiger. Uden at gå på kompromis med et sundt indeklima. Der er altså både økonomiske, klimavenlige og komfortable grunde til at gå efter energibesparende tiltag.

5. Hvor i landet kan jeg få hjælp til energioptimering?

Vores hjælp er altid i nærheden af dig. EL:CON har hovedkontor i Aarhus, men vi har mange afdelinger fordelt i hele landet.

Som kunde betyder det, at du er sikret ekspertise og landsdækkende service, hvad enten det drejer sig om energiforbedringer, bygningsautomatik eller grøn omstilling.

Hvis du ikke ved, hvilken afdeling du skal kontakte, så finder vi den rette kontaktperson til dig.

  RING TIL OS

 

Du er få klik væk fra et energioverblik 

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil have energirådgivning. Du hører fra os hurtigst muligt.

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger