Virtuel energirådgiver

Vil du have overblik over din virksomheds energiforbrug?

Vi er netop nu i gang med at udvikle et tilbud om virtuel energirådgivning. 

>> Derfor vil vi i en periode gerne tilbyde 20 domicilkunder med flere kontorbygninger produktet gratis << 

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du gerne vil have en gratis energirådgivning. Vi trækker lod blandt alle interesserede og giver svar på mail.

  UDFYLD FORMULAR

Den virtuelle energirådgiver

Med den virtuelle energirådgiver får I kortlagt virksomhedens energiforbrug samt overblik over hvad I kan forbedre og hvor. Vi peger på de største potentialer for jer, og I får dokumentation på, hvad jeres forbedringer forventeligt vil give af konkrete besparelser.

Så nemt foregår det

  • Du giver adgang til virksomhedens elmålerdata (via Energinet) - du skal logge på med virksomhedens NemID, ikke dit personlige.

  • Vi analyserer dine tilgængelige energidata med vores intelligente algoritmer og makrodata, som f.eks. data om vejr, åbningstider med mere og samler alt sammen i en analyse.

  • Vi ringer til dig og gennemgår analysen, og giver dig feedback på virksomhedens elforbrug samt fortæller 1) hvor de nemmeste forbedringer ligger og 2) de forventede besparelser.

  • Du får samtidig adgang til et dashboard i 14 dage, hvor alt er samlet på en overskuelig måde, så det nemt kan formidles videre internt i jeres virksomhed.  

Vil du høre mere?

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores virtuelle energirådgiver og svare på dine spørgsmål.

Du er meget velkommen til at ringe til Bo Overgaard på hverdage mellem 8-16.

 

  RING 4122 2206

Derfor er den Virtuelle energirådgiver smart

Se i videoen nedenfor (i alt 1:37 minutter) mere om, hvordan den virtuelle energirådgiver kan hjælpe dig og din virksomhed med at spare på energiforbruget. 

3 simple trin til energibesparelser

 

Trin 1

Forbind jeres energidata i vores online proces.  

Trin 2

Forstå nuværende situation og potentielle forbedringer.  

Trin 3

Implementer verificerede forbedringer.

Tomgangsforbruget kan spille en stor rolle

Kundecase: Fik stoppet højt tomgangsforbrug

Er man på jagt efter hurtige og nemme elbesparelser, er det en rigtig god ide at kigge på energiforbruget under tomgang.

Tomgangselforbruget forekommer blandt andet i udstyr og maskiner, der ikke bruges - for eksempel før og efter flaskehalse i produktionen, men også i helt almindelige kontorlokaler, hvor man ikke lige får slukket lys / ventilation / elvarmere osv., som ikke er i brug. Og det er bestemt ikke småbeløb, det drejer sig om.

Det har en af vores kunder ved selvsyn konstateret, da de testede vores nye virtuelle energirådgiver. Her kunne vi med det samme finde og dokumentere en energibesparelse til dem.

Et markant fald i tomgangsforbruget hos testkunden sikrer nu, at virksomheden leverer på sin egen strategiske dagsorden om at finde CO2-besparelser samtidig med, at de har opnået en stor besparelse på driftsbudgettet.

Ofte stillede spørgsmål om energirådgivning til erhverv og industri

Nedenfor har vi samlet de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når det kommer til energirådgivning.
Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden - så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

1. Kan jeg få energirådgivning hos EL:CON?

Det er muligt at få energirådgivning hos EL:CON. Vi tilbyder nemlig virtuel energirådgivning for kun 7.500 ekskl. moms.

Med den virtuelle energirådgiver får I kortlagt virksomhedens energiforbrug samt overblik over hvad I kan forbedre og hvor. Derudover er vi altid åbne for en uforpligtende og gratis snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld vores formular på hjemmesiden, så vi kan kontakte dig hurtigst muligt.

2. Hvad hjælper en energirådgiver fra EL:CON med?

Vores erfarne energirådgiver fra EL:CON gør dig klogere på, hvordan virksomheden kan forbedre sig i energiforbruget og dermed spare penge.

Det gør vi blandt andet ved at analysere virksomhedens tilgængelige energidata. Ud fra dette fortæller vi dig om de nemmeste og hurtigste forbedringer, og hvor meget du kan forvente at spare. Naturligvis med dokumentation.

3. Hvorfor skal min virksomhed energioptimere?

Der er mange fordele ved at energioptimere en virksomhed. Du får nemlig en bedre udnyttelse af energien, hvilket giver et billigere forbrug af el, vand og varme.

Derudover udleder du mindre CO2, og ejendommens værdi stiger. Uden at gå på kompromis med et sundt indeklima. Der er altså både økonomiske, klimavenlige og komfortable grunde til at gå efter energibesparende tiltag.

Du er få klik væk fra et energioverblik 

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil have en gratis energirådgivning. Vi trækker lod blandt alle interesserede. Du hører fra os i løbet af en uges tid.

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om EL:CON A/S' behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger