VI KAN HJÆLPE DIG

ET SUNDERE INDEKLIMA

I Danmark bruger mange af os de fleste af døgnets timer inden døre. Derfor er det utroligt vigtigt, at klimaet og miljøet indenfor er sundt og med til at skabe energi.

Tillid til produktet

Hos EL:CON kan du få flere forskellige indeklimaløsninger for eksempel:

  • Ventilation til boligen
  • Varmepumper til sommerhuse og i helårsboliger
  • Affugtere

Med vores anerkendte mærker inden for klimaanlæg er du sikret en løsning, der præsenterer muligheder langt ud over, hvad du normalt forventer dig af et klimaanlæg. De nyeste anlæg kan endda betragtes som en slags udsmykning til dit hjem.

Vi har valgt nogle produkter, som vi kan stå 100 % inde for. Vi har et indgående kendskab til alle vores produkter - og det er din sikkerhed for, at produktet er kvalificeret, uanset hvilken model du vælger.

Mange års erfaring med indeklimaløsninger

Ofte kan enkle og begrænsede tiltag forebygge problemer med indeklimaet. Hos EL:CON har vi mange års erfaring med indeklimaløsninger - lige fra målinger og gennemgang af den eksisterende situation over udarbejdelse af løsningsforslag til installation, service og vedligeholdelse.

Vi tænker naturligvis også på det økonomiske aspekt. Derfor arbejder vi kun med anerkendte fabrikater og metoder, så vi sikrer lang levetid på de løsninger, vi installerer. Selv den billigste løsning kan vise sig at være dyr på længere sigt, hvis den ikke er effektiv, eller hvis den går i stykker.

 

En affugter kan have stor betydning

FÅ ET BEDRE INDEKLIMA

AFFUGTERE TIL BOLIGER

Fugtige boliger er ikke sunde for mennesker. En affugter kan være løsningen på problemet.

Lad EL:CON hjælpe med alt lige fra rådgivning og målinger, hvis problemer med fugt er opstået, til installation af løsninger, der både afhjælper og forebygger fugtproblemer. Ofte er det kun enkelte tiltag, der forebygger problemer med indeklimaet.

En varmepumpe hjælper dig med temperaturstyring

EN GOD LØSNING FOR PENGEPUNG OG MILJØ

VARMEPUMPER

EL:CON samarbejder med NRGi om rådgivning og installation af varmepumper og vi har stor kompetence inden for installation af varmepumper - både i sommerhuse og i helårsboliger - og vi kender alle krav, som stilles til varmepumper i det hårde danske klima.

Lad os rådgive dig om, hvilken løsning med temperaturstyring du skal have, hvis du for eksempel ønsker, at varmepumpen skal holde et sommerhus frostfrit om vinteren. Alle de varmepumper, vi leverer, er naturligvis godkendt til det danske klima, de har dokumenteret effekt, de har en udvidet fabriksgaranti (ofte op til fem år), og de opfylder A-mærkningen fra Teknologisk Institut.

FÅ OPTIMAL

VENTILATION I BOLIGEN

Med en ventilationsløsning kan du få frisk luft uden samtidig at sætte penge til på varmeregningen.

Et ventilationsanlæg til boligen har tre væsentlige formål:

  • At sikre ren indeluft
  • At regulere fugtigheden i luften
  • At spare energi

Det tager kun ganske få dage at montere et moderne ventilationsanlæg i hele boligen, så du er sikret frisk luft med varmegenvinding hele døgnet.

Tryghed i samarbejdet

Alle EL:CONs specialister er uddannede og besidder de nødvendige certificeringer indenfor deres specialer. De kan bistå dig, når du skal vælge den rette løsning til dit hjem.

Hos EL:CON får du landsdækkende service på indeklima-løsninger. Kontakt EL:CON Indeklima, hvis du vil høre mere om ventilation til boligen. 

  KONTAKT EL:CON INDEKLIMA