Industriteknik

Profession samarbejdspartner inden for industriteknik

EL:CON Industriteknik (tidl. Robotek) leverer kvalificerede totalløsninger inden for elinstallation, intelligente installationer og automation. Vores kompetencer har gjort os til en af de førende elinstallations og automationsvirksomheder – og det er vi stolte af. 

Vi arbejder på tværs af fagområder og løser komplicerede elinstallations opgaver for industri, kommuner, regioner, erhverv og private. Vi har adresse i Glostrup, men har kunder over hele landet.

  FIND DIN LOKALE AFDELING

Industriteknik som medspiller

  • Fleksibel og hurtig (Kort varsel).
  • Omstillingsparate og en god sparringspartner.
  • En engageret medspiller fra start til slut.
  • Vi vil gerne være synlige i hele processen.
  • En stærk Automationspartner med alt inden for montage, styring, regulering, programmering & service.

Unik automation

Automationsopgaver er ofte meget komplekse og kræver derfor stor tillid til den valgte leverandør. Hos Industriteknik har vi stor erfaring med at løse opgaver af enhver art hvor der indgår klemkasser, EL-Tavler , PLC programmering og HMI skærme.

EL:CON bygger tavler på eget tavleværksted, og der hvor der er behov for PLC styring har vi programmører til at programmere bl.a. Siemens, Allen Bradley, Schneider Electric, Phöenix og Omron PLC’er.

Få hjælp til den mest optimale løsning

Skræddersyede løsninger

Vi ønsker at være sparringspartner og hjælper gerne med at vurdere og skræddersy den mest optimale løsning, både når det gælder funktionalitet og økonomi. Vores force er bl.a. at hjælpe med at udvikle og bygge prototyper hvor økonomien spiller en rolle. Gennem samarbejdet med os er du sikker på en engageret leverandør, der løbende udvikler sin viden og kendskab til gældende teknologi og lovkrav.

Totalløsninger baseret på erfaring og viden

Vi behersker alle elementer af automations- og tavle opgaver. Vores EL-Dokumentation udarbejdes i de foretrukne formater såsom PC-Schematic og Caddy++ og leveres altid i original version og PDF format.

Vi kan også forestå installation og indkøring on-site og hjælper gerne ved FAT og SAT. Da vi også er en stor el-installationsvirksomhed, så vil tilhørende installationsarbejde også kunne tilbydes, ligesom efterfølgende service/aftale vil kunne indgås. Vi har naturligvis døgnbemanding.

Skal vi hjælpe? 

Du er altid velkommen til at tage kontakt for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

  KONTAKT OS HER

Cases

Se hvordan vi har hjulpet andre. Vi kan også hjælpe dig

KONTAKT OS

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.

 

  FIND DIN LOKALE AFDELING