DIN LØSNING BASERET PÅ VORES KOMPETENCER

OM EL:CON

Løsninger og kompetencer

Som kunde hos EL:CON er der faktisk kun to ting, du behøver at vide. For det første: Vi er meget dedikerede til at sammensætte, levere og implementere præcis den løsning, der passer til dig og dine behov. For det andet: Vi dækker et så bredt spekter af kompetencer, at du nærmest ikke kan stille os en opgave inden for elinstallation og afledte områder, som vi ikke har prøvet før.

Hvorfor løsning før kompetencer?

Vi nævner helt bevidst løsning før kompetencer. Løsningen er det, der er relevant for dig. Kompetencerne er det, vi bygger løsningen på - og dermed din garanti for, at løsningen er både rigtig, økonomisk og gennemtænkt.

Sådan var tankegangen i 1984, da EL:CON blev grundlagt i beskedne lokaler i Århus' nordby. Sådan er tankegangen i dag, hvor EL:CON er en landsdækkende virksomhed med 1.100 medarbejdere, en meget bred kompetencevifte og en bundsolid ejerstruktur.

Stærke lokale afdelinger

EL:CON er en national virksomhed med et internationalt udsyn og en stærk lokal forankring. Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til fremragende service. Derfor er EL:CON en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.