3F Aarhus

EL:CON sikrer 3F energibesparelser

Fokus på energisparing hos 3F i Aarhus

Med en række energioptimerende tiltag hjælper EL:CON 3F i Aarhus med en grønnere profil.

Grønne tanker hos 3F i Aarhus

Et ønske om en grønnere profil fik 3F i Aarhus til at kontakte EL:CON. »Hos 3F vil vi gerne gøre en indsats for at spare på energien og mindske vores CO2-udslip - og derfor kontaktede vi EL:CON«, forklarer administrative leder Lars Yderholm fra 3F i Aarhus.

For at få et overblik over den aktuelle situation lavede EL:CON et energitjek, som mundede ud i en energirapport. Rapporten viste, at få energioptimerende tiltag kunne gøre en stor forskel for 3Fs energiforbrug. Efterfølgende har EL:CON foretaget en regulering af fagforbundets ventilationssystem og montereret LED-lamper. Samlet set vil ændringerne give en besparelse på 7000 kWh/år på varme og 17.985 kWh/år på el.

 

 

Grøn omstilling hos 3F i Aarhus

Grundig og professionel rådgivning

"EL:CON er grundige og professionelle i deres rådgivning. Med få ændringer har vi opnået væsentlige besparelser og vores ønske om en grønnere profil", fortæller Lars Yderholm og fortsætter: "Vi er tilfredse med samarbejdet, og har derfor også indgået en fordelagtig serviceaftale på CTS med EL:CON, som skal sikre et fortsat fokus på reduktion af energiforbruget".

 

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.