CLEVER - STRØM TIL DIN ELBIL

CLEVER

EL:CON installerede den første ladestander til elbiler for CLEVER i forbindelse med klimatopmødet COP15 i 2009. Siden er der installeret flere hundrede ladestationer på landsplan til både private og erhvervsdrivende.

 

EL:CON har været med helt fra begyndelsen til installation og service af ladestationer og el-biler. EL:CON er en "CLEVER certificeret partner", hvilket vil sige, at hvis kunden ønsker en anden el-installatør til at udføre servicen, skal EL:CON certificere installatøren før, at det kan lade sig gøre.

PRODUKTION AF STYRETAVLER

EL:CON INSTALLERER OG AUTOMATISERER

I EL:CON er der hele tiden fokus på at forbedre installationsteknikker og muligheder for optimering. EL:CON er udvalgt til at producere styretavlerne til ladestationerne.

CLEVER står bag Nordeuropas største elbil-projekt: "Test-en-elbil", der kører i 24 danske kommuner, på otte virksomheder og fire hospitaler og involverer i alt 1.600 danske familier. De respektive oplevelser med el-bilen tages til efterretning af både EL:CON og CLEVER.

STIGENDE INTERESSE FOR ELBILER

MILJØ OG MOBILITET GÅR HÅND I HÅND

CLEVER er en elbiloperatør også kaldet en "Electric Mobility Operator": Miljø og mobilitet skal gå op i en højere enhed. Særligt kommunerne har fået øjnene op for den grønne bølge og investerer for eksempler i elbiler til hjemmeplejen. Hos de erhvervsdrivende er der også sket en stigende interesse for elbiler hos kunder som TDC og Novo Nordisk. 

Landsdækkende opladning fra CLEVER

CLEVER opbygger landsdækkende opladningspunkter til elbiler samt opsætter individuelle ladebokse hos alle deres elbil-kunder. Virksomheden har etableret Danmarks første landsdækkende ladenetværk af 50kW hurtiglade-stationer til elbiler, hvor elbilister kan tanke 100 km på batteriet på 20-30 minutter. Hurtiglade-stationerne er placeret i forbindelse med de trafikale hovedvejsåre, samt steder, hvor man opholder sig i kortere eller længere tid som for eksempel indkøbscentre og forlystelser. CLEVERs ladeteknologi understøtter alle elbiler på markedet samt alle de nye modeller, der er på vej.

 

Kontakt EL:CON

Vil du vide mere? 

Kontakt EL:CONs specialister i produktion af styretavler. 

  KONTAKT EL:CON