Fiberudrulning i Trekantområdet hos

EWII Fibernet

1.png

En ambitiøs målsætning om at udrulle fiber i hele Trekantområdet, har resulteret i et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem EWII Fibernet og ELCON. Det har budt på både gode ideer og høj kundetilfredshed.

Kemi og kvalitet i top

Da EWII stod over for udrulningen af fiberløsninger i hele Trekantområdet, landede en del af opgaven hos ELCONs afdeling for Fiber. ”Vi igangsatte et pilotprojekt med ELCON med fokus på installationer i boligforeninger, og vi kunne hurtigt se, at både kemien, samarbejdet og kvaliteten var i top”, fortæller afdelingsleder ved EWII, Palle Mørup. Pilotprojektet blev derfor til et fast samarbejde, og siden da har ELCONs fiberteknikere etableret mellem 50-60 fiberforbindelser om ugen hos EWIIs kunder.

Download casen her

Lang erfaring skaber gode ideer

Projekterne består ofte af boligforeninger og etagebyggerier, og opgaverne tæller alt fra indblæsning af fiber til føringsvejsinstallationer og montering af fiberbokse hjemme hos slutbrugerne. En stor del af installationen foregår altså i kundens eget hjem, og her har EWII fået glæde af ELCONs lange erfaring.

EWII opererer nemlig med en penetrationsgrad på 70 – 80 %. Dvs. at 20 – 30 % af gangene en fibertekniker banker på, er kunden ikke hjemme. ”For at informere kunderne godt, bruger vi blandt andet plakater på fællesarealer og doorhangers, som de kendes fra hotellerne, og derudover har vi også et tæt samarbejde med viceværter og ejendomsadministratorer. Tilsammen betyder det, at vi har en penetrationsgrad over 90 %”, fortæller funktionschef i ELCON Fiber, Niels Holch Kragelund.

ELCONs erfaringer og tiltag er videregivet til EWIIs andre leverandører, hvilket har været med til at hæve succesraten for at træffe kunderne hjemme betydeligt.

Foto_Ewii_bil.png (1)

Samarbejde med fokus på slutbrugeren

Med flere fiberteknikere, mange boligforeninger og endnu flere slutbrugere, er der brug for et tæt samarbejde, så projektet kan glide ubesværet. Hver uge holdes statusmøder med projektlederne fra EWII og ELCON, hvor der stemmes op og laves prognoser for projekternes forløb. Det gør det muligt for ELCON at holde et godt flow, og det sikrer EWII, at det er de samme fiberteknikere, der løser opgaverne, så der bruges mindst mulig tid på oplæring.

”En vigtig del af samarbejdet har også været, at ELCON kan arbejde i vores egne systemer, så både dokumentation og planlægning kan køre problemfrit”, tilføjer Palle Mørup.

Besøg EWII Fibernet her

Kontakt os

Lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.