I ELCON er der

Plads til dig


ELCON har afdelinger i hele landet og muligheder inden for områder som blandt andet elinstallation, sikring, CTS, automation, forsyning, termografi og infrastruktur – så mon ikke vi har en stilling, der passer dig?

NRGI Ladestandere 12.09.23 8781

Vi installerer til fremtiden

ELCON er en landsdækkende elinstallatør med 1.100 lokale eksperter.

Vi bidrager til at gøre den grønne omstilling til virkelighed, og vi sikrer drift og udvikling i hele Danmark. Vi har kompetencer og kapacitet til at løse alle typer eltekniske opgaver uanset størrelse og kompleksitet.

ELCON er en arbejdsplads med plads, højt engagement og fællesskab, og vi tager ansvar for at uddanne og udvikle.

Vi er en del af NRGi, som har som mål at være accelerator for den grønne omstilling og skabe håndgribelig værdi for andelshaverne og samfundet.

DSC 0943

Du gør forskellen for vores kunder

ELCONs medarbejdere gør forskellen for vores kunder med deres høje faglighed, engagement og serviceniveau.

Vi vil sikre en god abejdsplads med plads til faglig og personlig udvikling, forskellighed, fleksibilitet og fællesskab og makkerskab.

Vi tager også ansvar for at uddanne fremtidens kollegaer gennem vores gode lærlingeprogram med gode vilkår, mulighed for ansvar, forskelligartede opgaver, ekstra uddannelse og fællesskab.

Læs om vores lærlingeprogram her
To elektrikere taler sammen

Forskellighed er en styrke

Hos os er der plads til alle. Uanset faglige kompetencer, alder, køn og etnicitet. Og uanset, om du er nyuddannet, rutineret seniorprofil eller midt imellem.

DSC 1826

Bliv klogere på elektrikeruddannelsen

Vil du gerne vide mere om elektrikeruddannelsen og dine muligheder? Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk EL-Forbund har lavet en god hjemmeside, hvor du kan læse meget mere.

Læs om elektrikeruddannelsen her